Idete li sad na Prvu ligu ili će opet biti ćorak?
NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Maestral BSI
Yebate, ostao sam paf!
Hayley <3
Sad se ide na Prvu ligu. Dugoročni cilj je Europa, normalno da se mora preko Prve lige doći do cilja
haha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cuo sam od familije da imate 6 klubova u Jajcu, ali da oni navijaju za jedini pravi klub Elektrobosnu...Inace tvornica u rasulu, ne radi ali ima se za klubova i bogomolja
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 avg 2013, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
2004. godine staru tvornicu Elektrobosnu kupila je talijanska Metalleghe Grupa, sad se ta tvornica zove BSI
Trenutno su u Jajcu 2 kluba aktivna
Trenutno su u Jajcu 2 kluba aktivna
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel NK Elektrobosna aktivna?? 
Prošlu sezonu postojala su 4 kluba u natjecanju. Maestral BSI, Jajce, Elektrobosna i Dnoluka.... Dnoluka igra seosku ligu, skupe se pa odigraju. Za ova preostala dva kluba nisam siguran, ne daju znakove života
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bio prije mjesec tamo na Bunaru, Bunar-Kozluk i kazu mi ima 6 klubova, ne zamjeriGonng je napisao/la:Prošlu sezonu postojala su 4 kluba u natjecanju. Maestral BSI, Jajce, Elektrobosna i Dnoluka.... Dnoluka igra seosku ligu, skupe se pa odigraju. Za ova preostala dva kluba nisam siguran, ne daju znakove života
Evo vidim sad Elektrobosna igrala proslu sezonu, ovu izlgeda nije
Jajce je grad sa stogodišnjom nogometnom tradicijom, Maestral BSI je osnovan kad u Jajcu nije bilo aktivnog nogometa. Sad se s pravom može reći da je jedini nositelj te tradicije, kao što je prije NK Elektrobosnu finacirala tvornica, danas to isto radi BSI preko Maestrala
s tim da je sada tvornica financijski mnogo jača, to govori činjenica da će uskoro dobiti koncesiju nad gradskim stadionom na 30 godina, uložiti istog treba milion i po mara u sanaciju, a jos 5 miliona kroz 10 godina da bi se napucali uvjeti
Svaka čast, nije mala stvar da jedan klub iz Druge lige FBiH ima svoj autobus.

Kakve su vam ambicije ove godine i da li je bilo pojačanja ili se oslanjate samo na domace igrace?

Kakve su vam ambicije ove godine i da li je bilo pojačanja ili se oslanjate samo na domace igrace?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ambicije su prva liga. U sezonu se krenulo tako da se sve pokuša napraviti sa domaćim snagama, ali izgleda će 2,3 pojačanja doći.
ja mislim da Jajce zaslužuje minimalno da ima drugoligaša ako ne prvoligaša odnosno da ima Klub minimalno u Prvoj ligi federacije.
Radi se na tome, Jajce će uskoro imati (sasvim je izgledno) klub u vrhu BH nogometa. Paralelno sa napadom na Prvu ligu, generalni sponzor kluba ulaže u stadion 5 miliona maraka u želji da se u Jajcu mogu igrati međunarodne utakmice
to su lijepe vjesti. intereuje me šta znaći ovo BSI?Gonng je napisao/la:Radi se na tome, Jajce će uskoro imati (sasvim je izgledno) klub u vrhu BH nogometa. Paralelno sa napadom na Prvu ligu, generalni sponzor kluba ulaže u stadion 5 miliona maraka u želji da se u Jajcu mogu igrati međunarodne utakmice
Base SIlicium Industry 
Fikret Balić novi igrač Maestrala BSI. Bivši igrač Jedinstva, Une ....
Fikret Balić novi igrač Maestrala BSI. Bivši igrač Jedinstva, Une ....
Re: NK Maestral BSI Jajce
Ovo je za svaku pohvalu,svaka čast talijanima!
Evo malo novosti
Kreću velika ulaganja u infrastrukturu, uskoro Maestral BSI i grad Jajce dobijaju stadion elitne kategorije
http://www.jajceinfo.com/vijesti-jajce/ ... iliona-km/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kreću velika ulaganja u infrastrukturu, uskoro Maestral BSI i grad Jajce dobijaju stadion elitne kategorije
http://www.jajceinfo.com/vijesti-jajce/ ... iliona-km/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DrustveniParazit
- Kontakt:
NK Maestral BSI Jajce je novi član Prve lige FBiH za sezonu 2014/2015.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čestitke!

Što je sa stadionom? Vidim da se najavljuje gradnja skroz novog stadiona u nekakvom Jezeru.
Što je sa stadionom? Vidim da se najavljuje gradnja skroz novog stadiona u nekakvom Jezeru.
Hayley <3
A da li mogu oni u tom Jezeru da prave stadion s obzirom da to Jezero pripada RSu, po meni to nema logike nikako, jedino ako vlasnika Turista98 nema kakvo zemljiste dole, pa im je rado ustupio...badblueboylivno je napisao/la:Čestitke!![]()
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- DrustveniParazit
- Kontakt:
@badblueboylivno Jezero je mjesto u blizini Jajca ali pripada RS-u.Mirzoni89 je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Čestitke!![]()
A da li mogu oni u tom Jezeru da prave stadion s obzirom da to Jezero pripada RSu, po meni to nema logike nikako, jedino ako vlasnika Turista98 nema kakvo zemljiste dole, pa im je rado ustupio...
Na web stranici kluba nema (više) te vijesti gdje je pisalo da prave stadion u Jezeru. Ne znam da li je moguće to ali se iskreno nadam da se to neće ni desiti već da će se nešto raditi u Jajcu, tačnije rekonstrukcija Mračaja o kojoj se pričalo mada ima tu u pozadini i drugih stvari...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.