Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
kako i ronaldo su uz messija najbolji tehnicari u europi ronaldo daje najbolje a asistencije a kaka je rodjeni vodja ekipe
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
za Evansa je Sunderland prosle godina davo 10 miliona funti...oko 15 miliona eura..el-fighter je napisao/la:Probajte kupiti Ivanovića, Alexa, Carvalha, Evansa. Svi oni sjede na klupi.
e sad je igro predobro ovu sezonu i cijena mu je sigurno narasla...e pogledajte koliko kosta Evans, a on josnije neki svjetska klasa...a to moze postati za nekih 2-3 godina...e Real treba rekonstruisati 3/4 odbrane i treba naci pravu zamjenu za Ramosa....
to je orprilike i da neki igraci ostanu, kako god okrenes moraju kupiti 5 igraca...
kako, s kojim param...
@FK Sarajevo
neslazem se sa tim...
imaju oni dobru pas igru, al brate pogledaj Xavia, Iniestu...
nikad Rnaldo, Kaka i Messi ne mogu biti ispred ove dojice...nema sanse
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Vjeruj da če Perez žaliti ako mu marketing ne vrati investicije uložene u CR7 i Kakaja. Dok je CR7 još zanimljiv marketingu, je Kaka puno manje. Ali ipak nije CR7 ko što je bio u svoja vremena Beckham, na kojem je Real ogromno zaradio. Dok vjerujem da če Real opet postati malo zanimljiviji marketingu, pogotovo u Aziji, gdje zadnje godine dominiraju Man. UTD i Barca, ali opet drugačije je sa marketingom odplatiti jednu zvijezdu, dve ili tri to je več puno veči problem, i ako se ne vrate te ogromne investicije zna Real uz to da eventualno iduče sezone ne osvoji trofeja zapasti u krizu. Ali ipak Perez je veliki ekonomista i šta se tiče financa ima sve u svom malom prstu, ali i on je samo čovjek.
jarane iza Reala stoji citava Spanija(osim Katalonijeomgmessi je napisao/la:Vjeruj da če Perez žaliti ako mu marketing ne vrati investicije uložene u CR7 i Kakaja. Dok je CR7 još zanimljiv marketingu, je Kaka puno manje. Ali ipak nije CR7 ko što je bio u svoja vremena Beckham, na kojem je Real ogromno zaradio. Dok vjerujem da če Real opet postati malo zanimljiviji marketingu, pogotovo u Aziji, gdje zadnje godine dominiraju Man. UTD i Barca, ali opet drugačije je sa marketingom odplatiti jednu zvijezdu, dve ili tri to je več puno veči problem, i ako se ne vrate te ogromne investicije zna Real uz to da eventualno iduče sezone ne osvoji trofeja zapasti u krizu. Ali ipak Perez je veliki ekonomista i šta se tiče financa ima sve u svom malom prstu, ali i on je samo čovjek.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- adnan_nanda
- Kontakt:
I ja sam ovo negdje procitao al zar ovaj Negredo neigra u Almeriji ako je to isti igrac Alvaro Negredo.CRNI_SA je napisao/la:sljedeci je villa ,valencija trazi negreda i 35 miliona eura sto ce real vjerovatno pristati i tako ce svi biti zadovoljni !!!
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Negredo je Realov igrac,ali na posudbi u Almerijiadnan_nanda je napisao/la:I ja sam ovo negdje procitao al zar ovaj Negredo neigra u Almeriji ako je to isti igrac Alvaro Negredo.CRNI_SA je napisao/la:sljedeci je villa ,valencija trazi negreda i 35 miliona eura sto ce real vjerovatno pristati i tako ce svi biti zadovoljni !!!
Nije Španija više u Francovoj diktaturi, pa da bi Realu omogučili sredstva, koje Real nebi mogao povratiti, pogotovo ne kad i u Španiji tuče kriza. Sigurno je to, da Real u Španiji ima najviše pomoči od samog kralja i države, ali svaki dug je potrebno vratiti, pogotovo kad se ide za tolike pare ko što se okreču kod ovih transfera.JameS je napisao/la:jarane iza Reala stoji citava Spanija(osim Katalonije) i sve dok je tako nema njima krize niti bankrota
Nije posudjen, več kupljen od strani Almerije, ali Real ima pravo da ga za 5 mio EUR odkupi nazad.JameS je napisao/la:Negredo je Realov igrac,ali na posudbi u Almerijija vjreujem da bi 35mil.eura i Negredo bili dovoljni da se Villa nadje u Madridu
a da ja sam se sjebao za ovog Negreda upravu si...al velika je vjerovatnoca da ce ga vratiti za tih 5mil u Madrid
kako bi ga odmah mogli isporuciti Valenciji 
- adnan_nanda
- Kontakt:
ja procita da su ga prodali Almeriji ali sa mogucnoscu da ponovo otkupe ugovor tako da nije bas samo posudjen.JameS je napisao/la:Negredo je Realov igrac,ali na posudbi u Almerijiadnan_nanda je napisao/la:I ja sam ovo negdje procitao al zar ovaj Negredo neigra u Almeriji ako je to isti igrac Alvaro Negredo.CRNI_SA je napisao/la:sljedeci je villa ,valencija trazi negreda i 35 miliona eura sto ce real vjerovatno pristati i tako ce svi biti zadovoljni !!!ja vjreujem da bi 35mil.eura i Negredo bili dovoljni da se Villa nadje u Madridu
http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%81lvaro_Negredo al nebih imao nista protiv da se to realizuje,trazit cete vi i njega za 3 ili 4 sezone kad bude kao i Villa sad sto je
P.S a ispravio si se hehe
hahahha najvaznije da sam brzo shvatio da sam pogrjesio
ma nema sanse da taj igrac moze postati igrac kalibra Ville

ma nema sanse da taj igrac moze postati igrac kalibra Ville
- adnan_nanda
- Kontakt:
hehe tako ste mislili i za Huana Matu pa ste ga prodali nama.a momak razvaljuje vidices sledece sezone da ce e za njeg borit kao sad za silvu i villu.JameS je napisao/la:hahahha najvaznije da sam brzo shvatio da sam pogrjesio![]()
ma nema sanse da taj igrac moze postati igrac kalibra Ville![]()
Al ce ovaj Real biti dobar na novom PES-u...

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
bice dobar na amature, al kad stavis profesional neces moci nadavati toliko golova koliko ce ih primiti...miky_hz je napisao/la:Al ce ovaj Real biti dobar na novom PES-u...![]()
heheh
svaki protivnicki napad go....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Evo konacno i ronaldo da im predje ali fali jos barem 3 do 4 igaca dabi mogli sta da urade i to prvenstveno odbrambeni
pametnije bi im bilo da su ove pare potrosili na odbrambene igrace i zadnjeg veznog a ne da pojacavaju pozicije na kojima su vec jaki.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Moraju i na tome uraditi ako hoće nešto. Ili da kupe kompletan sudački savez, jer i isto tako kvalitetna Barca je jednom opucala na gol Chelsea-u u 180 minuta. Još uvijek, po meni, Barca je jača od Reala.Torres_9 je napisao/la:Evo konacno i ronaldo da im predje ali fali jos barem 3 do 4 igaca dabi mogli sta da urade i to prvenstveno odbrambeni
Jarane za tvoju informaciju, iako mi je več muka toga ponavljanja u 180 minuta dvoboja Barca-Chelsea je bilo udaraca prema golu 7-5 za Barcucarina je napisao/la:Moraju i na tome uraditi ako hoće nešto. Ili da kupe kompletan sudački savez, jer i isto tako kvalitetna Barca je jednom opucala na gol Chelsea-u u 180 minuta. Još uvijek, po meni, Barca je jača od Reala.Torres_9 je napisao/la:Evo konacno i ronaldo da im predje ali fali jos barem 3 do 4 igaca dabi mogli sta da urade i to prvenstveno odbrambeni
Evo da nebude OT, Valencia odbila Chelsejevu ponudu za Villu, jer su trenutno u pregovorima sa Real Madridom, tako da vrlo brzo možemo očekivati da bude i Villa u Realu.
Samo cu jedno reci : POjacavat se Real moze kolko god hoce , davati MIlijarde , ali onakav tim nemoze se imati kao sto Barcelona ima !!!!!
btw: Bitna informacija za Odbranu Reala !!! Doso Ibrakadabra na NOu Camp , bice 10 ove godine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw: Bitna informacija za Odbranu Reala !!! Doso Ibrakadabra na NOu Camp , bice 10 ove godine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaze jorge valdano za villu cjena je nerealna
a c ronaldo i kaka to je realno
ali to je gotova stvar villa je rekao da necer iz spanije tak oda ce u real !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- el-fighter
- Kontakt:
Ma dobro su se zeznuli sa ovim pojačanjima. Potrošili su više od polovine sredstava na tri igrača, a u odbrani im najveća rupa. Kojim parama sad kupiti odbrambene igrače.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.