Prica sa tri rijeci
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prica sa tri rijeci
Ajd da satavimo pricu...svako nek dopise tri rijeci i ocekujem totalnu nebulozu na kraju
Evo ja cu pocet:
Jednog kisnog dana
Evo ja cu pocet:
Jednog kisnog dana
Re: Prica sa tri rijeci
Jednog kisnog dana grijalo je sunce...
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar...

Who dares, wins !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana.....
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Jednog kisnog dana grijalo je sunce, snijeg do koljena.Takav celopek se odavno ne pamti, sve zivo gori. upek'o minus k'o zagorjela tava,a ja s djevojkom setam kao pravi papučar,prolazimo kraj restorana, kad tamo stoji moja bivsa djevojka.Gleda ona mene,gledam ja nju a ona dobra vecer svima koji su slobodni ljudi ove divne noci, a ja njoj ne idi mi na oči,pritisak mi skoči pa joj umoci i dvije,tri rijeci sroci
Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1, Mocvara1991, Muumii i 9 gostiju.