SP - Grupa G
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa G
udaraju Ronalda itekako ali i on se **** po terenu cesto jednog dana imam osjecaj popozdit ce neki igrac i slomiti mu obje noge 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Jedva cekam treba sve pickice koje simuliraju polomitjuznjak> je napisao/la:udaraju Ronalda itekako ali i on se **** po terenu cesto jednog dana imam osjecaj popozdit ce neki igrac i slomiti mu obje noge

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sjeverna Koreja dominira, ljudi igraju srcem, svaka im čast. Patriote su do bola!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

imo sam osjecaj da ce ga pojesti

Eh to sjeckanje i mene najvise iritira. Treba pustit malo igru da se razvije, kad sviraju svaku sitnicu uniste ritam i vrlo tesko je dignut tempo sa takvim sudjenjem. Ali eto, valjda sam naviko na Englesku ligu, pa mi malo neobicno da se svira skoro svaki kontakt.steve-o je napisao/la:dobro ali prije bih ih ondasnji igraci dobro sastavili svake utakmice, a tada sudije nisu sjeckali igru i stitili igrace poput ronalda..Cartman je napisao/la:Danasnji igraci su toliko brzi i spremniji od igraca prije 20 godina, da bi to islo bez problema.steve-o je napisao/la:uvijek su mi smjesni ovi sminkeri poput p.edera ronalda, radi njih mi se i donekle ogadio ovaj moderni nogomet. nogomet sve vise i vise postaje slican kosarci, uskoro ce mozda zabranit i fizicki kontakt medju igracimasamo se pitam kako bi ovi danasnji sminkeri izdrzali igrajuci prije mozda 20-25 godina kad se igralo pravo muski!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sjeverna Koreja ce proc grupu. Pamtim gdje je ovaj post da se mogu hvalit poslije, a pamtite i vi da mozete cestitat.!!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Volio bih da prodje dalje Sjeverna Koreja jer su veoma simpaticna i nepoznata ekipa.Mislim da je njihova najveca sansa bas ta sto ih druge reprezentacije veoma malo ili nikako ne poznaju.Dalje bi trebao i Brazil koji ne igra toliko lijepo kao prethodnih godina ali bez obzira na to ima strasnu ekipu.Za drugo mjesto bi se trebali borit Portugal,Obala Slonovace te Koreja koja ce iz prikrajka vrebati i cekati svoju sansu.Pozz...
"Kakva bi tisina nastala kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju."
- __Liedson__
- Kontakt:
ti pogodis , ja pojedem monitor.EdinTM87 je napisao/la:Sjeverna Koreja ce proc grupu. Pamtim gdje je ovaj post da se mogu hvalit poslije, a pamtite i vi da mozete cestitat.!!!
Fkt mlate Ronalda, problem je u tome sto Ronaldo pojedine igrace totalno pravi budalama, pa oni u svojoj muci ne znajuci sta uradit, startuju nad Ronaldom. Ronaldo je igracina, pametan decko stiti se ponekad tim simuliranjem. Sto se tice ove grupe, mislim da ce Portugal i Brazil proci.
- moustapha
- Kontakt:
Cestitam!EdinTM87 je napisao/la:Sjeverna Koreja ce proc grupu. Pamtim gdje je ovaj post da se mogu hvalit poslije, a pamtite i vi da mozete cestitat.!!!
#divovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
+1__Liedson__ je napisao/la:ti pogodis , ja pojedem monitor.EdinTM87 je napisao/la:Sjeverna Koreja ce proc grupu. Pamtim gdje je ovaj post da se mogu hvalit poslije, a pamtite i vi da mozete cestitat.!!!
- NoName
- Kontakt:
Zakazana je pres-konferencija reprezentacije Sjeverne Koreje za petak, na kojoj će ih pitati zašto se četiri igrača nisu pojavila na prvoj utakmici Sjevernokorejanaca na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi protiv Brazila.
Ovo javljaju svjetski mediji, pozivajući se na agenciju Associated Press.
Četiri igrača: napadač An Chol Hyok, golman Kim Myong Won, te igrači sredine terena Kim Kyong Il i Pak Sung Hyok navedeni su kao zvanično odsutni za utakmicu koju je Koreja izgubila 2:1 od Brazila u utorak.
Sjeverna Koreja u početku je dostavila punu listu od 23 igrača za utakmicu, prije nego što je taj broj revidiran na 19, na sami dan meča.
Sljedeća utakmica Sjeverne Koreje je protiv Portugala u ponedjeljak u Cape Townu.
Mediji su već počeli spekulirati kako su četiri reprezentativca Sjeverne Koreje nestala iz kampa ove reprezentacije uoči utakmice sa Brazilom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHA
Pobjegli od onog tiranina. Ko zna, možda se zaposle na Arizoni.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:HAHAHAHAHAHA

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Vec je objaveljno da ta cetvorica uopste nisu nestala, nego su ovi iz Sjeverne Koreje mislili da mogu prijvavit samo 19 igraca, pa njih cetvoricu nisu prijavili. Valjda su vidjeni danas na treningu...NoName je napisao/la:Zakazana je pres-konferencija reprezentacije Sjeverne Koreje za petak, na kojoj će ih pitati zašto se četiri igrača nisu pojavila na prvoj utakmici Sjevernokorejanaca na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi protiv Brazila.
Ovo javljaju svjetski mediji, pozivajući se na agenciju Associated Press.
Četiri igrača: napadač An Chol Hyok, golman Kim Myong Won, te igrači sredine terena Kim Kyong Il i Pak Sung Hyok navedeni su kao zvanično odsutni za utakmicu koju je Koreja izgubila 2:1 od Brazila u utorak.
Sjeverna Koreja u početku je dostavila punu listu od 23 igrača za utakmicu, prije nego što je taj broj revidiran na 19, na sami dan meča.
Sljedeća utakmica Sjeverne Koreje je protiv Portugala u ponedjeljak u Cape Townu.
Mediji su već počeli spekulirati kako su četiri reprezentativca Sjeverne Koreje nestala iz kampa ove reprezentacije uoči utakmice sa Brazilom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Eh imam osjecaj da ce vcs biti najbolja utakmica dosadasjeg dijela prvenstva. Ali to je pod uslovom da se Obala otvori bar malo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je bilo sa ovih Korejaca? Ja sam nacuo da su pokusali ukrasti neke sireve iz prodavnice, uhvaceni su i vraceni su u domovinu, sad koliko ima istine ne znam????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- alan_kardec
- Kontakt:
Uh što bi volio da ih "slonovi" otresu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Tesko, ovaj Brazil nije toliko atraktivan kao prije, ali znaju odigrat na rezultat.alan_kardec je napisao/la:Uh što bi volio da ih "slonovi" otresu.
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.