DaVinci je napisao/la: ↑30 maj 2025, 21:19
Drape je napisao/la: ↑30 maj 2025, 13:42
Frank Garza:
Nadamo se da će mu FIBA dozvoliti da igra sa Amarom i da zajedno igraju za svoju baku dok je ona još može gledati. Da on uzvrati zemlji koja je toliko dala njegovoj porodici. Skromno molimo FIBA-u: Molimo vas, pustite Luku kući", završio je Garza s nadom koju imaju i svi navijači - da će NBA košarkaša gledati na Eurobasketu bez statusa naturalizovanog.
Srceparajuce

... a bilo bi skroz nepotrebno da se bilo ko u Lukinih prvih 16 godina na dunjaluku sjetio da mu izvadi bh pasos ... pa cak i mama mu Sejla, koja je uzgred radila u ambasadi gdje se djeli ta dragocjena plava hartija ...
Sejla znaci, nisam znao jel ona ili Lejla, danke
To pravilo je budalestina, ko nije putovao nije mu ni trebao, pogotovo BH pasos, ne znam do ovog ukidanja viza za sta je sluzio, ko nije cekao zore u decembru pred njemackom ambasadom ne zna sta je ponizenje, BH pasos od 92-2012 valja ako ces u Kinu, na Kubu, Iran
Ja npr nisam izvadio prvi pasos do svoje 19-te, tek sam tad prvo inostranstvo vidio
A da vadis taj pored americkog nako… trebo si bit bas besposlen realno
Nista ovo ne bi trebalo da se desava, iako jeste lijepo sto se Frank ovako oglasio, da imamo normalan savez. Ali to bi podrazumijevalo da imamo ne jaku drzavu nego bar solidan normalan politicki blok orjentisan prema sportu, a znamo sta nas je snaslo, da ne guslam tu liriku sad
Nas natakari ko stigne zadnjih 30g to mi vadi zivce, svi ovi sto su se izrodili i dovukli jedni druge po kljucnim pozicijama pa nas kao zastupaju pristaju na sve samo da oni plivaju u redovnim platama i kojekakvim naknadama uz poneki procenat…a ovi sto imaju kicmu i znaju se postaviti njima je rampa postavljena, to je osnovni kriterij svega. Jesil spreman da prihvatis da je BH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje, itd itd prolazis sigurno, ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo.