+1legenda reala je napisao/la:Pa tvoj mentalitet je najgori mogući, ovo nije premija, ovo što smo ostvarili je minimun sa generacijom igrača koje imamo i to su činjeniceStLucky je napisao/la:Realno po ocjenama strucnih komentara sa foruma ova nam je grupa trebala biti zagrijavanje za francusku a nakon Francuske koju bi demolirali zatim njemce nasli bi sigurno mane kada bi nas Brazil u finalu na guzove dobio.Joj mentaliteta u BiH navijaca.Uspjeh je sam Brazil sve vise od toga je premija kad pogledamo gdje su englezi,talijani,spanci ...a mi umislili da smo vrh europe.Hvala im i za ovo.Idemo ispocetka .E.P. Francuska.Glavu gore.
Vidim krenulo se u odbrane neodbranjivog, ubacujete likove na forum, ničete kao poslije kiše, plaćeni mediji pišu neke gluposti o tome kako smo namjanje minuta proveli na zemlji i sl. da opravdaju selektora i igrače, sa se skine priča sa teme Spahić i Sušić, momčino neće ti uspjeti, obriši profil kako si ga i napravio, porvaljen si i tvoj cilj dejstvovanja na forumu
Samo glupan i plaćenik, može reći da mi nismo jači od Nigerije i Irana i opravdavati neprolazak grupe nekim glupostima, o lošem terenu, sudiji, toploti i sl
Shvatite jednostavno otisli smo ok uspjeh je,ali imali smo generaciju za nesto vise od treceg mjesta u ovakvoj grupi.