KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
i nelson... on kada hoće pravi razliku i po... kida u oba pravca... samo za tim koji nije bio niđe prije dvije godine mnogo se sada izvoljeva diže nosic i traže zamjerke...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
merdanovic
- Kontakt:
Pa nije Zvezda autsajder u EL koliko god ti to volio.Prije svega atmosfera ce biti luda kao kad igra i Partizan.Pojačat ce se,a imaju Savovica,Rakočevića,Nelsona,Katića,Simonovica,Scota odličnih 6 igrača koji ce im tu moci pomoci naredne sezone samo je pitanje ko ce ostati a mislim da ce svi ostati od nabrojanih i uz jos 2-3 pojacanja oni mogu biti konkurentni najmanje.FKKrajina je napisao/la:Rakocevic koliko-toliko moze dominirati u ovoj ligi,ali ja se bojim da Zvezda u EL nece pobjediti nikoga budu li se oni oslanjali na ovakvog Rakocevica.
To sam sinoc napisao jer sam bio ljut sto je prado 1,2 lopte u zadnjoj minuti, kad se odlucivao pobjednik,kao kakav junior.
Skot neće ostati 100% kao ni Simonović ako se Čović bude pitao (ima neke šanse ako samo Radonjić bude odlučivao), Nelson jako teško a ne vjerujem da će se odbijati ako stigne fina ponuda za Savovića.merdanovic je napisao/la: Pa nije Zvezda autsajder u EL koliko god ti to volio.Prije svega atmosfera ce biti luda kao kad igra i Partizan.Pojačat ce se,a imaju Savovica,Rakočevića,Nelsona,Katića,Simonovica,Scota odličnih 6 igrača koji ce im tu moci pomoci naredne sezone samo je pitanje ko ce ostati a mislim da ce svi ostati od nabrojanih i uz jos 2-3 pojacanja oni mogu biti konkurentni najmanje.
Zvezda je totalni autsajder u EL.merdanovic je napisao/la:Pa nije Zvezda autsajder u EL koliko god ti to volio.Prije svega atmosfera ce biti luda kao kad igra i Partizan.Pojačat ce se,a imaju Savovica,Rakočevića,Nelsona,Katića,Simonovica,Scota odličnih 6 igrača koji ce im tu moci pomoci naredne sezone samo je pitanje ko ce ostati a mislim da ce svi ostati od nabrojanih i uz jos 2-3 pojacanja oni mogu biti konkurentni najmanje.FKKrajina je napisao/la:Rakocevic koliko-toliko moze dominirati u ovoj ligi,ali ja se bojim da Zvezda u EL nece pobjediti nikoga budu li se oni oslanjali na ovakvog Rakocevica.
To sam sinoc napisao jer sam bio ljut sto je prado 1,2 lopte u zadnjoj minuti, kad se odlucivao pobjednik,kao kakav junior.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
merdanovic
- Kontakt:
Pa do početka Eurolige ima jos 5 mjeseci.Koliko ce se do tada da promijeni?Ako zadrže 4-5 ključnih igrača pa neka i odu amerikanci nadomjestit ce se novima smatram da itekako imaju šansi uz "podršku sa tribina".Sa par igrača iz ove ekipe i par pojačanja ubijeđen sam da mogu makar do druge faze,jer kad vidim kakav je Bešiktaš igrao drugu fazu onda Zvezda ima šta reći.Jer ce vjerovatno 2-3 ekipe biti u rangu Zvezde.
Veceras od 19:00 u Pioniru Crvena zvezda-Mega Vizura. Nadam se da cemo svi na tribinama a i ostali kraj malih ekrana uspeti da se u nedeljno predvece malo relaksiramo uz jedan dobar basket. Ekipe igraju hajmo reci rastereceno,osigurale su play-off medjutim sada se ganja domaci teren. Zvezdi treba pobeda od 8+ razlike kako bi anulirali prednost koju Mega trenutno ima na tabeli.
Ulaz na utakmicu je slobodan,tako da ocekujem pristojno popunjen Pionir,a prenos je obezbedjen i na Areni sport 1 i RTS 2.
Ulaz na utakmicu je slobodan,tako da ocekujem pristojno popunjen Pionir,a prenos je obezbedjen i na Areni sport 1 i RTS 2.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ja koliki je ovaj Centar od Mega Vizure

tu negdje kao sinanoviclumani je napisao/la:ja koliki je ovaj Centar od Mega Vizure![]()
![]()
isto tako igrao u hemofarmu i doveo ga dule u CSKA gdje se nije dokazao, pa malo u zalgirisu i na kraju mu sada raznjatovic dize cjenu u svom klubu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ovi dresovi Mege su nesto najruznije sto su moje oci vidjele.
Misko izgubio opkladu..
Misko izgubio opkladu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pobeda od sest razlike u sasvim solidnoj utakmici. Na zalost nismo uspeli da anuliramo prednost Mege. Kljucna je bila mislim 3/4 kada smo mogli da prelomimo utakmicu i da im se totalno odlepimo ali nismo uspeli i dozvolili smo Megi da se vrati u mec te na kraju jedva da pobedimo.
- alan_kardec
- Kontakt:
opet smo imali problema sa skokom u odbrani, pogotovo u prelomnim momentima utakmice
. sreća pa mega to nije iskoristila.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
uz par pomalo diskutabilnih sudijskih odluka u zadnja 2-3 minuta...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Tokom celog meca.DANTES je napisao/la:uz par pomalo diskutabilnih sudijskih odluka u zadnja 2-3 minuta...
Jedno 7-8 tehnickih najmanje nije svirano,vecinom zbog simuliranja.
ono što mene raduje kad gledam Megu jeste sve bolja igra Ubice, i odlične partije Micića... doduše danas je Vasilije kriv za poraz jer je pri vođstvu forsirao trojke...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Još da protiv svih igraju ovako...DANTES je napisao/la:ono što mene raduje kad gledam Megu jeste sve bolja igra Ubice, i odlične partije Micića... doduše danas je Vasilije kriv za poraz jer je pri vođstvu forsirao trojke...
igraš koliko ti dozvole... mladost-ludost.... neki im leže, neki ne... vojvodina im je baš teška..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Posle Marakane juce odlazak u Pionir mi je bio kao melem na ranu.
Veoma kvalitetna partija nasih momaka pa u konacnici ovih 13 razlike je malo u odnosu na ono sto smo odigrali.
Tri su glavna utiska utakmice. Prvi predavanje slike od Dabe i kompanije na njihovu incijativu Rasku za doprinos ove sezone. Zatim Dasic koji se totalno ukenjao od navijaca nije znao covek sta ga je snaslo i na kraju banana Simonovica.
Igor kvalitetna partija,Nelson takodje,Rasic standardno a i Mitrovic je odigrao dosta dobro. Simonovic je odigrao u svome stilu,toplo hladno lepo sutersko vece,jedna sjajna akcija sa Vukom ali kada je krenulo lose Radonjic ga je iskusno izvukao.
Sve u svemu dobro je to izgledalo, Nelson se pozalio jedino na neku povredu nadam se da nije ozbiljno.
Veoma kvalitetna partija nasih momaka pa u konacnici ovih 13 razlike je malo u odnosu na ono sto smo odigrali.
Tri su glavna utiska utakmice. Prvi predavanje slike od Dabe i kompanije na njihovu incijativu Rasku za doprinos ove sezone. Zatim Dasic koji se totalno ukenjao od navijaca nije znao covek sta ga je snaslo i na kraju banana Simonovica.
Igor kvalitetna partija,Nelson takodje,Rasic standardno a i Mitrovic je odigrao dosta dobro. Simonovic je odigrao u svome stilu,toplo hladno lepo sutersko vece,jedna sjajna akcija sa Vukom ali kada je krenulo lose Radonjic ga je iskusno izvukao.
Sve u svemu dobro je to izgledalo, Nelson se pozalio jedino na neku povredu nadam se da nije ozbiljno.
Devil jel ono u Metalcu bio Vladimir Dasic sto je igrao u Besiktasu ili sam ja bio previse pijan?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Upravo taj.Sabinho je napisao/la:Devil jel ono u Metalcu bio Vladimir Dasic sto je igrao u Besiktasu ili sam ja bio previse pijan?
Hvala na informaciji,pa mogli ste ga i vi dovesti mozda.Dobar je igracDevil je napisao/la:Upravo taj.Sabinho je napisao/la:Devil jel ono u Metalcu bio Vladimir Dasic sto je igrao u Besiktasu ili sam ja bio previse pijan?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.