Sto se tice forumasa godine bicu malo pristrasan i reci Rocfeller,Marsal,Chily a od ovih drugih, Ryo,Neutral,paradajz... Za neke od njih ali sigurno neko od ove prve trojke...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja i zaboravio na to.Probaću nešto i oko toga,al strah me tih raspravaGunner4 je napisao/la:Hoce li biti sta za ekipnu konkurenciju (kod izbora za kantu) ? Tu ima ekipa da se od srca za nju glasa...![]()
![]()
VidjećemoDonnie Darko je napisao/la:Hoću džamije mi.
Ti šuti i vodi kampanjuDex je napisao/la:I to poslat je meni u ruke, ostaje titula u lobiju
Mislim da mogu sviLillard0 je napisao/la:Hajde nek glavni kazu tko sve smije glasat? Jer jbemu, shebat ce me novi nick cini mi se..
to uspomena na deranje reala od strane barçeDonnie Darko je napisao/la:Meni nekako petica ljepsaiVar je napisao/la:Ne znam, možda je glupo, al' bi bolje bilo da možemo 6 članova ocjeniti. Paran broj, jednostavnije je
hah, a sta cu kad je visa sila bila u pitanju pa ne mog una stari nickDonnie Darko je napisao/la:Lillard je vec diskutabilan, novembar 2013 :kava:
Automatski će izbor postati neregularan ukoliko ti budeš učestvovao.iVar je napisao/la:hoce li se iko mene sjetit zbog davanja onog klipa?
True, trueinsider je napisao/la:Automatski će izbor postati neregularan ukoliko ti budeš učestvovao.iVar je napisao/la:hoce li se iko mene sjetit zbog davanja onog klipa?
:*Greivis je napisao/la:#VoteForCharlie
#CharlieMostValuablePoster #MVP
Ne mogu da vjerujem da se Donniele okrenuo protiv saigraca.Kawhi je napisao/la::*Greivis je napisao/la:#VoteForCharlie
#CharlieMostValuablePoster #MVP
"U borbi protiv sistema" mi je slogan kampanje.
why?insider je napisao/la:Automatski će izbor postati neregularan ukoliko ti budeš učestvovao.iVar je napisao/la:hoce li se iko mene sjetit zbog davanja onog klipa?
što si bola' protiv meneCashMan je napisao/la:True, trueinsider je napisao/la:Automatski će izbor postati neregularan ukoliko ti budeš učestvovao.iVar je napisao/la:hoce li se iko mene sjetit zbog davanja onog klipa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.