Ispiti (taktika)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Arnelinho
Kontakt:

Ispiti (taktika)

Post Postao/la Arnelinho » 21 jan 2012, 22:56

Nešto se sjetih bezze one teme taktika na pdf. Kladionica (tako nekako se zove) i pade mi na pamet da naparavim ovakvu temu. :D

Ima svakakvih tema ,pa ajde nek' bude i ova.

Svi garant imate neke taktike pred ispite, neke svoje računice, kalkulacije itd. Pa ajte podijelite ih, ništa vas ne košta. :mrgreen:

MoRete o svakakvim manevrima pisati, o tome kako se pripremate za test u školi, na fakultetu, za rokove , o tome na kakav način se 'latate učenja, motivaciji, ma o svemu što ima veze sa ispitima i testovima. :)

Evo došli su ispiti i na fakultetu, pa je to još jedan od razloga zbog kojih sam otvorio temu.

Kasnije nešto ću napisati i ja koja mi je taktika najdraža. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Sheyi
Kontakt:

Re: Ispiti (taktika)

Post Postao/la Sheyi » 21 jan 2012, 23:07

Taktike taktike :lol:

ja mislio nekakve taktike za prepisivanje :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 jan 2012, 23:08

Ako imaš kakav dobar fol , da prevariš profu, slobodno reci ? :mrgreen:

...

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 21 jan 2012, 23:12

ima li ko taktiku kako najbolje prepisati :D

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 jan 2012, 23:18

Najbolje je kad naucis i kad naplacujes zadatke na kontrolnom iz matise. sta sam para zaradio tako, pogotovo u osnovnoj. :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 jan 2012, 23:23

Donnie Darko je napisao/la:Najbolje je kad naucis i kad naplacujes zadatke na kontrolnom iz matise. sta sam para zaradio tako, pogotovo u osnovnoj. :lol:
nije matematika jedini predmet na kojem se moglo zaraditi.. :P :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 21 jan 2012, 23:31

Sta sam ja para tako zaradio,jbg engleski mi uvijek isao od ruke :D :D :D Ozb,pismena petak,nea dalje :P :D
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 jan 2012, 23:40

Vidim mi ćemo ovde pokrenuti i biznis. :lol:

Meni matematika nikad nije išla. Ja sam matematiku bukvalno štreb'o . :mrgreen: Moja oblast je geografija, historija, sociologija, filozofija. Tu se ja najbolje snalazim. :mrgreen: (i ekonomija, doduše)

Inače, jesam li jedini koji ne može koncentraciju zadržati duže od 20 minuta? :| Ja zato moram svaki predmet prije na 20 dana uzet učit da bi bio spreman za ispit. :mrgreen:

PS. Ima l' lijeka? :mrgreen:

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 21 jan 2012, 23:46

Arnelinho,ima,ostavi ucenje i izlijecen si :D :D :D Salim se,naravno,imao sam slican problem,al sva sreca,pa sam znao dobro prepisivat,pa sam nedostatak znanja nadoknadjivao,kvalitetnim svercom :D :P
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 jan 2012, 23:48

Vidio sam nedavno kod jednog lika, donio ispisane odgovore i providnu foliju A4 format u jednu print radnju. Tamo mu čovjek podjelio odgovore (1 stranica) na 6 jednakih djelova i isprintao na tu foliju.
Kaže da profa ništa ne primjeti, fino se sve uklopi u boju stola ili lista.

Što se tiče zarade, ko ide na neki tehnički fakultet ili srednju školu, može fino zaraditi na milion načina. Pogotovo mašinska, građevinska, arhitektonska...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 jan 2012, 23:49

anonimni je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Najbolje je kad naucis i kad naplacujes zadatke na kontrolnom iz matise. sta sam para zaradio tako, pogotovo u osnovnoj. :lol:
nije matematika jedini predmet na kojem se moglo zaraditi.. :P :)
meni jest jarane :lol: ustvari znam i engleski, al nisam se tu imao prilike oparit :)

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 22 jan 2012, 00:01

Nauciti sve, i gotovo. :mrgreen:
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 30 jan 2012, 16:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Izdržati, to je temelj vrline!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 jan 2012, 00:01

Hmm najbolji nacin za prepisati ? Ima ih dosta :mrgreen:

Npr. uzmes flasu, i skeniras onaj omot od flase, i umjesto onih sastojaka popises sve sto ti treba, isprintas i zaljepis. :lol:

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 22 jan 2012, 00:05

Vjerovali ili ne, ne znam da švercam. Lakše mi je da naučim to kako treba nego da se znojim i razmišljam hoće li me uhvatiti ili neće. Ne volim biti u centru pažnje, ne izlazi mi se pred katedru i mrsko mi se raspravljati s profesorom jesam li ili nisam a da to sto studenata gleda. Fino sjednem i naučim, a ako ne znam odmah predam test i izađem. :)
Who dares, wins !

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jan 2012, 00:09

Ja se sjećam da sam u osnovnoj na kontrolnim iz matematike, formule prepisivao sa poda :mrgreen: , naravno forumle sam prethodno pripremio. bio nek svjetli linoleum ili tako nešto, uglavnom foemule su se fino vidjele. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 jan 2012, 00:11

Ja sam imao duksericu u srednjoj, na rukavima bila ko neka koza. I pisao sam formule na njoj, nikad me nisu ufatili. A moze se oprat cim god da pises. Sto je najbolje ne vidi se sta pise sa dalje od pola metra. Isplativo pravo.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 22 jan 2012, 00:12

NeToBoLa je napisao/la:Vjerovali ili ne, ne znam da švercam. Lakše mi je da naučim to kako treba nego da se znojim i razmišljam hoće li me uhvatiti ili neće. Ne volim biti u centru pažnje, ne izlazi mi se pred katedru i mrsko mi se raspravljati s profesorom jesam li ili nisam a da to sto studenata gleda. Fino sjednem i naučim, a ako ne znam odmah predam test i izađem. :)
Isti sam takav, nit' znam prepisati sa "djonova" nit' od nekog drugog da ja prepisem.
Mogu pomoci nekome, a da profa ne vidi ustvari da ne opomene :D ali nikad nisam znao prepisati.
Ali ono sto mi je kod mene naopako je sljedece: dva najteza ispita u semestru sam polozio bez problema, dok matematiku i jos jedan koji su realno smijesni moram se peglat na popravnom :? jednostavno ne mogu da se natjeram da ucim ove "glupe" predmete.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 jan 2012, 00:13

Ok po meni to naplacivanje za pomaganje je pomalo ciganski... :oops:

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 22 jan 2012, 00:16

e ovako da ti ja kazem,uzmes skriptu iz im neki hsitnica 300 strana,nabubas dobro tih 300 strana i nadas se da ce ti doci bar jedno pitanje iz tih 300 strana,da ne bi moro ponovo raditi istu proceduru :) eto to ti je taktika
Bosna <3

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 jan 2012, 00:18

[youtube][/youtube]

Kupi :lol:
#divovi

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 14 gostiju.