Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

Nulatridva
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la Nulatridva » 22 okt 2025, 00:07

Skver je napisao/la:
21 okt 2025, 23:50
Evo zenicani prizivaju da ih neko pogura sa gotovinom ili solarnim placanjem,jako suosjecaju sa desavanjima u Vitezu.....vidimo da ih je jako pogodio taj nemili dogadjaj sa bivsim trenerom....iskreno bi volio da covjek koji finansira UZP dodje u Celik.
Pa da pratiš više, nego što baljezgaš okolo vrijeđaš i šta sve ne, da te informišem taj lik je u AKADEMIJI N. K. ČELIK!
Čitaj malo forum nemoj uzimati samo ono što tebi ODGOVARA,

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 22 okt 2025, 00:16

Skver je napisao/la:
Evo zenicani prizivaju da ih neko pogura sa gotovinom ili solarnim placanjem
😂😂😂
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 22 okt 2025, 05:07

Skver je napisao/la:
20 okt 2025, 21:22
BatistutA19 je napisao/la:
20 okt 2025, 19:58

Razumijem ja tebe ja sam reko da bogdom imate ljude poput naseg NGG koji su srcem uz klub plus skolovani i posteni i nisam reko ni kanton nego zdrav rad a ne takvih kao kod vas sto bili.Njima prica dobra bila ali su syebali klub jer nisu posteni .
To je tacno za novac imas li ili nemas ,jedino je prednost hostaplere izbjegavat a za Sarajevo se ne brinem ode Mirvic doci ce neko drugi ali ko ce nama doci ako nas zayebu zavale e to mene brine a Sarajevo ce opet naci nekog.
Nema sta, stoje u redu i cekaju da investiraju u Sarajevo ako Mirvic ode i u BiH klubove, koje su to igrice...Sarajevo ima vise direktora nego Blackwater :mrgreen:....pa sto to ne nadje Zeljo do sada nekoga, bio onaj sa masnicom sa bitcointima "strateski investitor" :mrgreen: .....svi na drzavnim jaslicama kad zafali para za tribine, poresku, finasiranje kluba....SNSD, Niksic i onaj cionista najveci investitori....
Kod nas kad bi se klubovi odrzavali samo svojim prihodima realno imali bi kvalitet kao sad 3 rang da nema politike i politickih firmi i sponzora.
Nek oni daju i opcina i Kanton i Federacija samo nek se ne petljaju u rad klubova.
Sarajevo koliko toliko moze uvjek nesto naci a mi ostali mozemo samo naci kao sto smo mi nasli onog turcina e takve mi imvestitore mozemo naci obicne bilmeze.
Zeljo isto ganja dugo a nista konkretno..
Ja ne bi investitora pozelio da sam sve odlucuje u trenutnim okolnostima u BiH ni najmrzem klubu ,samo kroz sponzorstvo i da se sve zna,jedino tako

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 22 okt 2025, 05:15

I oko ovog se napuhalo previse i mediji i sve eno kazu taj roditelj iz Travnika i taj igrac sto nije igro ,klub je se ogradio ali ne moze klub nista uticat na tribinu nit mu moze rec nemoj psovat nit mu moze zabranit na stadion.Puno sad ljudi pisu o vjeri naciji a istina je samo da je taj roditelj psovo sto mu djete ne igra i to psuju svugdje trenerima i napadaju ih,sta je Seki radio u Zenici za Adilovice ,tako oni tjeraju trenere svugdje..Jedino sto ovaj psovo na vjerskoj osnovi a sad generelizirat na sve i na grad i klub i igrace nema ni to smisla.
Jedino klub treba otjerat igrace ako ih ima koji su vredjali Duvnjaka.
Sad o Vedadu sta on konta ne znam nama strateski partner omladincima a vamo guro seniore Viteza ,cisto sumnjam da ce se on povuci zbog jedne budale..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2025, 13:35

Nulatridva je napisao/la:
22 okt 2025, 00:07
Skver je napisao/la:
Evo zenicani prizivaju da ih neko pogura sa gotovinom ili solarnim placanjem,jako suosjecaju sa desavanjima u Vitezu.....vidimo da ih je jako pogodio taj nemili dogadjaj sa bivsim trenerom....iskreno bi volio da covjek koji finansira UZP dodje u Celik.
Pa da pratiš više, nego što baljezgaš okolo vrijeđaš i šta sve ne, da te informišem taj lik je u AKADEMIJI N. K. ČELIK!
Kao prvo ne vrijedjam nikoga, upoznat sam da je sponzor ili investitor akademije, u kojem obliku ne znam......to znam vec odavno, jedan profesor iz Zenice blizak vodecim strukturama kluba mi je rekao za to.....pa mi bilo cudno bilo zasto ne investira u seniorski tim. Rekao mi je da se nisu mogli dogovoriti oko nacina upravljanja, ovaj ih pitao sta mogu da mu ponude, iz Celika mu odgovorili da mogu da mu ponude odblokirani racun da moze uplatiti novac i da ce biti obavjesten o transparentnim tokovima novca kao i svi ostali clanovi (u prijevodu otprilike, ti nama pare a mi tebi izvjestaj)....prihodi, rashodi itd....tako mi je rekao taj profesor iz Zenice inace moj dobar prijatelj, ne bih da ga imenijem.....tada mi je isto rekao da su postojale velike sanse da vam dodje neki investitor iz Austrije, rodom iz Zavidovica....navodno nisu mogli da se dogovore oko modela upravljanja, profesor pretpostavlja da je isti slucaj kao i sa ovim iz Viteza....meni to vise lici na sponzortstvo, budes sponzor kluba i nemas nikakav uticaj ili pristup odlucivanja. Meni je logicno da ako neko daje veliki novac da upravlja klubom i da ima veca prava o odlucivanju od ostalih iz UO.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2025, 13:41

22 okt 2025, 05:07

Ja ne bi investitora pozelio da sam sve odlucuje u trenutnim okolnostima u BiH ni najmrzem klubu ,samo kroz sponzorstvo i da se sve zna,jedino tako
Cisto sumnjam da ce te nahvatati takvu budalu, da daje pare a neko drugi da odlucuje.....ybg. chejf je chejf, dajes pare i glavni si, odlucujes o svemu, sve te znaju, uvlace ti se u pakas, dajes intervjue, TV, faca si.....Ybg. znaci samo su Azmir i Mirvic budale :mrgreen:....ali ybg. chejf kosta.

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 22 okt 2025, 19:15

slika

Sad ce opet bit macak valja a seoska varamica ne valja 😂😂😂 ovo nema u pizdi maternoj kakve ste vi budale hahahahaha

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 22 okt 2025, 19:32

Pa vi niste više ni retardi, za vas riječ nije izmišljena.😂😂😂

Vidiš li da je to Futsal Club Sloboda? 😂😂😂

Nenadjebivi su ozračeni.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 22 okt 2025, 19:41

Sky9 je napisao/la:
22 okt 2025, 19:32
Pa vi niste više ni retardi, za vas riječ nije izmišljena.😂😂😂

Vidiš li da je to Futsal Club Sloboda? 😂😂😂

Nenadjebivi su ozračeni.
Do mene je hahahahahahahaha al bice opet ovako 😂😂😂😂

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 okt 2025, 20:15

Skver je napisao/la:
Ti pokusavas da ismijavas Celik a bubreg bi materin dao da je u Slobodi ovakvo stanje kao u Celiku i da ima iza sebe armiju navijaca koji pomazu klub....vi to necete dozivit nikad jer tuzla je postala podrinje

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 22 okt 2025, 20:19

samoposteno je napisao/la:
22 okt 2025, 20:15
Skver je napisao/la:
Ti pokusavas da ismijavas Celik a bubreg bi materin dao da je u Slobodi ovakvo stanje kao u Celiku i da ima iza sebe armiju navijaca koji pomazu klub....vi to necete dozivit nikad jer tuzla je postala podrinje
Nažalost istina sve.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 22 okt 2025, 20:25

Skver je napisao/la:
22 okt 2025, 13:35
Nulatridva je napisao/la:
22 okt 2025, 00:07
Skver je napisao/la:
Kao prvo ne vrijedjam nikoga, upoznat sam da je sponzor ili investitor akademije, u kojem obliku ne znam......to znam vec odavno, jedan profesor iz Zenice blizak vodecim strukturama kluba mi je rekao za to.....pa mi bilo cudno bilo zasto ne investira u seniorski tim. Rekao mi je da se nisu mogli dogovoriti oko nacina upravljanja, ovaj ih pitao sta mogu da mu ponude, iz Celika mu odgovorili da mogu da mu ponude odblokirani racun da moze uplatiti novac i da ce biti obavjesten o transparentnim tokovima novca kao i svi ostali clanovi (u prijevodu otprilike, ti nama pare a mi tebi izvjestaj)....prihodi, rashodi itd....tako mi je rekao taj profesor iz Zenice inace moj dobar prijatelj, ne bih da ga imenijem.....tada mi je isto rekao da su postojale velike sanse da vam dodje neki investitor iz Austrije, rodom iz Zavidovica....navodno nisu mogli da se dogovore oko modela upravljanja, profesor pretpostavlja da je isti slucaj kao i sa ovim iz Viteza....meni to vise lici na sponzortstvo, budes sponzor kluba i nemas nikakav uticaj ili pristup odlucivanja. Meni je logicno da ako neko daje veliki novac da upravlja klubom i da ima veca prava o odlucivanju od ostalih iz UO.
Pa normalno da nije htio da da pare i da ne odlucuje, ja se samo u toj stavki ne slazem sa nasom upravom da bude tako zatvorena za investitore i da se tako ponasa prema tudzim novcem.
Ako neko daje novac trebao bi imat neke koristi i neka odlucivanja 49% ili neke ljude u UO.Dobra stvar je ipak sto se javljaju investitori i da prepoznajy dobru i zdravu pricu.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 22 okt 2025, 21:42

Skver je napisao/la:
22 okt 2025, 13:41
22 okt 2025, 05:07

Cisto sumnjam da ce te nahvatati takvu budalu, da daje pare a neko drugi da odlucuje.....ybg. chejf je chejf, dajes pare i glavni si, odlucujes o svemu, sve te znaju, uvlace ti se u pakas, dajes intervjue, TV, faca si.....Ybg. znaci samo su Azmir i Mirvic budale :mrgreen:....ali ybg. chejf kosta.
Vrlo je tesko naci da neko daje novac a ti da mu komandujes ali isto je problem kad neko daje novac a ti ne znas nista a zakona o sportu nema i samo ode i sta onda u belaj te uvuce,primjer Musija sa Mladosti ili Azmir Husic sa Tuzlom ili eto sad u Slobodi
Ja sam vise jake sponzore uz obostranu korist ali moze i investitor ali da ne moze da radi sta zeli ,nek on zaradi ali sve mora po zakonu bit .
Meni je sad za sad sve ovo super ,prava uprava Celikova ni bilmeza ni politike e sad za vise nesto naravno da uprava mora naci novac ,sa ovim mozes uci u Wwin ligu nije problem a sta kad udjes .

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2025, 22:06

Skver je napisao/la:
Sta fali Podrinju, dobri, posteni ljudi, bolji puno i korisniji ljudi od ovih nekoliko kockastih glava iz Zenice koji misle da je zivot samo otici na neko gostovanje i misliti da su neki faktor u fudbalu.....ako je hajp i ako 2 do 3 milje u Zenici na utakmici....armija ste......

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 okt 2025, 22:11

bromazepam je napisao/la:
22 okt 2025, 20:19
Skver je napisao/la:
Nažalost istina sve.
Tableta, evo za tebe i tvoje, covjek vam objasnio da ste goli qrac u vodjenju kluba.....da klub ne mogu voditi kokuzi sa ceste----

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 22 okt 2025, 23:21

Skver je napisao/la:
22 okt 2025, 22:11

Nažalost istina sve.
Tableta, evo za tebe i tvoje, covjek vam objasnio da ste goli qrac u vodjenju kluba.....da klub ne mogu voditi kokuzi sa ceste----
Jedini lik koji je valjao je Nino, ostalo da te Bog sačuva.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 22 okt 2025, 23:35

Skver je napisao/la:
22 okt 2025, 22:11

Nažalost istina sve.
Govori kako je najveći dio duga onaj prema poreskoj upravi, a koji je napravljen prilikom njegovog prvog mandata.

Ovim "prozivanjem" prošlih uprava pokazuje samo nemoć i neznanje vođenja kluba.

Nažalost, nije ništa konkretno rekao ili demantovao ovo o čemu se pisalo prethodnih dana. Na kraju ništa nije rečeno što bi nam dalo nadu da se nešto radi po planu stabilizacije kluba.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 okt 2025, 00:07

22 okt 2025, 23:35

Govori kako je najveći dio duga onaj prema poreskoj upravi, a koji je napravljen prilikom njegovog prvog mandata.

Ovim "prozivanjem" prošlih uprava pokazuje samo nemoć i neznanje vođenja kluba.

Nažalost, nije ništa konkretno rekao ili demantovao ovo o čemu se pisalo prethodnih dana. Na kraju ništa nije rečeno što bi nam dalo nadu da se nešto radi po planu stabilizacije kluba.
Pa covjek vam objasnio da i dalje kontate da ste nesto napravili dobro za klub, i da je najveci uspjeh sto niste vise u klubu.....za pocetak ekstra stabilizacija, da ste ostali jos do kraja sezone savez bi diskvalifikovao Slobodu iz svih takmicenja, ovako smo "samo" ispali iz PL.....a onaj degen nek i dalje misli da je bio uspjesan.....yebote predsjednik Slobode bio vlasnik iznajmljenog kafica, a suradnici mu bili jarani iz kafica....direktor Slobode da bog sacuvaj, a glavni glasnogovornik mu bio konobar iz kafica......

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 23 okt 2025, 01:36

Gledo sam intervju ovaj Husica bas me zanimalo i sta ce rec ,covjek trazi navijace a ne 300 na stadionu i sve neki virtualni navijaci po fb sto komentarisu.a zao im kartu kupit .Trazi podrsku grada,kantona,Federacije i svi da su uz Slobodu od Doboja,Olova,Zvornika a navijaci traze rezultat i kako ce on to postic bez podrske a ovdje vecina navijaca Slobode pricaju da ce punit stadion kad dodju rezultati sto je kontra od njegove vizije...Ne znam sta navijaci misle nakon ovog intervjua da li je to sto oni zele i sto su prizeljkivali ali po meni nigdje on ne spominje ulaganje svoje neko ,nego da da grad,,kanton,federacija i regija od Doboja Olova do Zvornika ali tuzlaci su bili mnogi ubijedjeni da ce on novac davat i da je on investitor ,.Hoce on dat nesto ali tek kad vidi pun stadion,kad da grad,kanton,federacija i komplet regija kako on kaze od Olova Doboja do Zvornika..Svi se oni uglavnom kad ih pitas za planova peru sa prijasnjom upravom kako su krivi...Nek vam je sretno a volio bi cut i vase misljenje da li je to taj Husic investitor kakvog zelite i.predstavljate i nadate se .nista on konkretno nije reko po meni

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 okt 2025, 14:38

Profesora iz Zenice sam izmislio kao i investitora iz Austrije porijeklom iz Zavidovica :rol: :rol: dvoumio sam da investitor iz Austrije bude ili iz Zavidovica ili iz Nemile :urnebes: ......isto tako za ovog iz omladinskog pogona nikad cuo.....znam da vam je Azmir rak rana, iskreno zayebavam se sa pojedincima, kako je samo ovaj poletio sa Mujkanovicem, jadnik obradovao se dok mu Sky nije nacrtao da je to futsal klub :rol: :rol: ....toliko o sociosu i potencijalnim investitorima, da je taj model dobar Zeljo bi davno prekucao socios model da to tako moze, moze al da zivotari u PL a i to je pitanje da li bi mogao opstati u PL.....A sto se tice Slobode i posjete bila je dobra protiv TC, Celika i Travnika dok nisu krenuli sa kurcoboljom protiv Tomislava....zna Azmir dobro kakvu je posjetu imao kad je prvi put dosao, kad je imao rezultate i sad kad nas Banovici pred 300 ljudi karaju na Tusnju, kao i Tomislav....Naravno da to ne treba da bude izgovor za losiju posjetu, klub se voli i kada trenutno ne ide kako treba....Sarajevo na Kosevu prati 2000 i manje kad nemaju rezultate, a milioni ulozeni.....vidjeti ce mo samo dokle ce taj hajp u Zenici trajati, vjerovatno do par losih rezultata kad vam cuna ispuse ko dusica....covjek bi rekao da nam bjezite 10 bodova a ne 3 boda, ne zaboravite da je ovaj sto ga mrzite vec uvodio Slobodu i TC u PL i da je puno finansijski jaci od drugih....ne moze sve preko noci, ima i proljece :wave:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 1 gost.