GangstaX je napisao/la:smiješno mi je kad se podastru forumskim stručnjacima argumenti
Ratko Dujković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Ratko Dujković
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem šta je čovjek napisaophily je napisao/la:adnan6595 je napisao/la:raif husic,benjamin buric,ibrahim sehic,kristijan jajalo
![]()

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Naravno.10DelPiero je napisao/la:GangstaX je napisao/la:smiješno mi je kad se podastru forumskim stručnjacima argumenti

Maribor nabija koeficijent ligi Slovenije u Evropi, ostali klubovi su odron, za tvoju informaciju isto je sa Azerbejdžanom. Tako da taj uefin koeficijent zavarava. Npr. u Njemačkoj su dva elitna kluba , valjaju još dva, oni Švabama i nabijaju koeficijent u Evropi. Ostatak koji nastupa u Evropi je prosjek, Stuttgart prošle godine ispada od Rijeke, Mainz ove od Asterasa...
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nema me sta zavaravat kad mi nemamo ni taj 1. Kako god tema je Dujkovic i njegov poziv, jel bilo boljih kandidata il' nije, meni licno jest al' eto.
Alessandro Del Piero !
Sjetih se finala kupa Slavija-Siroki kad je dobio crveni i pljunuo Novu Panica 

Ma pusti ocog Cartmana on je odavno poludio za Spahicem i nista drugo ne zna... Spaha mu je razum pomutio. Pocinjem se brinuti za njega, isto zaljubljeni adolescent 

FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Dva losa ubila Milosa.. Mislis da bi prihvatio da igra za FKS da je nacionalista ?
Povlacim sve sto sam rekao, NEMANJA GAZIJO NE ZASLUZUJEMO TE.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Svaki od njih je spreman prihvatit poziv, jer znaju da ce se tako lakse prodat. Primjer onaj cetnik Supic. Ili Bilbija.Hordas Doboj je napisao/la:Ovo je jedan obicni nacionalista koji ovu zemlju ne voli sekunde! Ne znam odakle mu obraz da se odazove pozivu! Fuuj!!
Ma šta ba Bilbija? Na osnovu riječi Eldina Adilovića? Ja sam iz Zenice i dobro znam ko je Adilović tj iz kakve familije potiče.
Savjet - ne vjeruj ništa što ne čuješ svojim ušima, niti vidiš svojim očima, posebno ne uglednoj familiji Adilović iz Kljaka.
Miske no. 1
Ako ga je Adilović optužio da je nacionalista onda znaj da definitivno nije nacionalista.Interista je napisao/la:Dva losa ubila Milosa.. Mislis da bi prihvatio da igra za FKS da je nacionalista ?
Miske no. 1
GangstaX je napisao/la:Ako ga je Adilović optužio da je nacionalista onda znaj da definitivno nije nacionalista.Interista je napisao/la:Dva losa ubila Milosa.. Mislis da bi prihvatio da igra za FKS da je nacionalista ?

1946
Ma kakav Bilbija i nacionalizam. Pa on je, zajedno sa Puzigacom, bio na Vozuci 1995.
e pusti ljude na miru, nisi bas ni ti bio na vozuci te godineMozambik je napisao/la:Ma kakav Bilbija i nacionalizam. Pa on je, zajedno sa Puzigacom, bio na Vozuci 1995.
Ti za mene ne znas, ja za njih sigurno znam.
Puzigaca je dizao 3 prsta na Grbavici, a Blibija psovao balijsku majku igracima Zelje.
Sad se pitari u njih kletu.
Puzigaca je dizao 3 prsta na Grbavici, a Blibija psovao balijsku majku igracima Zelje.
Mozambik je napisao/la:Ti za mene ne znas, ja za njih sigurno znam.

1946
znam i za tebe, nisi ti taj kapacitetMozambik je napisao/la:Ti za mene ne znas, ja za njih sigurno znam.
Head je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Ti za mene ne znas, ja za njih sigurno znam.
Sad se pitari u njih kletu.![]()

Kletu, zaklinju, sasvim je nebitno.
Bitna je poenta, kad ne mozes argumentovano dogovoriti, najlakse se uhvatiti za neku pravopisnu gresku.
Bitna je poenta, kad ne mozes argumentovano dogovoriti, najlakse se uhvatiti za neku pravopisnu gresku.
A ko nam garantira da Ibišević, Kolašinac, Mujdža ili Bešić nisu nacionalisti? Smješna rasprava.Cartman je napisao/la: Ni jedan ni drugi nisu bili blizu A-repke. Tvrdnje Adilovica je potvrdio i Srbin Bogicevic. Cuo sam i neke druge stvari za Bilbiju vezane za nacionalizam. Nije njegovo maslo za Ramazana.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, sirBobbyMoore i 17 gostiju.