Prica sa tri rijeci
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Prica sa tri rijeci
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci a ona poce da se koci
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare
.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare
. Pa nije čaj!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
[quote="Elegant"]Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare
. Pa nije čaj!Nego je sok od breskve
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz
- vevericabimbereket
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci, svrsih u gace,brzo to uradi,i onda skontah,nece vise ovako moci, moram neko rješenje pronaći, pa joj rekoh odavde odskoci i kolu natoci...Al' ku*ac,kola bila izmuckana pa se prosu.Ujeo vuk magare . Pa nije čaj!Nego je sok od breskve koji miriše na ocat probeharan u podne skoro k'o rosa,al' ni slicno rosi nego drukčije skroz bas kao znojna veverica koja zivi kod Zavidovica,al nisu to
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, galia95, lol89, VolimBiH96 i 16 gostiju.