loncara ako ne stavi sad da igra dogodine ce ga uzeti hrvati siguran samElCartel11 je napisao/la:Po spisku se vidi da smo igracki bas grohnuli.
Bilo bi mi lakse kad bi znao da Prosinecki prima pare od ovih menadzera koji guraju Sarica, Loncara, Pirica, Hadzica i slicnu buraniju, nego da je to stvarno njegov licni odabir jer jih smatra kvalitetom za repku.
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
[*]
Sve si upravuOsim13 je napisao/la:Մենք ձեզ կխեղդենք հին հայերենով: Ադրբեջանն ու Բոսնիան սրտում են:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ElCartel11
- Kontakt:
Da je toliki talenat vec bi nam ga klepili do sad, kao sto su Halilovica i mnoge druge.Varg je napisao/la: loncara ako ne stavi sad da igra dogodine ce ga uzeti hrvati siguran sam
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!

Nemamo mi sa Azerbajdžanom ništa al' hajOsim13 je napisao/la:Մենք ձեզ կխեղդենք հին հայերենով: Ադրբեջանն ու Բոսնիան սրտում են:

Zasto zove ove kese od golmana kad Vladan Kovacevic momak brani fantasticno 

FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovu skupinu polu-igraca koje imamo ne bi jos ni po jos jedan Dzeko i Pjanic iscupali. Jos na to sve Robi kao i obicno fura svoju neku tvrdoglavost kod Hajrovica a i ptice na grani znaju da ga trebamo. Sa ovakvom ekipom/trenerom ni u Armeniji ne vjerujem u 3 boda.
halilovic i drugi nisu ni bili naši, i loncar ima kvalitet da igra sa pjanicem i krunicem u prvih 11ElCartel11 je napisao/la:Da je toliki talenat vec bi nam ga klepili do sad, kao sto su Halilovica i mnoge druge.Varg je napisao/la: loncara ako ne stavi sad da igra dogodine ce ga uzeti hrvati siguran sam
Robi ili je genijalac ili budala. Sad za sad je ovo drugo.
Cetiri boda realno, sest bodova uspjeh.
S ovim trenerom i igracima to je mjera.
S ovim trenerom i igracima to je mjera.
Ova reprezentacija nije daleko od toga da će slaviti bod protiv Slovačke kao da su osvojili svjetsko.Goalgetter je napisao/la:Ovu skupinu polu-igraca koje imamo ne bi jos ni po jos jedan Dzeko i Pjanic iscupali. Jos na to sve Robi kao i obicno fura svoju neku tvrdoglavost kod Hajrovica a i ptice na grani znaju da ga trebamo. Sa ovakvom ekipom/trenerom ni u Armeniji ne vjerujem u 3 boda.
- ultrabosnia
- Kontakt:
Dokle ce se ovaj Bajic provlaciti?
I kad ti budu svi leđa okrenuli
-
- Kontakt:
Ove kvalifikacije se neisplate pratiti do kraja.
Mi se svakako spremamo za baraž od lige nacija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Iskreno se nadam sa novim selektorom.Osim13 je napisao/la:Mi se svakako spremamo za baraž od lige nacija
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Planiram ispratiti tamburanje nejaci u Zenici a Armeniju propustam. Ako pobjede pogledacu golove i bice mi drago par minuta a ako zijane, sto ocekujem, onda i naslov na portalu ce biti dovoljan ...samoposmatram je napisao/la:Ove kvalifikacije se neisplate pratiti do kraja.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
DaVinci je napisao/la:Planiram ispratiti tamburanje nejaci u Zenici a Armeniju propustam. Ako pobjede pogledacu golove i bice mi drago par minuta a ako zijane, sto ocekujem, onda i naslov na portalu ce biti dovoljan ...samoposmatram je napisao/la:Ove kvalifikacije se neisplate pratiti do kraja.
Sazrio sa 31. Radije bi gledao Barbareza na desnom beku.Kvržić igra dobro i zato je pozvan. Sazrio je i može igrati desnog beka na najbolji način.
Kvrzic i Kovacevic pozvani cisto radi moguceg transfera.
Zabrinjavajuce je da su na spisku igraci iz saudijske lige, koji jos neigraju za svoj klub.
Kakav debil ovaj Žuti, dosta poziva iz hrvatske lige igracima, a iz nase ****, yebem mu sve ustasko
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Strah me utakmice protiv Armenije, ali bez zajebancije.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos da nasa liga nije 5x losija i ja bi mu eboledesma je napisao/la:Kakav debil ovaj Žuti, dosta poziva iz hrvatske lige igracima, a iz nase ****, yebem mu sve ustasko
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Hoces da kazes, da Dzeko, Bajic, Todorovic, Loncar, Kovacevic, Cimirot, Sehic, Piric, Buric, Sunjic, Civic, Duljevic, Visca i Hadzic nisu znali igrati ufdbal dok su igrali u domacoj ligi?BosniaBoston je napisao/la:Jos da nasa liga nije 5x losija i ja bi mu eboledesma je napisao/la:Kakav debil ovaj Žuti, dosta poziva iz hrvatske lige igracima, a iz nase ****, yebem mu sve ustasko