AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

memaga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la memaga » 18 avg 2021, 13:50

Ruicosta je napisao/la:
18 avg 2021, 13:32
Fakat ja pisem ovde uglavnom negativno. Ali Nije to zato sto ne mislim nista pozitivno, nego mi forum sluzi da izbacim iz sebe. Pa necu zeni govorit da Sale nema pojma ili da mislim da Vlasic ne treba doci. A kad pobjedjujemo onda je sve ok, nemam potrebe nista pisat, onda samo citam 😀
Moras uvijek pisati pozitivno, ne smijes imati svoje misljenje i vidjenje situacije, jer ako nisi sa par forumasa na istim talasnim duzinama onda si negativac, a to sto uprava radi khurcev posao, maskirani i sminkerski transferi bez up grade to je pozitivno...moras vikat sve je sjajno i bajno...
Da spomenem jos ovaj Eliot je americki kardan, firma ili fond usko specijalizovan za biznis, njih ne zanima Milan kao Milan, njih ne zanima historija Milana niti navijaci, njih zanima novac, kako izvuci sto vise novca i profitirati...oni nemaju osjecaj za trofej, za sport, za uzitak, samo profit, tako dok god su oni na celu Milana nemamo se cemu spektakularnom nadati....

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 avg 2021, 13:53

Nisi u pravu. Ja sam možda jedan od većih kritičara. Pogledaj mi upise recimo na temi RSD Velež Mostar. Ali kritikujem gdje je kritika potrebna, a pozitivne stvari ne zadržavam za sebe nego i njih iznosim isto kao i kritike jer ima i jednih i drugih. Ne možeš konstantno govoriti da sve valja ili da ništa ne valja kada je to predaleko od istine.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 18 avg 2021, 15:19

Ruicosta je napisao/la:
Fakat ja pisem ovde uglavnom negativno. Ali Nije to zato sto ne mislim nista pozitivno, nego mi forum sluzi da izbacim iz sebe. Pa necu zeni govorit da Sale nema pojma ili da mislim da Vlasic ne treba doci. A kad pobjedjujemo onda je sve ok, nemam potrebe nista pisat, onda samo citam 😀
Jesi to hercegovku ozenio pa dolazis na forum da se oslobodis ? :rol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 avg 2021, 15:19

memaga je napisao/la:
18 avg 2021, 13:50
Ruicosta je napisao/la:
Moras uvijek pisati pozitivno, ne smijes imati svoje misljenje i vidjenje situacije, jer ako nisi sa par forumasa na istim talasnim duzinama onda si negativac, a to sto uprava radi khurcev posao, maskirani i sminkerski transferi bez up grade to je pozitivno...moras vikat sve je sjajno i bajno...
Da spomenem jos ovaj Eliot je americki kardan, firma ili fond usko specijalizovan za biznis, njih ne zanima Milan kao Milan, njih ne zanima historija Milana niti navijaci, njih zanima novac, kako izvuci sto vise novca i profitirati...oni nemaju osjecaj za trofej, za sport, za uzitak, samo profit, tako dok god su oni na celu Milana nemamo se cemu spektakularnom nadati....
Tačno, mada to nije neka nova vijest, to je mogao zaključiti svako onaj ko je sabrao 2 i 2, iako gledajući trenutno ne možeš reći da rade loš posao, e sad šta će biti za 5 godina i da li će oni uopšte biti tu, to je drugo pitanje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 18 avg 2021, 16:29

Ne mogu ja sad radi balansa napisat da je dobar potez kupovat ovog Adlija a Pobegu slat na posudbu. Ja ne mislim da je to los potez nego mislim da je sulud, nerezonski, ludjacki, luzerski i nidje veze s vezom. Ako hocete iskreno. A ako hocete da nesto lazem da bi se nekom svidio recite. Mislim da je Vlasic flop, a to dokazujem tezom da niko za njega ni upito nije nego mi. Eto niko nema 30 miliona nego mi, isprisili se, ne znamo sta cemo od para.
Negativne stvari koie napisem fakat mislim da su negativne. I kad se potrefi da sam bio u pravu kao u slucaju Manduzkica gdje je haman cijeli forum svrsavo na njega a ja govorio da lik vise ne moze igrat ozbiljan fudbal, normalno da cu vam vadit mast i pisat Jesam li vam reko. Da neko od vas napise da sam ja prvi i vrlo moguce jedini reko da ne treba Mandzukica dovodit, ja ne bih piso, ali kad vi necete moram ja 😜
A na forum sam se prijavio lani, zadnjih dana merkata da napisem kako ne treba kupovat stopera jer imamo Gabbiju koji je bolji od svakog stopera kojeg bismo tad doveli. I i to sam bio u pravu. Gabbia je otkrice prosle sezone, u mene bi igro ispred Roma. I kad nema ko igrat u pivotskom paru, igro bi on, ne bi ni Krunic ni Calabria.
Mislim jos da drugi golman treba bit Plizzari jer od njega mozda bude veliki golman, a ovaj kukavni Rumun ne moze vise nista postat, dje je tu je.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 avg 2021, 16:31

Čuj radi balansa :D
Znači ako gledamo tvoje tipkanje na ovom pdf-u. Milan nije uradio niti jedan dobar potez, svaki mogući je bio negativan.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 18 avg 2021, 16:40

OldFashioned je napisao/la:
18 avg 2021, 16:31
Znači ako gledamo tvoje tipkanje na ovom pdf-u. Milan nije uradio niti jedan dobar potez, svaki mogući je bio negativan.
Pa ne komentarisem svaki potez negativno. Vecinu poteza ne iskomentarisem nikako. Ima Milan super poteza, ali nemamo mi nista od ovog pisanja. Nije ovo Zeljin forum pa da se nadam da ce neko iz uprave procitat. To sta mi mislimo, kako bi mi nesto uradili, da li kritikujemo ili falimo.... ama bas nikakvog uticaja nema. Srecom.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 18 avg 2021, 16:55

Ruicosta je napisao/la:
A kome ces govoriti ako neces zeni??? Ima da zna ko ima pojma a ko nema...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 18 avg 2021, 17:09

koraj je napisao/la:
18 avg 2021, 16:55
Ruicosta je napisao/la:
A kome ces govoriti ako neces zeni??? Ima da zna ko ima pojma a ko nema...
😂😂

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 avg 2021, 17:11

Ruicosta je napisao/la:
18 avg 2021, 16:40
Pa ne komentarisem svaki potez negativno. Vecinu poteza ne iskomentarisem nikako. Ima Milan super poteza, ali nemamo mi nista od ovog pisanja. Nije ovo Zeljin forum pa da se nadam da ce neko iz uprave procitat. To sta mi mislimo, kako bi mi nesto uradili, da li kritikujemo ili falimo.... ama bas nikakvog uticaja nema. Srecom.
Shvatio sam, preskačeš pozitivne pod tezom, podrazumijeva se :D
Jbg, zato vrlo lako možeš i sam biti na udaru kritika kako si negativac i ovo i ono.
Valja nekad i ono dobro pohvaliti!

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 18 avg 2021, 17:14

18 avg 2021, 17:11
Ruicosta je napisao/la:
Jbg, zato vrlo lako možeš i sam biti na udaru kritika kako si negativac i ovo i ono.
Evo sam na udaru, nemam kud vise, sve mi je jasno. I slazem se s tobom. Cekam prvi potez koji ce po mom sudu bit dobar pa da ga pohvalim. Rijec data. 🙃

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 avg 2021, 17:16

Ruicosta je napisao/la:
18 avg 2021, 17:14
18 avg 2021, 17:11
Ruicosta je napisao/la:

Evo sam na udaru, nemam kud vise, sve mi je jasno. I slazem se s tobom. Cekam prvi potez koji ce po mom sudu bit dobar pa da ga pohvalim. Rijec data. 🙃
Ma forumi i jesu za različita mišljenja, to je čak i poželjno te nećemo svi klimati glavom.
Ja samo kažem, da ne izgleda kao da baš ništa nema pozitivno, možemo i pohvaliti kada je to potrebno :)

Ja iskreno jedva čekam kada će ovaj mercato završiti. Ne postoji igrač sa kojim nismo povezivani od polunovinara koji silom hoće da izmisle neku bombu.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 18 avg 2021, 17:56

Svaka uprava napravi neke dobre stvari a bome i lose. Mi navijamo i kad igraju dobro i kad su losi. Znaci svako svoj posao nek radi.
Mene zanima vec neko vrijeme kad ce neko od nase omladine dobiti priliku za igru? Nismo li kupili par mladica za primaveru u zadnje dvije sezone?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Ruicosta
Kontakt:

Post Postao/la Ruicosta » 18 avg 2021, 18:21

koraj je napisao/la:
18 avg 2021, 17:56
Svaka uprava napravi neke dobre stvari a bome i lose. Mi navijamo i kad igraju dobro i kad su losi. Znaci svako svoj posao nek radi.
Mene zanima vec neko vrijeme kad ce neko od nase omladine dobiti priliku za igru? Nismo li kupili par mladica za primaveru u zadnje dvije sezone?
Bravo majstore! Sjecam se prije dvije godine neki mali iz Lazia doso, napadac. Kazu prvo u Primaveru. Da ne govorim o masi nasih igraca koji su tu stasali. Jedna odluka ora bit losa. Ili ona kad si kupio recimo tog malog iz Lazia, ili ova sad sto ga nema nidje. Ne mozes vala oba puta vit u pravu, da si sto puta uprava Milana.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 18 avg 2021, 19:21

Čekam nekog sugar daddy vlasnika pa da i mi postanemo novi čelski, PiEsDži i sl. Ali ko yebe to što si omražen kad osvajaš sve redom i bacaš po 40-50 mil za rezerve. :kafa: :opaopa:
Unico amore sei!
❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 avg 2021, 20:06

Imal neko uceniji da mi kaze kako se zove ovo stanje, pojava, bolest ili sta vec (vezano za ovaj dole quote)?
kad se potrefi da sam bio u pravu kao u slucaju Manduzkica gdje je haman cijeli forum svrsavo na njega a ja govorio da lik vise ne moze igrat ozbiljan fudbal, normalno da cu vam vadit mast i pisat Jesam li vam reko. Da neko od vas napise da sam ja prvi i vrlo moguce jedini reko da ne treba Mandzukica dovodit, ja ne bih piso, ali kad vi necete moram ja
Zamisli ti to, ispucas se negative i cekas, vrebas, molis Uzvisenog da se desi, i tako iz sedmice u sedmicu, iz mjeseca u mjesec do kraja sezone, nadajuci se na kraju da ce ti neko napisati "ti si to prvi i moguce jedini rek'o, napis'o, predskazao, uvidio..." ili u protivnom ces ti to naglasiti, naglasiti i naglasiti. I forumasima "vaditi mast". Led te j3bo wahahahaha :urnebes:

0vo su neistine na nasem podforumu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 avg 2021, 20:08

18 avg 2021, 13:53
Nisi u pravu. Ja sam možda jedan od većih kritičara.
Ti koliko si kritikovao Roma, na kraju ce covjek i proigrati. :mrgreen:

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 avg 2021, 20:11

Beduin je napisao/la:
18 avg 2021, 20:08
Kamo sreće.
Brine me situacija sa njim, želio bih iskreno da ga prodamo da totalno ne potone na klupi nakon što je bio dugo vremena možda i naš najkonstantniji igrač. Netom prije one povrede i poslije nje, to više nije isti igrač a nogomet je sve brži iz sezone u sezonu. Sve više fizikalaca pravi velike karijere a da su na VI sa loptom. Jednostavno takva era.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 avg 2021, 20:21

18 avg 2021, 20:11
Beduin je napisao/la:
Kamo sreće.
Brine me situacija sa njim, želio bih iskreno da ga prodamo da totalno ne potone na klupi nakon što je bio dugo vremena možda i naš najkonstantniji igrač. Netom prije one povrede i poslije nje, to više nije isti igrač a nogomet je sve brži iz sezone u sezonu. Sve više fizikalaca pravi velike karijere a da su na VI sa loptom. Jednostavno takva era.
I ja bih volio da ga prodamo zbog para, narocito ako bi to znacilo ulaganje u pojacanje na drugoj poziciji. Ali ocito da od toga nema nista.
Eh sad, kako ja vidim tu situaciju, italijani kao po pravilu (narocito CB) nerijetko proigraju i dostignu taj neki prajm u 30im godinama, dakle, dosta kasno. Tomoti je izuzetno brz, nasi bekovi agilni i radilice (narocito Calabria) i u toj situaciji bi se, mozda, Romova sporost i mogla nadomjestiti ako bi on uhvatio formu. Nije ni Kjaer brz, cak me je na pocetku i uzasno nervirao zbog toga, ali se brzo navikao na ekipu i postavlja se vrhunski, u maniru najboljih stopera Evrope i tako pravovremeno reaguje i osujeti protivnika, a nece ni on jos dugo pruzati vrhunske partije. Barem ja tako mislim.
Bas me zanima kakve planove imaju za Roma, ali se do sad trebao ili prodati ili produziti ugovor pa sta bude. Makar da ne strepis da ode besplatno. A glavu dajem da Raiola itekako razmislja da nam ponovo ucera i tako i Roma besplatno negdje odvede, ponajvise jer kao kapiten je otisao na klupu i sve manje igra.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 avg 2021, 20:28

Beduin je napisao/la:
18 avg 2021, 20:21
18 avg 2021, 20:11
Beduin je napisao/la:

Kamo sreće.
I ja bih volio da ga prodamo zbog para, narocito ako bi to znacilo ulaganje u pojacanje na drugoj poziciji. Ali ocito da od toga nema nista.
Eh sad, kako ja vidim tu situaciju, italijani kao po pravilu (narocito CB) nerijetko proigraju i dostignu taj neki prajm u 30im godinama, dakle, dosta kasno. Tomoti je izuzetno brz, nasi bekovi agilni i radilice (narocito Calabria) i u toj situaciji bi se, mozda, Romova sporost i mogla nadomjestiti ako bi on uhvatio formu. Nije ni Kjaer brz, cak me je na pocetku i uzasno nervirao zbog toga, ali se brzo navikao na ekipu i postavlja se vrhunski, u maniru najboljih stopera Evrope i tako pravovremeno reaguje i osujeti protivnika, a nece ni on jos dugo pruzati vrhunske partije. Barem ja tako mislim.
Bas me zanima kakve planove imaju za Roma, ali se do sad trebao ili prodati ili produziti ugovor pa sta bude. Makar da ne strepis da ode besplatno. A glavu dajem da Raiola itekako razmislja da nam ponovo ucera i tako i Roma besplatno negdje odvede, ponajvise jer kao kapiten je otisao na klupu i sve manje igra.
+1

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.