Muhamed Subašić
Re: Muhamed Subašić
Nadajmo se da ce Subasic preci u Dortmund ili Hannover 96,konacno da dobijemo igraca na poziciji lijevog beka koji igra u nekoj vecoj ligi 

dortmund ima prejaku lijevu stranu za bundesligaske standardejessus123 je napisao/la:Nadajmo se da ce Subasic preci u Dortmund ili Hannover 96,konacno da dobijemo igraca na poziciji lijevog beka koji igra u nekoj vecoj ligi

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Stvarno je zalosno cuti ovakve izjave od igraca:
"Javili su mi da trebam doći u Sarajevo, kako bi se sastao sa agentima iz Njemačke, no nisu mi rekli o kojem se klubu radi", rekao je Subašić za Oslobođenje
Jebote koja smo mi stoka a premijer liga stocna pijaca,cuj nezna u koji klub treba ici
Muhamede nisi govedo da neznas u koju stalu ili klaonicu trebas ici...
Pa Moldavke su imale vise principa od nasih igraca kad su trazile posao po "hajr-kucama"
Tugo moja predi na drugoga
"Javili su mi da trebam doći u Sarajevo, kako bi se sastao sa agentima iz Njemačke, no nisu mi rekli o kojem se klubu radi", rekao je Subašić za Oslobođenje
Jebote koja smo mi stoka a premijer liga stocna pijaca,cuj nezna u koji klub treba ici

Pa Moldavke su imale vise principa od nasih igraca kad su trazile posao po "hajr-kucama"

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Pa dragi "za raju" vjerovatno nije htio reci kji je klub.Gdje nece znati koji je klub zainteresovan za njega.Nece covjek da se desi slucaj Nadarevic 

- bosanac723
- Kontakt:
Mislis da Dzeko nije znao da ce vjerovatno zavrsit u Man City-u dok nije potpisao ugovor? Nije Muhamed lud da prica ko najveca mahalusa. Nekad je pametno i svezat jezik za drvo da se malo smiri.Za_raju je napisao/la:Stvarno je zalosno cuti ovakve izjave od igraca:
Jebote koja smo mi stoka a premijer liga stocna pijaca,cuj nezna u koji klub treba ici![]()
![]()
Pa Moldavke su imale vise principa od nasih igraca kad su trazile posao po "hajr-kucama"![]()
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Hej moj bosanac nepismeni,zar si toliko ljubomoran?
Želja mi je Subaša da njemu i sličnim njemu jednog dana začepiš usta.Često se pitam" Bože zar smo toliko skrenuli sa tvog puta"pa ovakve stvari govorimo.Teško nama!
Želja mi je Subaša da njemu i sličnim njemu jednog dana začepiš usta.Često se pitam" Bože zar smo toliko skrenuli sa tvog puta"pa ovakve stvari govorimo.Teško nama!
Izvini "bosanac" ovo se odnosi na ovoga "za raju....".(gore iznad)
pa šta je sad ide li Subašić ili ne ide? dogovorite se sami sa sobom
Ako bude potpisao za kakav drugi klub znaci i da ide.A ako bude ostao u Vukovima znaci da ne ide.akpobori je napisao/la:pa šta je sad ide li Subašić ili ne ide? dogovorite se sami sa sobom

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
u hanoveru pored sculza nema sta trazit u prvoj...bolje mu je u cvajtu prvo pa onda...
Pa zna li iko ziv koji je to klub u pitanju??? Nevjerovatno sta se desava u ovoj nasoj ligi, cuj covjek ide na sastanak a ne zna sa kojim klubom. Pa kod pola igraca iz nase lige se ne zna ko ima njegova prava.
Samo se nadam da ovi mesari nece unistit Subasicu karijeru, jer veliki je potencijal. Ali vazno je sad izabrat pravi klub. Problem je sto se njega izgleda nista ne pita.
Samo se nadam da ovi mesari nece unistit Subasicu karijeru, jer veliki je potencijal. Ali vazno je sad izabrat pravi klub. Problem je sto se njega izgleda nista ne pita.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa vjerovatno zna gdje ide,nego jedan jedini Nijaz Gracic
mu zaprijetio i ovaj suti k'o zaliven.

1921-2011
Ma i njega treba spustit na zemlju. Gledam neki intervju neki dan, lik prica o Olimpicu kao da su Barcelona za vrijeme Franca. Nema ko da ih ne mrzi, a u biti nikog nije briga za taj klub.Esii TM87 je napisao/la:Pa vjerovatno zna gdje ide,nego jedan jedini Nijaz Gracicmu zaprijetio i ovaj suti k'o zaliven.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sav respekt Cartman ali tipicno pljuvacki komentar, Olimpik je jedno osvjezneje koje se desilo u nasem fudbalu. Covjek se bori sam za svoj klub i ima pravo da izjavljuje sta hoce i da se udara u prsa koliko hoces. Nitkome ne uzima iz usta.Meni kao neutralnom je vrlo simpaticno i zelim im sve najbolje. Da uspiju ono sto glupa vodstva drugih klubova ne znaju i nisu u stanju.
Ako Subasica utrpaju direktno iz ovakvog kluba u NJemacku Bundes za cifru od par stotina hiljada eura to je meni fantasticno. Dokazali bi da ne moras biti klub iz Skutorije da bi znao pametno poslovati.
E sada uvjek ce biti ljubomornih koji se osjecaju inferiorni pred Gracicem tipicni baliluk koji se siri izgleda od glavesina prije svega Zelje i Sarajeva. Jer nisam primijetio da se itko sa toliko negativnosti ophodi prema Olimpiku ni u Banjaluci ni u Mostaru ni nigdje koliko u Sarajevu.
Ako Subasica utrpaju direktno iz ovakvog kluba u NJemacku Bundes za cifru od par stotina hiljada eura to je meni fantasticno. Dokazali bi da ne moras biti klub iz Skutorije da bi znao pametno poslovati.
E sada uvjek ce biti ljubomornih koji se osjecaju inferiorni pred Gracicem tipicni baliluk koji se siri izgleda od glavesina prije svega Zelje i Sarajeva. Jer nisam primijetio da se itko sa toliko negativnosti ophodi prema Olimpiku ni u Banjaluci ni u Mostaru ni nigdje koliko u Sarajevu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
deset je napisao/la:Hej moj bosanac nepismeni,zar si toliko ljubomoran?
Izvini "pismeni" zasto bih ja bio ljubomaran nekom ko igra fudbal a ja zivim od elektronike i takvih stvari zaci nigdje veze...deset je napisao/la:Izvini "bosanac" ovo se odnosi na ovoga "za raju....".(gore iznad)
Drugo matereti probudi se iz sna i vidi da su nasi igraci upravo ono sto sam napisao i da se ponasaju bas kako sam napisao...
Trece ja bih voilio da Subasic zaogra u 1BL vise nego da hljeba da se najedem itd...
PS.Matreti ostavi se kritike ne lezi ti sveg mi...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Možda se kaješ na ono što si rekao o momku.Možda si mislio nešto pametno prozboriti,ali ono što si napisao je krajnje bezobrazno i iz čiste ljubomore.
Ti izgleda ili ne znas da citas ili se pravis Toso. Covjek kaze da su dosli agenti iz Njemacke i da su ga pozvali kako bi se sastao sa njima. Znaci, doci ce, vidjeti ko su i sta su oni, da li su uopste iz nekog kluba ili slobodni strijelci koji rade za vise klubova...Sta je tu cudno, sve da je i tako, mada vjerujem kako kazu neki da momak nije zelio da se ofira prije vremena...Ne valja kada izjavljuje da ga traze Borusija i Roma, nevalja kada izjavljuje da ne zna koji je klub u pitanju - pa **** ga sta hocete vise od decka? Naj vaznije u svemu je da je neko potegao iz Njemacke da bi se sastao sa Muhamedom. Znaci da vrijedi, kako sam vazda uvjeravao fudbalske neznalice. Pa hajde mashalah, neka je u hajr!Za_raju je napisao/la:Stvarno je zalosno cuti ovakve izjave od igraca:
Jebote koja smo mi stoka a premijer liga stocna pijaca,cuj nezna u koji klub treba ici![]()
![]()
Pa Moldavke su imale vise principa od nasih igraca kad su trazile posao po "hajr-kucama"![]()
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Hocel on otic gdje vise, predsjednik govori kako je on vec bivsi igrac Olimpica, on govori da jos nece nigdje ic 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ma nije problem ljudi u prodavanju, uvalicemo ga negdje kao sto smo npr i Mirzu Mesica... Tezi je zadatak onaj koji dolazi poslije. Pitanje je hoce li taj momak uspjeti napraviti nesto od sebe... U tom pogledu sam TRENUTNO malkice skeptican...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sve u zavisnosti kako ce odigrati i da li ce odigrati u repci._dreamer_ je napisao/la:Ma nije problem ljudi u prodavanju, uvalicemo ga negdje kao sto smo npr i Mirzu Mesica... Tezi je zadatak onaj koji dolazi poslije. Pitanje je hoce li taj momak uspjeti napraviti nesto od sebe... U tom pogledu sam TRENUTNO malkice skeptican...
Prosla protiv poljaa se poazao ao i vrsni strelac ali isto tako i da mu pozicija stopera manje lezi od one ''prirodne''.
Onih par kvalitetnih igara u mladoj repci su mu i ''otvorile vrata''ovih svih pompi u vezi prelasa.
Mehikanci su zaebano brzi,i mozda bi bila dobra solucija rizikovati i vidjeti ''dole je prispio''.Jer u slucaju Rumunije bi onda mogao biti mac sa dvije ostrice.
Problem kod igraca iz fildjan lige je sto samo recimo u Belgijsoj,Grckoj,Cesoj ili tako ti ligama odmah mogu u ''sedlo''
Liga petice je misija nemoguce.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.