Klub : HŠK. Zrinjski Mostar
Pozicija: Golman
Datum rođenja: 16.03.1983.
Mjesto rođenja: Doboj (BiH)
Visina: 192 cm
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
adnan6595 je napisao/la:raif husic,benjamin buric,ibrahim sehic,kristijan jajalo
ma hajde i on je golman.phily je napisao/la:adnan6595 je napisao/la:raif husic,benjamin buric,ibrahim sehic,kristijan jajalo
![]()
gol iz slobodnog udarca danas i dvije fantasticne asistencije, samo ti nastavljaj pametovatiGangstaX je napisao/la:Sasvim zaslužen poziv, smiješno mi je kad se podastru forumskim stručnjacima argumenti: da je riječ o golmanu koji je najkonstantniji u ligi (ne pamti se neki njegov kiks), da igra za državnog šampiona, da je odličan bio u evropskim utakmicama protiv jakih ekipa (Aaalborg, Maribor...)... da se napiše kao kontraargument da ima 31 godinu pa nije zaslužio poziv. Ja shvatam da je čovjek NAGRAĐEN za svoj dugogodišnji dobar rad i da će biti tu nekoliko godina kao Avdukić, pa će biti pozvan neki drugi golman. On nije konkurencija ni Fejziću, a pogotovo ne Begoviću.
Šehić da , ali nema argumenta (smiješan je argument da je mlađi od Dujkovića) da je trebao on biti pozvan prije Dujkovića. Po čemu je to azerbejdžanska liga bolja od naše?
Za Burića se valjam od smijeha, taj momak vrlo često zna sjediti na klupi Lech Poznana, u ligi u kojoj valja samo jedna ekipa-Legia, tako da ne smatram da iz fuš liga poput Mađarske, Poljske... trebaju nam dolaziti igrači (možda evtl Bunoza jer nemamo drugog lijevog beka osim Kolašinca). Primjer je Bešić koji je pozvan iz Ferencvaroša jer nismo imali zadnjeg veznog.
Inače. okreće mi se želudac od spominjanja Burića i Štilića iz Poljske lige (prije i Pandže). Stekao sam dojam da svi ovi forumski stručnjaci redovno prate tu ligu, sve utakmice, sve preglede golova...
Ovaj lik iznad čak napisa Benjamin Burić, eto koliko ga prati i šta zna o njemu.
Vidim da ti je pravopis bolji, hajd priznaj ko ti je napisao ovu rečenicu?master1015 je napisao/la:gol iz slobodnog udarca danas i dvije fantasticne asistencije, samo ti nastavljaj pametovatiGangstaX je napisao/la:Sasvim zaslužen poziv, smiješno mi je kad se podastru forumskim stručnjacima argumenti: da je riječ o golmanu koji je najkonstantniji u ligi (ne pamti se neki njegov kiks), da igra za državnog šampiona, da je odličan bio u evropskim utakmicama protiv jakih ekipa (Aaalborg, Maribor...)... da se napiše kao kontraargument da ima 31 godinu pa nije zaslužio poziv. Ja shvatam da je čovjek NAGRAĐEN za svoj dugogodišnji dobar rad i da će biti tu nekoliko godina kao Avdukić, pa će biti pozvan neki drugi golman. On nije konkurencija ni Fejziću, a pogotovo ne Begoviću.
Šehić da , ali nema argumenta (smiješan je argument da je mlađi od Dujkovića) da je trebao on biti pozvan prije Dujkovića. Po čemu je to azerbejdžanska liga bolja od naše?
Za Burića se valjam od smijeha, taj momak vrlo često zna sjediti na klupi Lech Poznana, u ligi u kojoj valja samo jedna ekipa-Legia, tako da ne smatram da iz fuš liga poput Mađarske, Poljske... trebaju nam dolaziti igrači (možda evtl Bunoza jer nemamo drugog lijevog beka osim Kolašinca). Primjer je Bešić koji je pozvan iz Ferencvaroša jer nismo imali zadnjeg veznog.
Inače. okreće mi se želudac od spominjanja Burića i Štilića iz Poljske lige (prije i Pandže). Stekao sam dojam da svi ovi forumski stručnjaci redovno prate tu ligu, sve utakmice, sve preglede golova...
Ovaj lik iznad čak napisa Benjamin Burić, eto koliko ga prati i šta zna o njemu.
Eto nama se nije okrenuo želudac otvaranjem teme Haris Handžić i njegovo '' guranje'' za trećeg špica repke.GangstaX je napisao/la: Inače. okreće mi se želudac od spominjanja Burića i Štilića iz Poljske lige (prije i Pandže). Stekao sam dojam da svi ovi forumski stručnjaci redovno prate tu ligu, sve utakmice, sve preglede golova...
Sine, to je bila provokacija, to sam uradio samo da za*****m ove likove koji pjevaju o nekakvim Štilićima, Burićima, Mahmutovićima, Šćukovima, znanim i neznanim, a nisu ih nikad ni pogledali, ne znaju jesu li standardni, samo znaju da neki tamo naš igrač igra u nekoj evropskoj ligi.Goodison je napisao/la:Eto nama se nije okrenuo želudac otvaranjem teme Haris Handžić i njegovo '' guranje'' za trećeg špica repke.GangstaX je napisao/la: Inače. okreće mi se želudac od spominjanja Burića i Štilića iz Poljske lige (prije i Pandže). Stekao sam dojam da svi ovi forumski stručnjaci redovno prate tu ligu, sve utakmice, sve preglede golova...
Ne može.Goodison je napisao/la:Dobra zaebancija.![]()
I ako može bez tog sine, matere ti.
A nabija loptu s kojom se igralo na Euru 2008., svasta nesto znaci na sliciDonnie Darko je napisao/la:Gore na onoj slici nosi dres koji se nosao na euru 2004., a prvi poziv u repku dobije pred kvalifikacije za euro 2016.
Kako nije bolja ? Imaju par stadiona koje mi necemo zadugo imat, posjecenost kakva god da je ne moze bit gora od nase, na kraju krajeva trenutno imaju 2 predstavnika i vrlo moguce da 1 od njih zavrsi u grupnoj fazi EL a u 1 od ta 2 kluba brani nas golman dok mi imamo jedva 1 koji definitivno ispada, ako ti ni to nije dovoljno pogledaj koeficijent lige, zadnjih 5 godina liga je ispred nase. Ljudi su po svim parametrima ispred nas, ne gledam je al' gledam ovu nasu stalno i mi smo amateri bolji sigurno nismo mozemo bit samo gori. Jos je Sehic meni licno bolji golman. Kakvi su tvoji argumenti za Dujkovica po cemu je on to zasluzio poziv, zato sto je najkonstantniji od svih amatera ?GangstaX je napisao/la: Šehić da , ali nema argumenta (smiješan je argument da je mlađi od Dujkovića) da je trebao on biti pozvan prije Dujkovića. Po čemu je to azerbejdžanska liga bolja od naše?
10DelPiero je napisao/la:Kako nije bolja ? Imaju par stadiona koje mi necemo zadugo imat, posjecenost kakva god da je ne moze bit gora od nase, na kraju krajeva trenutno imaju 2 predstavnika i vrlo moguce da 1 od njih zavrsi u grupnoj fazi EL a u 1 od ta 2 kluba brani nas golman dok mi imamo jedva 1 koji definitivno ispada, ako ti ni to nije dovoljno pogledaj koeficijent lige, zadnjih 5 godina liga je ispred nase. Ljudi su po svim parametrima ispred nas, ne gledam je al' gledam ovu nasu stalno i mi smo amateri bolji sigurno nismo mozemo bit samo gori. Jos je Sehic meni licno bolji golman. Kakvi su tvoji argumenti za Dujkovica po cemu je on to zasluzio poziv, zato sto je najkonstantniji od svih amatera ?GangstaX je napisao/la: Šehić da , ali nema argumenta (smiješan je argument da je mlađi od Dujkovića) da je trebao on biti pozvan prije Dujkovića. Po čemu je to azerbejdžanska liga bolja od naše?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.