Ja ipak mislim da ce ostanak zavisiti od razvoja sitacije na SP-u...Virtu4l je napisao/la:Između njegovih redova je uvijek bilo svega i svačega.Claus je napisao/la:Između redova se moglo pročitati da vjerovatno odlazi. Sinoć na TV1, upitan na pitanje da li će nas voditi i poslije SP-a, izbjegao je odogovor govoreći, parafraziram, da će on uvijek biti dio reprezentacije.
Ako će umjesto njega dovesti Antića, Bajevića, Halilhodžića, onda ok. Međutim ako se budu provlačila imena Barbareza i sličnih (neiskusnih), neka hvala.
U svakom slučaju, sve je do Sušića, ako on bude želio ostati, ostat će.
EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Sto se tice zrijeba, sto vise ovih reprezentacija iz centralne Europe, to bolje. Povoljno za navijace, a i sa stilom igre nam leze. Ne bi bilo ni lose gostovanje u Ceskoj 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Goalgetter je napisao/la:Sto se tice zrijeba, sto vise ovih reprezentacija iz centralne Europe, to bolje. Povoljno za navijace, a i sa stilom igre nam leze. Ne bi bilo ni lose gostovanje u Ceskoj
Haveru, to je moj san za slijedece kvale.....Gostovanje u Pragu...

- Goalgetter
- Kontakt:
Takodjer. Prag bi bio odlicna destinacija.Batko je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Sto se tice zrijeba, sto vise ovih reprezentacija iz centralne Europe, to bolje. Povoljno za navijace, a i sa stilom igre nam leze. Ne bi bilo ni lose gostovanje u Ceskoj
Haveru, to je moj san za slijedece kvale.....Gostovanje u Pragu...![]()

Moze Ceska, mada se ni za Austriju ne bih bunio 

Abd izbjegnemo hrvate i srbe, ostalo sve ok 

-
- Kontakt:
NAJLAKŠA:
1. BIH
2. MAĐARSKA
3. SLOVENIJA
4. ESTONIJA
5. MOLDAVIJA
6. SAN MARINO ILI GIBRALTAR
NAJTEŽA:
1. BIH
2. BELGIJA
3. SRBIJA
4. CRNA GORA
5. MAKEDONIJA
6. KAZAKHSTAN
1. BIH
2. MAĐARSKA
3. SLOVENIJA
4. ESTONIJA
5. MOLDAVIJA
6. SAN MARINO ILI GIBRALTAR
NAJTEŽA:
1. BIH
2. BELGIJA
3. SRBIJA
4. CRNA GORA
5. MAKEDONIJA
6. KAZAKHSTAN
priželjkujem jednu balkansku repku (Hrvatska, Srbija, Crna Gora), čisto zbog atmosfere da bude nabrijano 

Od "balkanski" bi samo volio Sloveniju. Ostalo nista.. ne sto ih se plasimo, vec... ustvari mogla bi proci i Makedonija.Chinaglia je napisao/la:priželjkujem jednu balkansku repku (Hrvatska, Srbija, Crna Gora), čisto zbog atmosfere da bude nabrijano
Najbolja grupa
BIH
Irska
Slovenija
Estonija
Kipar
San Marino
Najgora gripa
BIH
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Makedonija
Kazakstan
Mislim da ce biti ovako nesto
BIH
Svica ili Svedska
Izrael ili Austrija
Finska
Sjeverna Irska
Andora
BIH
Irska
Slovenija
Estonija
Kipar
San Marino
Najgora gripa
BIH
Hrvatska
Srbija
Crna Gora
Makedonija
Kazakstan
Mislim da ce biti ovako nesto
BIH
Svica ili Svedska
Izrael ili Austrija
Finska
Sjeverna Irska
Andora
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ja ne razumijem da svi vidite Sloveniju kao najbolji izbor treceg sesira.....Oni su prakticki od dolaska Kataneca imali fenomenalne rezultate, sve je krenulo od prijateljske snama, to je bio prvi mec Kataneca, kasnije je poslagao kockice pa su Slovenci umalo stigli do baraza....
Ja ih ne bi volio...
Ja ih ne bi volio...
Podpisem se i ja pod ovo!! Ebeni su postali slovenci, satrali su norvezane kod kuce, i da su imali malo pameti uzeli bi i 3 boda svicarcima...Batko je napisao/la:Ja ne razumijem da svi vidite Sloveniju kao najbolji izbor treceg sesira.....Oni su prakticki od dolaska Kataneca imali fenomenalne rezultate, sve je krenulo od prijateljske snama, to je bio prvi mec Kataneca, kasnije je poslagao kockice pa su Slovenci umalo stigli do baraza....
Ja ih ne bi volio...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja bih volio Hrvate da pokažemo da smo najbolji na balkanuChinaglia je napisao/la:priželjkujem jednu balkansku repku (Hrvatska, Srbija, Crna Gora), čisto zbog atmosfere da bude nabrijano

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bosna i Hercegovina
Svedska
Norveska
Finsla
Island
Farski otoci..
P.S Za ovu grupu mi smo mediteran
Svedska
Norveska
Finsla
Island
Farski otoci..
P.S Za ovu grupu mi smo mediteran

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sve stoji, pratio sam ih nakon povratka Kataneca i zamalo su se uspjeli kvalifikovati nakon katastrofalnog starta. I na toj utakmici protiv nas koju spominjete su bili bolji nego to rezultat (3:0 za nas) govori. Imali smo mi malo srece na toj utakmici...Edviin je napisao/la:Podpisem se i ja pod ovo!! Ebeni su postali slovenci, satrali su norvezane kod kuce, i da su imali malo pameti uzeli bi i 3 boda svicarcima...Batko je napisao/la:Ja ne razumijem da svi vidite Sloveniju kao najbolji izbor treceg sesira.....Oni su prakticki od dolaska Kataneca imali fenomenalne rezultate, sve je krenulo od prijateljske snama, to je bio prvi mec Kataneca, kasnije je poslagao kockice pa su Slovenci umalo stigli do baraza....
Ja ih ne bi volio...
Ali i dalje su po meni zajedno sa Norveskom i Izraelom najbolja opcija iz treceg sesira.
Najgore bi bilo kad ni izvukli Srbiju ili Hrvatsku,jer tu bi se najmanje igrao nogomet !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Iz šešira 6 izbjeći Kazahstan, iz š5 Azerbejdzan, Island i Gruziju, iz š4 Armeniju, to zbog naših navijača, podaleko je. Iz trojke i dvojke Srbiju i Hrvatsku. Eto 

Ma da se mi direktno plasiramo da izbjegnemo sve ove repke pa sa francuskom igrammo prijateljske kad bude termin kvalifikacija
adeko
- legenda reala
- Kontakt:
Nebitno koga dobijemo na izvlačenju, mi bez problema idemo na prvenstvo, favoriti smo i nemamo razloga bježati od toga
Ja lično nemam nekih specijalnih želja, a nema ni ekipe koje se bojim i koju mi ne možemo dobiti

Ja lično nemam nekih specijalnih želja, a nema ni ekipe koje se bojim i koju mi ne možemo dobiti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.