Zdravko Mamić

Što je za vas Zdravko Mamić?

pozitivac
41
48%
negativac
44
52%

Ukupno glasova: 85

marconato
Kontakt:

Re: Zdravko Mamić

Post Postao/la marconato » 09 mar 2015, 14:11

BigBigBang je napisao/la: Ne znam za kvantitet ali ja gledam i kvalitet a ti Partizanovi izdanci su svi odreda ili promasaji ili prosjecni ili ispodprosjecni igraci svojih klubova nema tu zvijezda svjetskog fudbala kakve su Modric i Mandzukic...
Kao prvo, Mandžukić nije produkt Dinamove skole, nego je sa 19-20 god. doveden iz Zagreba i kasnije preprodan u Njemačku! Pola igraca gore sa spiska nisu ponikli iz njihove skole, nego su dovedeni u nesto prije 20-te god ili kasnije, isti slucaj kao i sa recimo Savićem, Z. Tošićem, Škuletićem...i Partizanom. Takvi se i ne ubrajaju pod kategoriju produkt skole
.

Drugo, svaka cast za Modrića, vanserijski igrac, ali jedan takav igrac ne mora odmah da znaci da neko ima najbolju skolu fudbala. Koliko uopste i imas takvih igraca na nasim prostorima, na prste jedne ruke ih mozes nabrojati!
On je vec formiran igrac u najboljim godinama i sigurno nije bio zvijezda svjetskog fudbala sa 20-24 koliko ovi sada imaju...

Ja ne sporim Dinamovu skolu fudbala, ljudi su proizveli u poslednjih 10-ak god x igraca i sigurno su medju vodecim klubovima u Evropi po tom pitanju, ali ovde se olako donose neki zaključci, bez preciznih podataka i informacija!

Partizan, Dinamo, Zvezda i Hajduk su medju 10 najvecih izvoznika i proizvodjaca fudbalera u Evropi, sad neki su stabilniji, ozbiljniji i uspjesniji od drugih, pa imaju vecu korist od svega toga...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 mar 2015, 14:12

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
slika
slika
slika
slika
slika
slika
[youtube][/youtube]

Izbori :kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 mar 2015, 14:29

sonik24 je napisao/la:Mamic je koliko mogu shvatiti donio dosta miliona Dinamu, mada ga mnogi kritikuju iz ne znam kojih razloga, mislim da ce i ovdje biti kritika na njegov racun, mozda i tvoj kao njegovom simpatizeru. U Mamicevoj eri Dinamo je ugostio dosta slavinh klubova, euro takmicnjea su tu, samim tim i euri, bas me nekad cudi sto vecina pljuje po tom covjeku.
Iskreno volio bih odgovor od nekog ozbiljnijeg navijaca Dinama, zasto ljudi mrze Mamica?
http://www.zajednozadinamo.com/pravni-kutak.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.seebiz.eu/upravni-sud-presud ... ar-103070/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/user/sivonjic24
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailymotion.com/video/x2agf4 ... nama_sport
http://www.badblueboys.hr/feljton-krono ... ila-1-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.badblueboys.hr/feljton-krono ... ila-2-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.badblueboys.hr/feljton-krono ... ila-3-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.net/**** ... P2d745n5gh" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.net/blogovi/Teks ... P2eB45n5gh" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.net/**** ... P2eB45n5gh" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.net/**** ... P2fyI5n5gg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tinypic.com/player.php?v=n6urlv% ... P2e8Y5n5gj" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/doka ... avko-mamic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.net/**** ... P2fh45n5gg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.net/**** ... P2fvY5n5gh" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/31 ... stati.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo za početak.Uživaj.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 09 mar 2015, 14:38

Nakon pet godina Četnikove samopromocije, on na stadionu ne može okupiti 500 ljudi koji ga podržavaju. Laži, obmanjivanja, spinovi, donacije, humanitarne akcije, nagradne igre, plaćeni članci, plaćeni ''navijači'', dijeljenje ulaznica i ko zna šta sve ne, mu nisu uspjeli donijeti podršku da može raspisat izbore, bit legitimno izabran i svima nam se posrat u usta. A majku bi prodao za to.

I sad ste se vi, nakon 5 godina našli raditi nekom promociju, ispravljati krive drine? Zašto?
Da biste nekog isprovocirali Četnika nazvavši domoljubom; mafijaša sposobnim čovjekom? Da, isprovocirat ćete...

Nađite si život.

A koga zanima:
http://www.filedropper.com/glava" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdrav
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 mar 2015, 14:39

Istekao ti je link.Ali evo ga,ponovno uploudan:http://www.filedropper.com/glava :kafa:
EDIT:Sad mi kaze da nije istekao :hmmmmm: Valjda se moze otvoriti...
DrustveniParazit je napisao/la:Koje bolan infrastrukture? :o
Ove slika :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Inače,tjedan prije utakmice je svaki dan padala kiša,a utakmica je bila u terminu kada su košarkaši igrali na SPu sa Francuzima,a Čilić za finale US opena.Toliko o nedolasku na Maksimir zbog loše infrastrukture,loseg vremena i jer klub vise nikoga ne zanima.Mamićev ne,pravi Dinamo da.

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 09 mar 2015, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 09 mar 2015, 14:44

@SiamoNoi Možeš li mi na pp poslati ukratko, ukoliko je to moguće, kako je to sve počelo zapravo sa Mamićem i zašto ima tako zategnute odnose sa javnošću i navijačima..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 mar 2015, 14:47

Ova tema ima za cilj izvrgivanje ruglu pravih navijaca Dinama i isticanje u prvi plan jednog hercegovackog sabana koji je sinomim za korupciju , kriminal i mutne radnje u Hrvatskoj.

MAMICU ODLAZI
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 mar 2015, 14:55

@Gio
Poslano.Koga god zanima nesto skraćenija verzija zasto Zagreb i simpatizeri kluba iz ostatka svijeta ne podnose Mamića i ono što predstavlja neka mi se porukom jave pa im objasnim.A ovaj trol će nadam se konačno pokupit ban.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 09 mar 2015, 15:20

marconato je napisao/la:
Partizan, Dinamo, Zvezda i Hajduk su medju 10 najvecih izvoznika i proizvodjaca fudbalera u Evropi, sad neki su stabilniji, ozbiljniji i uspjesniji od drugih, pa imaju vecu korist od svega toga...
U ovoj rečenici je ključ svega i najbolji pokazatelj kako su Dinamo i Mamić miljama ispred klubova u regiji.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 mar 2015, 15:39

marconato je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Ne znam za kvantitet ali ja gledam i kvalitet a ti Partizanovi izdanci su svi odreda ili promasaji ili prosjecni ili ispodprosjecni igraci svojih klubova nema tu zvijezda svjetskog fudbala kakve su Modric i Mandzukic...
Kao prvo, Mandžukić nije produkt Dinamove skole, nego je sa 19-20 god. doveden iz Zagreba i kasnije preprodan u Njemačku! Pola igraca gore sa spiska nisu ponikli iz njihove skole, nego su dovedeni u nesto prije 20-te god ili kasnije, isti slucaj kao i sa recimo Savićem, Z. Tošićem, Škuletićem...i Partizanom. Takvi se i ne ubrajaju pod kategoriju produkt skole
.

Drugo, svaka cast za Modrića, vanserijski igrac, ali jedan takav igrac ne mora odmah da znaci da neko ima najbolju skolu fudbala. Koliko uopste i imas takvih igraca na nasim prostorima, na prste jedne ruke ih mozes nabrojati!
On je vec formiran igrac u najboljim godinama i sigurno nije bio zvijezda svjetskog fudbala sa 20-24 koliko ovi sada imaju...

Ja ne sporim Dinamovu skolu fudbala, ljudi su proizveli u poslednjih 10-ak god x igraca i sigurno su medju vodecim klubovima u Evropi po tom pitanju, ali ovde se olako donose neki zaključci, bez preciznih podataka i informacija!

Dinamo ih je afirmisao i napravio od njih igrace to sto neko nije imao srecu da ga starci sa 9. godina upisu u skolu Dinamo Zagreba me ne zanima npr. Kranjcar i Kramaric su djeca Dinama pa ih nije niko racunao, uglavnom nebitno Dinamo po meni proizvodi puno kvalitetnije igrace od Partizana npr. koji ima odlicnu skolu i proizveo je vise igraca vjerovatno ali opet kod njih je to vise na kvantitet a ne kvalitet.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 mar 2015, 15:50

Slazem se marconato. Samo provokacija. Covjek jeste napravio sistem, konstantno pravi pare, ali, ne zaboravimo, fudbal se igra zbog navijaca. A na Maksimiru ih nema, ili su dobro maskirani... Znaci, nesto je trulo u drzavi danskoj...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 mar 2015, 16:01

Naravno da nema navijaca, sta ce da dodju da gledaju kako se Dinamo stalno izivljava nad smijesnim klubovima u HNL-u (izuzev sada Rijeke) gdje titulu osvaja 10. godina zaredom i to na iako fino usminkanom losem stadionu. Eto neka Zeljo osvoji 10. titula zaredom vidjeces da posjeta nece biti nista bolja nego sto je sada cak mislim da bi i pala.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 mar 2015, 16:07

Igraju paja nekad i europske utakmice. Slozices se sa mnom, bar mislim da hoces, da milionski grad u europskim tekmama mora napuniti onoliki Maksimir. I ne samo to, kako to da na tekmama futsal dinama bude po 5-6000 ljudi-navijaca, a na tekmi svetinje oar stotina do 2000 navijača, tj posjetilaca, jer navijaca nema nikako.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 mar 2015, 16:09

ackeey je napisao/la:Slazem se marconato. Samo provokacija. Covjek jeste napravio sistem, konstantno pravi pare, ali, ne zaboravimo, fudbal se igra zbog navijaca. A na Maksimiru ih nema, ili su dobro maskirani... Znaci, nesto je trulo u drzavi danskoj...
Nema tu para, krediti se dizu iz godine u godinu, a sve se ocituje u tzk. privatizaciji.

Zasto ovaj kriminalac uopce ima temu na forumu?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 mar 2015, 16:29

ackeey je napisao/la:Igraju paja nekad i europske utakmice. Slozices se sa mnom, bar mislim da hoces, da milionski grad u europskim tekmama mora napuniti onoliki Maksimir. I ne samo to, kako to da na tekmama futsal dinama bude po 5-6000 ljudi-navijaca, a na tekmi svetinje oar stotina do 2000 navijača, tj posjetilaca, jer navijaca nema nikako.
Kao sto sam rekao Dinamov problem je infrastruktura najvise. Molim te sta je tih 5-6 hiljada buntovnika (kojih ce na tim utakmicama pazi sta ti kazem za dvije godine ostati nekih 100-200) na milionski grad kakav je Zagreb? Nebitni gmazovi totalno...Pa u Sarajevu napravi jak Olimpik neka igraju grupu Lige Sampiona napravi stadion sa 25 hiljada sjedecih mjesta bice pun svaku evropsku utakmicu a kamoli jedan veliki klub kao Dinamo Zagreb...

Ljudi u Zagrebu imaju visoke kriterije ocekuju neki evropski standard ko ce to dovesti molim te dijete da na hladnom Maksimiru po kisi sa nenatkrivenim tribinama gleda Dinamo-Pula?

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 09 mar 2015, 16:37

Tribalian je napisao/la:Ova tema ima za cilj izvrgivanje ruglu pravih navijaca Dinama i isticanje u prvi plan jednog hercegovackog sabana koji je sinomim za korupciju , kriminal i mutne radnje u Hrvatskoj.

MAMICU ODLAZI

Takvi šovinisti koji dijele ljude po regionalnoj pripadnosti poput tebe niti ne mogu razmišljati drugačije osim "ubit, zaklat".

Nema razloga da se mrzi Zdravka Mamića, a oni koji to ipak rade su u manjini. Isti takvi (ili slicni) su mrzili donedavno Canjugu, a sutra ce brzo zamrziti i Bobana, Simica ili bilo koga drugoga. To su ljudi koji misle da klub postoji zbog njih. To su ljudi koji misle da su oni vlasnici kluba jer prave majmune od sebe po Europi. Nece ici. Sramotite sebe, Dinamo i Hrvatsku necete.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 09 mar 2015, 16:44

BigBigBang je napisao/la:
ackeey je napisao/la:Igraju paja nekad i europske utakmice. Slozices se sa mnom, bar mislim da hoces, da milionski grad u europskim tekmama mora napuniti onoliki Maksimir. I ne samo to, kako to da na tekmama futsal dinama bude po 5-6000 ljudi-navijaca, a na tekmi svetinje oar stotina do 2000 navijača, tj posjetilaca, jer navijaca nema nikako.
Kao sto sam rekao Dinamov problem je infrastruktura najvise. Molim te sta je tih 5-6 hiljada buntovnika (kojih ce na tim utakmicama pazi sta ti kazem za dvije godine ostati nekih 100-200) na milionski grad kakav je Zagreb? Nebitni gmazovi totalno...Pa u Sarajevu napravi jak Olimpik neka igraju grupu Lige Sampiona napravi stadion sa 25 hiljada sjedecih mjesta bice pun svaku evropsku utakmicu a kamoli jedan veliki klub kao Dinamo Zagreb...

Ljudi u Zagrebu imaju visoke kriterije ocekuju neki evropski standard ko ce to dovesti molim te dijete da na hladnom Maksimiru po kisi sa nenatkrivenim tribinama gleda Dinamo-Pula?
Ma komedija je da se predstavlja kako je protiv Mamica pola milijuna ljudi, a taj kvazi futsal klubcic ima 300 clanova (!!!).
Eto koliko ih je zapravo. Skupili u tri utakmice po 3-4000 i sad se tim hvale kao da ih je bilo 50 000.
300 clanova u gradu od blizu milijun ljudi! **** vecina.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 09 mar 2015, 16:48

Ti kvazi BBB (pravi, stari BBB su za Zdravka) se godinama kao "bore" Mamica i nikad ih se nije skupilo vise od 1000. :rol: :rol: Torcida na Rivi skupi 50 000 .
Dobro je Zdravko rekao prije 6-7 godina. "Da imam navijace kao sto je Torcida, pokorio bi svijet".
Ovo sto se predstavlja kao BBB je sacica huligana.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 mar 2015, 17:11

BigBigBang je napisao/la:

Da,problem je sada infrakstruktura i to nakon sto je usminkan stadion,a nije bila problem prije koju godinu kad je prosjek bio cca.10 tisuca na jos derutnijem stadionu.To je ta logika :tokralju:

Isto kao sto je problem slaba liga pa na PSG dodje manje ljudi nego na Patriot iz II.MNL sjever :rol:

5-6 tisuca?Gotovo 50 000 ljudi je izrazilo svoje misljenje o ovoj izdr*otinu koju u isto vrijeme na logoru podrzava max.400 ljudi.To je ta "sutljiva vecina" :rol:

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 09 mar 2015, 17:15

BigBigBang je napisao/la: Dakle sigurno jedna od najboljih skola fudbala u evropi, najbolja u regionu, najbolji tim u regionu sta reci osim hvala ti tata!
Eh kako se neki lagano zalijeću i izvale strašnu glupost....

Čuj najbolja u regionu. :lol: :lol: :lol: Ni među tri najbolje... Nije škola ono što dovede 18-godišnjaka. već ono što napravi od petlića seniora... Ne vidim čemu poređenja sa Partizanom... Partizanova škola je dva razreda ispred... Ajaxova je jedino ispred...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.