Forumaši "ss.ba" u humanitarnoj akciji
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Forumaši "ss.ba" u humanitarnoj akciji
Čekamo broj računa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I'm in
. Već sam pomogao i odjecom i hranom pa i ovdje cu. Da pokažemo solidarnost 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Evolution87
- Kontakt:
Racunajte na mene.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Svaka cast.
Nemojte ucestvovati u samo jednoj humanitarnoj akciji,ako ste u mogucnosti,ucestvujte u vise njih.
Ako nista pomozite komsiji,rodjaku,kolegi da ocisti poplavljeno.
U kucama pregledajte da li imate neke stare odjece ili obuce.Ne zelim da se hvalim,niti mi to treba,ali neki dan sam vidio da CK pravi akciju prikupljanja odjece i misleci da imam jednu staru jaknu i 2 majce,nakupio 2 vrece odjece koja mi ne moze i vec odavno stoji.Nista vas ne kosta preroviti po sobi i pogledati da li imate bilo sta od odjece sto ne treba.
Nazalost,mnogi ljudi su ostali sa koferom u kojem im je spakovan zivot kojeg su gradili decenijama.Sve im moze pomoci od carapa i gaca do jakni.
Ovo je sigurno najposjeceniji sportski forum u drzavi i najposjeceniji sportski portal na ovim prostorima,neka neko iz redakcije otvori ziro racun i neka postavi ovdje,ali i na stranici da se objavi vijest.Ne moramo samo mi,sigurno da ce biti jos ljudi koji ce htjeti ucestvovati.
I neka nikoga ne bude stid da ode uplatiti barem marku.Oko 20000 je registrovanih i jos ima onih koji redovno posjecuju,a nisu registrovani.Kad bismo svi po marku uplatili bilo bi super.Jedan dan se nemojte kladiti,nemojte kupiti cigare,nemojte popiti tu kafu,odvojite te pare za nekoga kome su u ovome trenutku potrebnije.
Nadam se da ce ovo biti sprovedeno na najbolji moguci nacin.

Nemojte ucestvovati u samo jednoj humanitarnoj akciji,ako ste u mogucnosti,ucestvujte u vise njih.
Ako nista pomozite komsiji,rodjaku,kolegi da ocisti poplavljeno.
U kucama pregledajte da li imate neke stare odjece ili obuce.Ne zelim da se hvalim,niti mi to treba,ali neki dan sam vidio da CK pravi akciju prikupljanja odjece i misleci da imam jednu staru jaknu i 2 majce,nakupio 2 vrece odjece koja mi ne moze i vec odavno stoji.Nista vas ne kosta preroviti po sobi i pogledati da li imate bilo sta od odjece sto ne treba.
Nazalost,mnogi ljudi su ostali sa koferom u kojem im je spakovan zivot kojeg su gradili decenijama.Sve im moze pomoci od carapa i gaca do jakni.
Ovo je sigurno najposjeceniji sportski forum u drzavi i najposjeceniji sportski portal na ovim prostorima,neka neko iz redakcije otvori ziro racun i neka postavi ovdje,ali i na stranici da se objavi vijest.Ne moramo samo mi,sigurno da ce biti jos ljudi koji ce htjeti ucestvovati.
I neka nikoga ne bude stid da ode uplatiti barem marku.Oko 20000 je registrovanih i jos ima onih koji redovno posjecuju,a nisu registrovani.Kad bismo svi po marku uplatili bilo bi super.Jedan dan se nemojte kladiti,nemojte kupiti cigare,nemojte popiti tu kafu,odvojite te pare za nekoga kome su u ovome trenutku potrebnije.
Nadam se da ce ovo biti sprovedeno na najbolji moguci nacin.

#miasanmia
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Odlicna ideja, ali mislim da bi bilo lakse da se otvori telefonska linija pa da poziv (il' SMS recimo) bude npr 1KM..pa ko hoce vise da dadne, nek nazove par puta..jer, neko recimo nece moci dati vise od marku-dvije, pa ce ga biti stid ici u banku pa to uplacivati..a ovako telefonski niko ne zna..mislim, to je bar moje misljenje, samo ne znam za vlasnika portala i foruma da li je ovo "komplikovanije" od otvaranja ziro racuna..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Marsal
- Kontakt:
Re: Forumaši
Naravno, nemaju svi vremena da idu u banku uplaćivati preko uplatnica, tako da treba ljudima dat priliku i da uplate preko uplatnice ako hoće, i preko telefona ili preko računa kako već to ide ko je u inostranstvu ili slično!Papastathopoulos je napisao/la:Odlicna ideja, ali mislim da bi bilo lakse da se otvori telefonska linija pa da poziv (il' SMS recimo) bude npr 1KM..pa ko hoce vise da dadne, nek nazove par puta..jer, neko recimo nece moci dati vise od marku-dvije, pa ce ga biti stid ici u banku pa to uplacivati..a ovako telefonski niko ne zna..mislim, to je bar moje misljenje, samo ne znam za vlasnika portala i foruma da li je ovo "komplikovanije" od otvaranja ziro racuna..

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DonCorleone
- Kontakt:
Hajde da vidimo ko ce dati najvise
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- legenda reala
- Kontakt:
pa vi AustrijanciDonCorleone je napisao/la:Hajde da vidimo ko ce dati najvise.

a ideja je dobra ja sam ZA
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: Forumaši
Što više opcija - to bolje.Marsal je napisao/la:Naravno, nemaju svi vremena da idu u banku uplaćivati preko uplatnica, tako da treba ljudima dat priliku i da uplate preko uplatnice ako hoće, i preko telefona ili preko računa kako već to ide ko je u inostranstvu ili slično!Papastathopoulos je napisao/la:Odlicna ideja, ali mislim da bi bilo lakse da se otvori telefonska linija pa da poziv (il' SMS recimo) bude npr 1KM..pa ko hoce vise da dadne, nek nazove par puta..jer, neko recimo nece moci dati vise od marku-dvije, pa ce ga biti stid ici u banku pa to uplacivati..a ovako telefonski niko ne zna..mislim, to je bar moje misljenje, samo ne znam za vlasnika portala i foruma da li je ovo "komplikovanije" od otvaranja ziro racuna..

Count me in
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- DonCorleone
- Kontakt:
A sve ne valja dijaspora, ovo ono, bla, bla i jos jednom blalegenda reala je napisao/la:pa vi AustrijanciDonCorleone je napisao/la:Hajde da vidimo ko ce dati najvise.
![]()
a ideja je dobra ja sam ZA

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- legenda reala
- Kontakt:
kako ćete valjatiDonCorleone je napisao/la:
A sve ne valja dijaspora, ovo ono, bla, bla i jos jednom bla.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ima da prekucamo taj račun 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo da znaš, stranka te prati.Virtu4l je napisao/la:Ima da prekucamo taj račun

Ako Spaha uplati, ti ćeš ovo bojkotovatVirtu4l je napisao/la:Ima da prekucamo taj račun

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- legenda reala
- Kontakt:
mi forumaši il vi dijasporciVirtu4l je napisao/la:Ima da prekucamo taj račun

Apsolutno podržavam!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Pošteno me nasmijamandraX je napisao/la:Samo da znaš, stranka te prati.Virtu4l je napisao/la:Ima da prekucamo taj račun

Napokon ćemo se i mi forumaši ujediniti

Svi legendo, svi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ocekujem da secer pokaze tu "debljinu" novcanika...
1946
Nevjerovatno, ali poslao sam mu PP prije pet minuta... kontamo se kolega, kontamoHead je napisao/la:Ja ocekujem da secer pokaze tu "debljinu" novcanika...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.