Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

GoRaN
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la GoRaN » 05 jan 2009, 22:29

Ovo je jedan legendarni post od nekog caspe sa ****....Tema je "Vas prvi seks".Ja prvi put kad sam citao crijeva su mi ispala...Malo je poduze ali se isplati procitat... :lol:

PI Djuro Salaj nekad davno! vracamo se sa prakse, ja onako mlad u priliku naocit (znala se pokoja i nasmijesit). necemo sada normala navodit imena a ni godinu, uglavnom ja sam vam te subote skonto da bi se napokon moglo desit ono zbog cega nikako oka da sklopim vec dugo dugo.
ono ekipa se dogovorila da krenemo pjehe nazad prema mostaru. uglavnom ja i mlada malo pomalo zaostajemo za svima, ocito namjerno. sav se tresem normala ali aj ti sad skontaj kako to izvest, proljece je moze se spustit na neretvu na nekim mjestima ali nece usta nista da progovore.
ljudi moji ni sam ne znam kako sam pocurio ispod njene majice i to nasred magistrale, jednostavno sam ti ja umjesto da kazem nesto ufatio prstom za majicu oko vrata i malo curno (noge mi se stresle) ona se nasmija. EVO PROLAZA. Hajmo bona malo sici na Neretvu? Oce! Kuku meni majko mila. Mi dole kontam sad ili nikad jer ako mi ova utekne nikad ti ga ja vise prilike u zivotu!!! Ma 100% sad ili nikad.Umrijet cu a sarme probat necu!! Ljudi moji vi mislite lako je to a meni muke zive sve puca u meni. uglavnom u neka doba govori ona meni vec napola gola, nemoj sad bolan ovdje u ponedeljak cemo! Cuj u ponedeljak, ma nemoj mi rec, kakav bona ponedeljak ??!!! Pit bula bi ja tada podero kako mi je u mozgu prokuhalo.Nebi mi pobjego sise mi materine jos bi na kraju guzicu trao od asfalt!!! Jos kad se nasla podamnom, kad sam pomislio ljudi moji zar je ovo sve moje? Koprcala se koliko je mogla, nisam ja udaro (nedaj boze) ali da se moze izvuc ha ccc ovakom jebcu uteci mane sansi. Podero sve sa nje , bacio je poda se i napokon TO JE TO . Vadim ga ljudi moji a on neznam jeli KRVAV, SMEDJ, ZELEN ILI BIJEL. Svega ima, kontam sta je ovo u finu materinu gdje ovo on bio??? kakvi su ovo tragovi po njemu??? Sta se krije u njoj??? I dok mi mlada **** sve po spisku kako sam konj, kako joj umal noge ne polomih i kicmu svu poderah i kako ce sad naka kuci ja skontam sta se desilo: Lego je na zemlju, zavrno njoj noge zavrat i u panici ga zaroko izmedju guzice i trave onako na suho zuljo zuljo dok nije puklo iz mene. Ljudi moji da mi je bio veci iskopo bi catrnju sa njim. Sta cu ljudi ufatila me panika. Ni dan danas neznam jesam li bar malo pogodio gdje treba a nju kad god sretnem volio bi da se zemlja otvori!!
Sve u svemu te noci nisam oka sklopio a teleci osmijeh je bio na licu jos debeli mjesec dana 18.
Puno pozdrava svima od **** caspe.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 05 jan 2009, 23:13

HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHA koji kralj....
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 06 jan 2009, 00:00

adnan pobijedi na opercaijii trijumf

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 06 jan 2009, 00:01

tm 87 2 je napisao/la:adnan pobijedi na opercaijii trijumf
meni ni iz dzepa ni u dzep ;)
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 jan 2009, 00:06

haha, koji lik, lasta mu je najjaca :mrgreen:
svaka mu cast.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 06 jan 2009, 00:45

"nemoj da te raskujem ko supu" ta mu je najjaca kad je danijelu rekao.drago mi je sto je bosancheros u beogradu pobijedio pa kud je nek je!!!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 jan 2009, 02:45

Gerrard je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Ja sam veliki fan PES-a,iako moram priznati u zadnje vrijeme ga igram jako slabo.Možda je zastario,ali meni je ubjedljivo najbolji PES 6. ;)
Takodjer i meni je PES 6 jedini pravi soccer koji je napravljen ... i dan danas ga igram :D
Ma igram ga i ja kad god uhvatim slobodnog vremena... sa drugovima uz čips i pivu.... ma milina :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jan 2009, 11:24

Sto se tice adnana i vukasina,po zanru muzike koji preferiraju draze bi mi bilo da je pobijedio Vukasin,Adnan ima talenta i super je lik,valjda ce nesto napraviti u karijeri,velika mu je sansa onaj ugovor sa Universal Musicom...velika je to cast,mislim...biti u istoj smjesi kao sto je metallica i drugi nije mala stvar...
P.S.Mogu mislit koliki ce racun za telefon doci Bosancima koji su glasali za njega (a pogotovo onim iz Zivinica),al nema veze :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 06 jan 2009, 13:26

reds_forever je napisao/la:Sto se tice adnana i vukasina,po zanru muzike koji preferiraju draze bi mi bilo da je pobijedio Vukasin,Adnan ima talenta i super je lik,valjda ce nesto napraviti u karijeri,velika mu je sansa onaj ugovor sa Universal Musicom...velika je to cast,mislim...biti u istoj smjesi kao sto je metallica i drugi nije mala stvar...
P.S.Mogu mislit koliki ce racun za telefon doci Bosancima koji su glasali za njega (a pogotovo onim iz Zivinica),al nema veze :roll:
Mislim da on najvise strahuje od tog ugovora, jer sa svojim poznavanjem engleskog jezika..........................
Cestitke na pobjedi ali moje misljenje je da je nije zasluzio jer svi finalisti, i polufinalisti su bolji pjevaci od njega(muzike koja se forsirala u OT)
- " $...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jan 2009, 13:37

obannon je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Sto se tice adnana i vukasina,po zanru muzike koji preferiraju draze bi mi bilo da je pobijedio Vukasin,Adnan ima talenta i super je lik,valjda ce nesto napraviti u karijeri,velika mu je sansa onaj ugovor sa Universal Musicom...velika je to cast,mislim...biti u istoj smjesi kao sto je metallica i drugi nije mala stvar...
Mislim da on najvise strahuje od tog ugovora, jer sa svojim poznavanjem engleskog jezika..........................
Cestitke na pobjedi ali moje misljenje je da je nije zasluzio jer svi finalisti, i polufinalisti su bolji pjevaci od njega(muzike koja se forsirala u OT)
Slazem se da je bilo boljih pjevaca od njega,i pravo me iznenadilo kako su bas oni koji su bili najveci favoriti,ispali mislim da adnan ima kapaciteta da postane prava zvijezda,samo se nadam da se nece okrenut turbo folku,a sto se tice engleskog...ma i to se moze rijesit ...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 06 jan 2009, 14:14

Ja sam volio da Djordje pobijedi,covjek je roker u dusi i pjeva odlicno....
A Adnan dobro pjeva ali ne zna engleski,ponasao se nekad pravo krkanski,puno je psovao i malo je priglup.... :oops:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jan 2009, 14:43

GoRaN je napisao/la:
Ja sam volio da Djordje pobijedi,covjek je roker u dusi i pjeva odlicno....
A Adnan dobro pjeva ali ne zna engleski,ponasao se nekad pravo krkanski,puno je psovao i malo je priglup.... :oops:

Djordje je bio odlican i meni je bio favorit dok nije ispao ,vukasin i nikola su bili nekako "soft"rokeri ali djordje je jednostavno svaki put zapalio scenu...Svi su oni nekako vulgarni svaka im je rijec prosta,a o psovkama da ne govorimo,adnan jest priglup al ni ostali nisu nest bolji,kako su uradili onaj test inteligencije,pitam se imaju li uopste mozga :roll: I oni voditelji su nekako bili ofucani...ana i onaj kalinic inekako,al ona Nikolina toliko "melje" i to recenice joj nemaju smisla,dok maca,vec po navici psuje bez prestanka...milan i ana su dvaput veci profesionalci od njih dvoje...

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 06 jan 2009, 15:10

A Milan i Maca su bili dobri....Boli njih briga samo se zezaju....A Nikolinu je dobro gledat,samo je ne valja slusat... :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 jan 2009, 16:41

Moj favorit je bio i ostao Đole Gogov jer je skroz pozitivan lik.
Ja ga nikad nisam vidio namrštenog,tužnog.Lik uvijek nasmijan,šali se,zeza...A ne ko neki...

Jasmina čitav skandal napravila ni zbog čega,Antonija plače,Milica nigdje veze sa pjevanjem,Vukašin non stop nešto pametuje,Adnan spominje majku Danijelu,a u jednom momentu se naljutio hoće da izađe iz kuće,Danijel razmaženo derle,Cukrov bira pjesme koje će pjevati,pa kobajagi ne zna srpski jezik,Paunović se non stop nešto ljuti,Sonja mahaluša prava.Onako meni su "normalni" bili Ana,Đole,Sajko,Nina i ova preostala dvojica Makedonaca.
Ali Đole je JEDAN.

Što se Mace tiče jest da je lud,jest da je budala,ali bez njega bi čitav ovaj šou bio bar 30% manje zanimljiv.

Ana Mihajlovska-BOMBA
Marijana-slatka,luda skroz,može sa Macom pod ruku,samo ponekad
Kalinić-legenda
Pišekica-gola plastika kratko jasno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jan 2009, 17:22

alan_kardec je napisao/la:Moj favorit je bio i ostao Đole Gogov jer je skroz pozitivan lik.
Ja ga nikad nisam vidio namrštenog,tužnog.Lik uvijek nasmijan,šali se,zeza...A ne ko neki...

Jasmina čitav skandal napravila ni zbog čega,Antonija plače,Milica nigdje veze sa pjevanjem,Vukašin non stop nešto pametuje,Adnan spominje majku Danijelu,a u jednom momentu se naljutio hoće da izađe iz kuće,Danijel razmaženo derle,Cukrov bira pjesme koje će pjevati,pa kobajagi ne zna srpski jezik,Paunović se non stop nešto ljuti,Sonja mahaluša prava.Onako meni su "normalni" bili Ana,Đole,Sajko,Nina i ova preostala dvojica Makedonaca.
Ali Đole je JEDAN.

Što se Mace tiče jest da je lud,jest da je budala,ali bez njega bi čitav ovaj šou bio bar 30% manje zanimljiv.

Ana Mihajlovska-BOMBA
Marijana-slatka,luda skroz,može sa Macom pod ruku,samo ponekad
Kalinić-legenda
Pišekica-gola plastika kratko jasno.
Opisao si ih bas onakve kakvi su,mene je nervirala i ona...ne mogu da joj se sjetim imena...ona sto je bila samo jednu sedmicu i sto je vjecito plakala i samo govorila "Ja necu da idem iz ove kuce",ta njena recenica mi je bas isla na zivce,đole je bio legenda: -"Ljudi vi ne znate kako se meni sad jede pljeskavica sa lukom" :lol: Uvijek je bio pozitivac

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 06 jan 2009, 17:55

Svim pravoslavnim vjernicima cestitam Badnje veče i sutrašnji Božić
MIR BOŽIJI,HRISTOS SE RODI
- " $...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 jan 2009, 19:36

Hvala druže,takođe. :)

VAISTINU SE RODI. :)
RIP Adis Selmanović

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 06 jan 2009, 21:34

Svim pravoslavnim vjernicima cestitam praznik,nadam se da cete ga provesti u dobroj atmosferi i u dobrom drustvu :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 06 jan 2009, 22:12

reds_forever je napisao/la:Svim pravoslavnim vjernicima cestitam praznik,nadam se da cete ga provesti u dobroj atmosferi i u dobrom drustvu :D
Pridruzujem se zeljama! Respect! ;)
Support Velez, It's logical! ★

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 jan 2009, 23:45

@alan_kardec, @obannon, i svi ostali koji slavite, sretan Bozic. 8-)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.