Dok ovo pisem, Cedevita chokuje opasno.
Je li stid Jankovica da suta 1-13 slobodna ?

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Drago mi je da su ispali samo zbog one školske sale u kojoj igrajuvedoz je napisao/la:Zadar ipak ostaje, Krka doviđenja prijatno iako su dobili Cibonu.
meni nije drago jer su ekipa koja ima glavu i rep, a nikada se nisu zaduzavali samim tim su zdrav kolektiv dok su ti npr. ostali veliki duznici i poprilično ne organizovani klubovi kao zadar i MTZakisarajevo92 je napisao/la:Drago mi je da su ispali samo zbog one školske sale u kojoj igrajuvedoz je napisao/la:Zadar ipak ostaje, Krka doviđenja prijatno iako su dobili Cibonu.
nerminh74 je napisao/la:meni nije drago jer su ekipa koja ima glavu i rep, a nikada se nisu zaduzavali samim tim su zdrav kolektiv dok su ti npr. ostali veliki duznici i poprilično ne organizovani klubovi kao zadar i MTZakisarajevo92 je napisao/la:Drago mi je da su ispali samo zbog one školske sale u kojoj igrajuvedoz je napisao/la:Zadar ipak ostaje, Krka doviđenja prijatno iako su dobili Cibonu.
najbolje bi bilo da je ispao MTZdscile je napisao/la:Bolje je u svakom slucaju sto je ispala Krka, a ne Zadar..
filip13 je napisao/la:Najbolja petorka sezone
Jovic-jenkins-simonovic-velickovic-bilan
Koliko se meni cini tako je svake sezone. Ne sjecam se prosle sezone ali prije dvije sezone Jokic MVP a nije u najboljoj petorci.filip13 je napisao/la:http://www.aba-liga.com/news.php?id=38173
ima li ovo logike,da mvp sezone nije u najboljoj petorci sezone?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.