QUARESMA 18<<< je napisao/la: igraju se ganje profesionalno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
QUARESMA 18<<< je napisao/la: igraju se ganje profesionalno
[/quote]dziza_23 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
LenBias je napisao/la:pregledao sam ovaj video i apsolutno mi nista nije jasno
LudoKabaddi je momčadski sport popularan u aziji (posebice u pakistanu,indiji, bangladešu , iranu te u engleskoj među pakistanskim imigrantima) u kojem se dvije sedmeročlane ekipe natječu na igralištu 10 x 13 metara (za muškarce) i 10 X 12 metara (za žene) i izmjenjuju se u obrani i napadu. Ekipa se brani na svojoj polovici, a napada ih po jedan "lovac". Napadač pokušava dodirnuti protivnika i pobjeći na svoju polovicu, dok je posao obrane da ga spriječe ili u dodirivanju ili ga sruše u pokušaju bijega natrag.
Pravilo je da napadač na svojoj polovici udahne zrak i sve u napadu mora obaviti u jednom dahu. Cijelo vrijeme napada mora izgovarati mantru 'Kabaddi, kabaddi, kabaddi…' kako bi se vidjelo da ne diše i čim prestane suci ga prekidaju i druga ekipa pokušava napasti. Čak i ako uspije sve to, napad može trajati najviše 30 sekundi.Ukoliko "izdahne tijekom napada " ili nagazi liniju suparnički tim dobija jedan bod , a ukoliko dotakne nekog od igrača protivničke ekipe i pobjegne na svoju polovinu, bod pripada njegovoj ekipi .Dotaknuti protivnički igrač u tom slučaju ispada iz daljnjeg natjecanja .Igra traje dvaput po 20 minuta s petominutnom pauzom a pobjednik je naravno ekipa koja skupi više bodova
Osvajaci naslova BiH u kabaddiju,osvajaci kupa,osvajaci LP,super kupa te svjetskog prvenstva u kabaddiju i to sve u jednoj sezoniLenBias je napisao/la:osvajaci lige prvaka u kabaddiju
Pa da se na noge dignu feministkinje i pocnu o jednakosti.Greivis je napisao/la:Nije toliko glupa tema. Sve zenske sportove bi recimo trebalo ukinuti. Mozda ostaviti odbojku, plivanje i atletiku im.
A, zasto ti smetaju?Greivis je napisao/la:Nije toliko glupa tema. Sve zenske sportove bi recimo trebalo ukinuti. Mozda ostaviti odbojku, plivanje i atletiku im.
Ne smetaju mi. Samo nisu stvorene za to.Consigliere je napisao/la:A, zasto ti smetaju?Greivis je napisao/la:Nije toliko glupa tema. Sve zenske sportove bi recimo trebalo ukinuti. Mozda ostaviti odbojku, plivanje i atletiku im.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.