Moja ideja je bila sljedeća, da čelni ljudi i vlasnici ovog foruma naprave neki račun na koji ćemo moći uplatiti nešto para i da onda Redakcija portala javno obznani koliko se para skupilo i za te pare kupi osnovne potrepštine i uruči pomoć nekome u naše ime. Oni mogu napraviti članak o tome, ako je potrebno nek se i izreklamiraju ali i nek napisu da je to od dobrovoljnih priloga forumaša.
Recimo nek tim parama kupe namirnice za 2-3 porodice, mi ćemo učiniti veliko humano djelo, ljudima ćemo makar malo olakšati život, a ss.ba ce pa hajmo reći uz minimalan trud dobiti dobru reklamu, njihovo je samo da uspostave račun na koji ćemo moći da uplatimo koliko ko može.
Mislim da u principu nije loša ideja ali je možda previše optimistična, moja želja je da nekako pomognem ljudima ali ne znam kako, sigurno ima i vas koji ste u mojoj koži, zbog problema s leđima zadnje 2-3 sedmice sam manje više prikovan uz računar i vjerujem da i vas sve pogađa ovo kao i mene.
Hajmo malo biti humani i pokazati zašto je ovo možda i najbolji sportski forum u regionu!
Nadam se da će se @admin pridruziti temi i apelovati ljudima iznad njega da nešto pokrenu jer ja znam kakvih ovdje sve dobrih ljudi ima i znam da smo spremni pomoći manje više svi koliko možemo!
EDIT 21.05.2014.
jasko_juve je napisao/la:NLB banka
Racun filijale : 1321000309122033
Broj racuna : 102146824
Ime i prezime : Jasmin Vejzovic
Eto ako zelite uplacivat i ako zelite da ovo prodje, ja sam se ponudio i ako se bude uplacivalo ja cu to odradit koliko god bolje mogu. Nadam se da kad se skupe te pare da ce se neko iz Tz ponudit da ide sa mnom do banke i da to zavrsimo.