da, ali cijene ce se mjenjati u zavisnosti od nastupaarelinho je napisao/la:moze li mi neko reci kada izvrsim transfer i hocu li ja moci vratiti te igrace kad budem htio ??
SS.BA Fantasy EURO 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: SS.BA Fantasy EURO 2012
ser del barça es el millor que hi ha !
Ja dobio poene za Lewandovskog i Samarasa , jos sada igraju Rosicky i Cech 
ja mislim ako ti igrac ne nastupi da ce automatski biti zamjena stavljena u prvi tim, al ne znam sad kako ide ako ima negativne bodovesilenT je napisao/la: samo Akinfeev mi nebrani, a drugi mi golman Szczęsny
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja iso samo na bolje igrace koji ce igrat vecinu tekmi tako da sam lagano izbjegao igrace iz danasnjih susreta i imat cu 0 bodova al sutra ce da gori sa njemcima i nizozemcima
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hoće ako on ne bude pravio izmjene u međuvremenu. Tako je barem bio slučaj do sada.Scof1eld je napisao/la:ja mislim ako ti igrac ne nastupi da ce automatski biti zamjena stavljena u prvi tim, al ne znam sad kako ide ako ima negativne bodovesilenT je napisao/la: samo Akinfeev mi nebrani, a drugi mi golman Szczęsny
Lewandowski i Dzagoev.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Lewandowski 12, Piszczek 2, Papadopoulos 1 i Denisov 4, ukupno 19
Sutra bi trebalo biti bolje, Ronaldo, Sneijder, Erikson, Lahm
Sutra bi trebalo biti bolje, Ronaldo, Sneijder, Erikson, Lahm
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Jesi ti danas profitir'o, strašnoMonolog je napisao/la:Hoće ako on ne bude pravio izmjene u međuvremenu. Tako je barem bio slučaj do sada.Scof1eld je napisao/la:ja mislim ako ti igrac ne nastupi da ce automatski biti zamjena stavljena u prvi tim, al ne znam sad kako ide ako ima negativne bodovesilenT je napisao/la: samo Akinfeev mi nebrani, a drugi mi golman Szczęsny![]()
Lewandowski i Dzagoev.Da je Papadopoulous ušao 6 minuta ranije, bilo bi više bodova. Tenutno sam na 23 boda, al' sigurno će Piszczek i K. Papadopoulous izletiti vani.
Ja im'o Papadopoulosa i Holebasa, prvi izaš'o drugi zaradio žuti, dakle 1+1=2, pa sam tutn'o Aggera umjesto Papadopoulosa, ebo jedan bod, valjda će se ovaj proslavit. Od ove ostale tri ekipe nisam nikog ubaciv'o. Trebalo bi bit sutra bolje, u igri su Agger, Schweinsteiger i Nani.
Rutinski mi je Akinfeev na golu
sad ce Isaksson morat branit 
sad ce Isaksson morat branit Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Samo jedno pitanje, u ovoj Head to Head ligi sam juce igrao protiv jedne ekipe da li danas to nastavljam tu istu utakmicu
?
"U cast velikog simbola. U cast raje i grada, kakvog nisam upoznao..."
kad odigraju sve grupe prvo kolo na euru, gotov je prvi mec u h2hreformer je napisao/la:Samo jedno pitanje, u ovoj Head to Head ligi sam juce igrao protiv jedne ekipe da li danas to nastavljam tu istu utakmicu?
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Agger danas 7 poena, dobro je krenulo 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
nakon jucerasnjih velikih 0 bodova danas vec 22 a jos se nadam gotzeu i kojem golu njemackih igraca il coentraa
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Jao Pepe profula, to bi bilo 6 bodova...
Interesuje me ovo, danas sam recimo dobio od RvP 2 poena a na klupi imam Jelavića, ako pred sutrašnji meč stavim Jelavića na mjesto RvP-a, gubim li njegove poene ?
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Gubiš. Ali mislim da nije loša ideja da ga staviš, teško da će imati manje od 2, jedino ako zaradi žuti il bude izmijenjen prije 60 minute. A ako da gol samo na tu stavku ćeš dobit' 4 boda.m1x je napisao/la:Interesuje me ovo, danas sam recimo dobio od RvP 2 poena a na klupi imam Jelavića, ako pred sutrašnji meč stavim Jelavića na mjesto RvP-a, gubim li njegove poene ?
Sada sam primjetio da mi je RvP donio 4 boda jer sam ga postavio kao kapitenaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Gubiš. Ali mislim da nije loša ideja da ga staviš, teško da će imati manje od 2, jedino ako zaradi žuti il bude izmijenjen prije 60 minute. A ako da gol samo na tu stavku ćeš dobit' 4 boda.m1x je napisao/la:Interesuje me ovo, danas sam recimo dobio od RvP 2 poena a na klupi imam Jelavića, ako pred sutrašnji meč stavim Jelavića na mjesto RvP-a, gubim li njegove poene ?
odlican posao, kapiten a 4 boda, svaka cast !m1x je napisao/la:Sada sam primjetio da mi je RvP donio 4 boda jer sam ga postavio kao kapitenaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Gubiš. Ali mislim da nije loša ideja da ga staviš, teško da će imati manje od 2, jedino ako zaradi žuti il bude izmijenjen prije 60 minute. A ako da gol samo na tu stavku ćeš dobit' 4 boda.m1x je napisao/la:Interesuje me ovo, danas sam recimo dobio od RvP 2 poena a na klupi imam Jelavića, ako pred sutrašnji meč stavim Jelavića na mjesto RvP-a, gubim li njegove poene ?
Mislim da sam najbolje prošao u prvom kolu
Stavim Sczesnog kao kapitena,rekoh ako ostane Clean sheet necu ga ni mijenjat, a ako slucajno primi uvijek ga mogu zamijenit.I on lagano crveni i na kraju -4 boda
Stavim Sczesnog kao kapitena,rekoh ako ostane Clean sheet necu ga ni mijenjat, a ako slucajno primi uvijek ga mogu zamijenit.I on lagano crveni i na kraju -4 boda
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Yebem ti Fantasy. Ne moRe se čovjek ni logovati kako bi promijenio sastav. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.