Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
E zamisli šta bi on radio, jbo Iljabagrcavi je napisao/la:E čuj Muhidin Raščić![]()
![]()
Pa on u Ustikolini nema uticaja, a da ima u UEFA-i i FIFA-i.Ivicin nasljednik treba neko ko ima uticaja u fudbalskim krugovima, ali vidjećemo još, neće ni Švabo to ostaviti tek tako.Pobrinuće se za sve prije nego što ode.
E upravo ovakav(osobine) čovjek nam treba, ali Šipovac to nije nikakoDylan Dog je napisao/la:Uspješan,iskusan,dokazani patriota,osoba sa manirima,poznaje više stranih jezika
Jel to lose radio svoj posao ? Ili si ti jos jedan teoreticar zavjere o "namjestanju Zelji" ?harison_ford je napisao/la:nikad mi ljepsi dan nije svanuo..ivice ziv ti i zdrav bio al daleko ti kuca od saveza bila...caooo
Pa bilo je mnogo propusta, npr. (sudije su mogle doci na drugo i prvo poluvrijeme kada zele, nije uputio prijedlog zakona o otpisu dugova klubovima ima tu jos dosta ali i da je bio neko drugi bilo bi isto...)Elegant je napisao/la:A realno ko bi bio najbolji izbor za predsjednika saveza ? Hadžibegic je najblizi, Barbarez - Kodronigdje veze gdje njih dvoje nađe.
P.S. Kao da gledam da ce od ovoga ispasti farsa jel bosnjak, srbin, hrvat. Zna se kome ce to prvome zasmetat !
Jel to lose radio svoj posao ? Ili si ti jos jedan teoreticar zavjere o "namjestanju Zelji" ?harison_ford je napisao/la:nikad mi ljepsi dan nije svanuo..ivice ziv ti i zdrav bio al daleko ti kuca od saveza bila...caooo
Kako samo ima isfrustriranih likova to je nevjerovatno... Pa bolan jel' ti mislis da Osim ima ikakve veze sa njima, pa on se ne bavi tim stvarima, covjek je tu samo protokolarno, jer je autoritativan, i slicno, pa njemu bolan je ispod casti da se time bakce kad je sve u zivotu postigao, i sad on treba da Zelji stima sudije a Zeljo melje sve, ima predobre igrace u odnosu na cijelu ligu, samo mnogima to smeta, a jedan od tih klubova je i tvoj, koji muku zivu muci, pojede se, ali ne moze dobiti Zelju... Nek te je stid...chily-rz je napisao/la:Japanac,idi i ne okreci se,.Povedi i Prolica,Vukasevica i slicne,.Lupi nam jos neku kaznu za nesportsko navijane da ti se nadje za puta,.Nek ti je sa srecom i pozdravi mi Takeshi Okadu..
Napisao si ono sto sam ja mislio.Ivica hvala ti za sve!voltron30 je napisao/la:Koliko mi je žao s jedne strane zbog odlaska ovog velikog čovjeka, toliko mi je s druge strane drago, što ga više neće svaka stidna uš nazivati ''šlagiranim'' i slične bljuvotine koje sam morao slušati, čitati od raznih ''stručnjaka'' s 4 razreda osnovne.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 10 gostiju.