SP - Grupa G

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide u 1/8?

Brazil
127
45%
Portugal
60
21%
Obala Slonovace
65
23%
Sjeverna Koreja
28
10%

Ukupno glasova: 280

juznjak>
Kontakt:

Re: SP - Grupa G

Post Postao/la juznjak> » 16 jun 2010, 15:56

udaraju Ronalda itekako ali i on se **** po terenu cesto jednog dana imam osjecaj popozdit ce neki igrac i slomiti mu obje noge 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 16 jun 2010, 16:04

juznjak> je napisao/la:udaraju Ronalda itekako ali i on se **** po terenu cesto jednog dana imam osjecaj popozdit ce neki igrac i slomiti mu obje noge 8-)
Jedva cekam treba sve pickice koje simuliraju polomit :evil: :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 16 jun 2010, 16:22

Sjeverna Koreja dominira, ljudi igraju srcem, svaka im čast. Patriote su do bola!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 jun 2010, 17:04

slika
imo sam osjecaj da ce ga pojesti :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jun 2010, 19:14

steve-o je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
steve-o je napisao/la:uvijek su mi smjesni ovi sminkeri poput p.edera ronalda, radi njih mi se i donekle ogadio ovaj moderni nogomet. nogomet sve vise i vise postaje slican kosarci, uskoro ce mozda zabranit i fizicki kontakt medju igracima :roll: samo se pitam kako bi ovi danasnji sminkeri izdrzali igrajuci prije mozda 20-25 godina kad se igralo pravo muski!
Danasnji igraci su toliko brzi i spremniji od igraca prije 20 godina, da bi to islo bez problema.
dobro ali prije bih ih ondasnji igraci dobro sastavili svake utakmice, a tada sudije nisu sjeckali igru i stitili igrace poput ronalda..
Eh to sjeckanje i mene najvise iritira. Treba pustit malo igru da se razvije, kad sviraju svaku sitnicu uniste ritam i vrlo tesko je dignut tempo sa takvim sudjenjem. Ali eto, valjda sam naviko na Englesku ligu, pa mi malo neobicno da se svira skoro svaki kontakt.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 jun 2010, 20:15

Sjeverna Koreja ce proc grupu. Pamtim gdje je ovaj post da se mogu hvalit poslije, a pamtite i vi da mozete cestitat.!!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

n_E_C_i_D
Kontakt:

Post Postao/la n_E_C_i_D » 17 jun 2010, 13:10

Volio bih da prodje dalje Sjeverna Koreja jer su veoma simpaticna i nepoznata ekipa.Mislim da je njihova najveca sansa bas ta sto ih druge reprezentacije veoma malo ili nikako ne poznaju.Dalje bi trebao i Brazil koji ne igra toliko lijepo kao prethodnih godina ali bez obzira na to ima strasnu ekipu.Za drugo mjesto bi se trebali borit Portugal,Obala Slonovace te Koreja koja ce iz prikrajka vrebati i cekati svoju sansu.Pozz...
"Kakva bi tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju."

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 17 jun 2010, 21:44

EdinTM87 je napisao/la:Sjeverna Koreja ce proc grupu. Pamtim gdje je ovaj post da se mogu hvalit poslije, a pamtite i vi da mozete cestitat.!!!
ti pogodis , ja pojedem monitor.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 17 jun 2010, 22:50

Fkt mlate Ronalda, problem je u tome sto Ronaldo pojedine igrace totalno pravi budalama, pa oni u svojoj muci ne znajuci sta uradit, startuju nad Ronaldom. Ronaldo je igracina, pametan decko stiti se ponekad tim simuliranjem. Sto se tice ove grupe, mislim da ce Portugal i Brazil proci.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 jun 2010, 23:07

EdinTM87 je napisao/la:Sjeverna Koreja ce proc grupu. Pamtim gdje je ovaj post da se mogu hvalit poslije, a pamtite i vi da mozete cestitat.!!!
Cestitam!
#divovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jun 2010, 09:39

__Liedson__ je napisao/la:
ti pogodis , ja pojedem monitor.
+1

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 jun 2010, 11:51

Zakazana je pres-konferencija reprezentacije Sjeverne Koreje za petak, na kojoj će ih pitati zašto se četiri igrača nisu pojavila na prvoj utakmici Sjevernokorejanaca na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi protiv Brazila.

Ovo javljaju svjetski mediji, pozivajući se na agenciju Associated Press.

Četiri igrača: napadač An Chol Hyok, golman Kim Myong Won, te igrači sredine terena Kim Kyong Il i Pak Sung Hyok navedeni su kao zvanično odsutni za utakmicu koju je Koreja izgubila 2:1 od Brazila u utorak.

Sjeverna Koreja u početku je dostavila punu listu od 23 igrača za utakmicu, prije nego što je taj broj revidiran na 19, na sami dan meča.

Sljedeća utakmica Sjeverne Koreje je protiv Portugala u ponedjeljak u Cape Townu.

Mediji su već počeli spekulirati kako su četiri reprezentativca Sjeverne Koreje nestala iz kampa ove reprezentacije uoči utakmice sa Brazilom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2010, 11:52

HAHAHAHAHAHA

Pobjegli od onog tiranina. Ko zna, možda se zaposle na Arizoni. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 jun 2010, 12:47

Monolog je napisao/la:HAHAHAHAHAHA

Pobjegli od onog tiranina. Ko zna, možda se zaposle na Arizoni. :mrgreen:
:mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jun 2010, 23:29

NoName je napisao/la:
Zakazana je pres-konferencija reprezentacije Sjeverne Koreje za petak, na kojoj će ih pitati zašto se četiri igrača nisu pojavila na prvoj utakmici Sjevernokorejanaca na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi protiv Brazila.

Ovo javljaju svjetski mediji, pozivajući se na agenciju Associated Press.

Četiri igrača: napadač An Chol Hyok, golman Kim Myong Won, te igrači sredine terena Kim Kyong Il i Pak Sung Hyok navedeni su kao zvanično odsutni za utakmicu koju je Koreja izgubila 2:1 od Brazila u utorak.

Sjeverna Koreja u početku je dostavila punu listu od 23 igrača za utakmicu, prije nego što je taj broj revidiran na 19, na sami dan meča.

Sljedeća utakmica Sjeverne Koreje je protiv Portugala u ponedjeljak u Cape Townu.

Mediji su već počeli spekulirati kako su četiri reprezentativca Sjeverne Koreje nestala iz kampa ove reprezentacije uoči utakmice sa Brazilom.
Vec je objaveljno da ta cetvorica uopste nisu nestala, nego su ovi iz Sjeverne Koreje mislili da mogu prijvavit samo 19 igraca, pa njih cetvoricu nisu prijavili. Valjda su vidjeni danas na treningu...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 jun 2010, 13:26

Eh imam osjecaj da ce vcs biti najbolja utakmica dosadasjeg dijela prvenstva. Ali to je pod uslovom da se Obala otvori bar malo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jun 2010, 13:59

Sta je bilo sa ovih Korejaca? Ja sam nacuo da su pokusali ukrasti neke sireve iz prodavnice, uhvaceni su i vraceni su u domovinu, sad koliko ima istine ne znam????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jun 2010, 14:03

Večeras očekujem pravi meč i odličan nogomet.
FK Pjetlovi

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jun 2010, 14:13

Uh što bi volio da ih "slonovi" otresu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 20 jun 2010, 14:59

alan_kardec je napisao/la:Uh što bi volio da ih "slonovi" otresu.
Tesko, ovaj Brazil nije toliko atraktivan kao prije, ali znaju odigrat na rezultat.
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.