Ivica Osim Svabo - hvala ti za sve!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Ivica Osim Svabo - hvala ti za sve!

Post Postao/la bagrcavi » 01 nov 2012, 16:15

E čuj Muhidin Raščić :lol: :lol: :lol: Pa on u Ustikolini nema uticaja, a da ima u UEFA-i i FIFA-i.Ivicin nasljednik treba neko ko ima uticaja u fudbalskim krugovima, ali vidjećemo još, neće ni Švabo to ostaviti tek tako.Pobrinuće se za sve prije nego što ode.
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 nov 2012, 16:20

bagrcavi je napisao/la:E čuj Muhidin Raščić :lol: :lol: :lol: Pa on u Ustikolini nema uticaja, a da ima u UEFA-i i FIFA-i.Ivicin nasljednik treba neko ko ima uticaja u fudbalskim krugovima, ali vidjećemo još, neće ni Švabo to ostaviti tek tako.Pobrinuće se za sve prije nego što ode.
E zamisli šta bi on radio, jbo Ilja :P
Ma znam da je govorio da će se kadidoavati, a ne bi me iznenadilo da ga izaberu, i dalje su u skupštini isti ljudi, nije su tu ništa promjenilo :roll:

Treba neko ima biti predsjednik saveza, a da ima neke veze sa sportom.
Ja bi najradije Haruna Mahmutovića stavio i na ovu funkciju :P , al pošto ne može obje obnašati, onda neka Hadžibegić preuzme, dugo je vani,priznat je, poznaje strane jezike . Mislim da nije loše rješenje Faruk :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 nov 2012, 16:22

Koliko mi je žao s jedne strane zbog odlaska ovog velikog čovjeka, toliko mi je s druge strane drago, što ga više neće svaka stidna uš nazivati ''šlagiranim'' i slične bljuvotine koje sam morao slušati, čitati od raznih ''stručnjaka'' s 4 razreda osnovne.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 nov 2012, 16:22

Ja bi volio da ga Amar Osim naslijedi i da bude predsjednik komiteta i NS!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 01 nov 2012, 16:23

Zivi nam sto duze, ako ikako moze jos sto godina. Hvala ti i odmaraj se, dosta je!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 nov 2012, 16:24

Pa valjda se Osimova funkcija ukida,neće on imati nasljednika,birat će se predsjednik saveza :P

Objektivno,samo jedno ime mi pada na pamet

Uspješan,iskusan,dokazani patriota,osoba sa manirima,poznaje više stranih jezika

slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 nov 2012, 16:28

Nije ni Stange los,poznaje par stranih jezika.
A veci bi patriota bio od pola ih ovih iz RS.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 nov 2012, 16:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 nov 2012, 16:29

Dylan Dog je napisao/la:Uspješan,iskusan,dokazani patriota,osoba sa manirima,poznaje više stranih jezika
E upravo ovakav(osobine) čovjek nam treba, ali Šipovac to nije nikako :lol:
Najbliži ovim osobinama su Hadžibegić,Barbarez,Bolić,Konjić pa eto nek izaberu nekog :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 01 nov 2012, 16:31

nikad mi ljepsi dan nije svanuo..ivice ziv ti i zdrav bio al daleko ti kuca od saveza bila...caooo
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 nov 2012, 16:31

A realno ko bi bio najbolji izbor za predsjednika saveza ? Hadžibegic je najblizi, Barbarez - Kodro :lol: nigdje veze gdje njih dvoje nađe.

P.S. Kao da gledam da ce od ovoga ispasti farsa jel bosnjak, srbin, hrvat. Zna se kome ce to prvome zasmetat !
harison_ford je napisao/la:nikad mi ljepsi dan nije svanuo..ivice ziv ti i zdrav bio al daleko ti kuca od saveza bila...caooo
Jel to lose radio svoj posao ? Ili si ti jos jedan teoreticar zavjere o "namjestanju Zelji" ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 01 nov 2012, 16:38

Kome ce sada Prolic lizati dupe?
Republika Zenica

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 nov 2012, 16:38

Zbog njegovog zdravlja i zbog njegove porodice mi je drago što odlazi, ne treba njemu ovo u ovim godinama....

Uradio je mnogo za naš fudbal, neću nabrajati da ne bi šta zaboravio.
U svakom slučaju Legendo, predsjedniče..Hvala ti za sve.. Želim ti dug i lagodan život bez stresa!!

Ko bi bio najbolje rješenje na poziciji predsjednika...E to je već pitanje!!!
Lično bih podržao Ljubojevića ili Hadžibegića!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 nov 2012, 16:43

Elegant je napisao/la:A realno ko bi bio najbolji izbor za predsjednika saveza ? Hadžibegic je najblizi, Barbarez - Kodro :lol: nigdje veze gdje njih dvoje nađe.

P.S. Kao da gledam da ce od ovoga ispasti farsa jel bosnjak, srbin, hrvat. Zna se kome ce to prvome zasmetat !
harison_ford je napisao/la:nikad mi ljepsi dan nije svanuo..ivice ziv ti i zdrav bio al daleko ti kuca od saveza bila...caooo
Jel to lose radio svoj posao ? Ili si ti jos jedan teoreticar zavjere o "namjestanju Zelji" ?
Pa bilo je mnogo propusta, npr. (sudije su mogle doci na drugo i prvo poluvrijeme kada zele, nije uputio prijedlog zakona o otpisu dugova klubovima ima tu jos dosta ali i da je bio neko drugi bilo bi isto...)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 nov 2012, 16:45

Ma drug vi ste ispali zato što niste Slaviji mogli ništa, i jer se loši.Ko vas sad sputava da pobjeđujete ?
DRUG NEBI TI PUNCA

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 nov 2012, 17:00

Kako se kod nas bira preCednik? Kontoni predloze pa skupstina bira ili je lista kandidata za koje se isto tako glasa na ovo skupstini zakazanoj 13. Dec. ?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 nov 2012, 17:02

Japanac,idi i ne okreci se,.Povedi i Prolica,Vukasevica i slicne,.Lupi nam jos neku kaznu za nesportsko navijane da ti se nadje za puta,.Nek ti je sa srecom i pozdravi mi Takeshi Okadu..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 nov 2012, 17:10

chily-rz je napisao/la:Japanac,idi i ne okreci se,.Povedi i Prolica,Vukasevica i slicne,.Lupi nam jos neku kaznu za nesportsko navijane da ti se nadje za puta,.Nek ti je sa srecom i pozdravi mi Takeshi Okadu..
Kako samo ima isfrustriranih likova to je nevjerovatno... Pa bolan jel' ti mislis da Osim ima ikakve veze sa njima, pa on se ne bavi tim stvarima, covjek je tu samo protokolarno, jer je autoritativan, i slicno, pa njemu bolan je ispod casti da se time bakce kad je sve u zivotu postigao, i sad on treba da Zelji stima sudije a Zeljo melje sve, ima predobre igrace u odnosu na cijelu ligu, samo mnogima to smeta, a jedan od tih klubova je i tvoj, koji muku zivu muci, pojede se, ali ne moze dobiti Zelju... Nek te je stid...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 nov 2012, 17:14

voltron30 je napisao/la:Koliko mi je žao s jedne strane zbog odlaska ovog velikog čovjeka, toliko mi je s druge strane drago, što ga više neće svaka stidna uš nazivati ''šlagiranim'' i slične bljuvotine koje sam morao slušati, čitati od raznih ''stručnjaka'' s 4 razreda osnovne.
Napisao si ono sto sam ja mislio.Ivica hvala ti za sve!

Samo bih jos nadodao da bih ja najradije na mjestu predsjednika saveza najradije vidjeo Duska Bajevica
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 01 nov 2012, 17:16

19. septembar 1969. Na stadionu Grbavica odmjerili su snage Željezničar i slavni Santos. Rezultat 1:1. Plavi napad je predvodio Ivica Osim aka Švabo, a napad kahvedžija Edison Arantes do Nascimento aka Pele. Puno simbolike.

Ivica, hvala za sve. Njegova prva izjava pri preuzimanju dužnosti je bila "čim je komitet za normalizaciju, znači da je nešto nenormalno". Onda znači da ako se sad ukida komitet, da je to što je bilo nenormalno postalo normalno.

Lijepo je bilo imati legendu na čelu NS pa makar i na čelu komiteta. Kad na sastanak UEFA ili FIFA stigne legenda, drugačije je nego kada tamo dođe neki anonimac. Teško da će redovnim putem biti izabran neko za koga su čuli vani, ali ostaje čovjeku nada. Eh, kad bi na čelo saveza došao Enver Marić, ili Duško Bajević, ili Aleksandar Ristić ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 nov 2012, 17:18

Najveca legenda. Pokazao je karakter za vrijeme rata, i spasio je prakticki BH nogomet prije par godina. Zasluzio je penziju, nije njegovo da se cupa sa seljacima u savezu, odradio je ono najvaznije.

HVALA
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 10 gostiju.