Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Precijenjeni igraci
Edin Dzeko
- BosniaBoston
- Kontakt:
Imas li ti nekog bh igraca da ne hejtasjapa je napisao/la:Edin Dzeko

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Realno na nivou Andorre jelleBosniaBoston je napisao/la:Protiv superkvalitetne svicarskeDenchi je napisao/la:evo jarane, sa Nevesom(wolves),Carvalho(Betis),Fernandes(Sporting) i Silvom(Mcity) ubi hljeb u švicarcima...samPetardaa je napisao/la:Vidjet ćemo kako će se Ronaldo sada opet snaći u takvoj situaciji i kada više nema toliko kvalitetan vezni red iza sebe. Ako bude davao golove kao onda kada je u Realu igrao sa Khedirom, Lass Diarom, Ozilom, Higuainom crno vam se piše.![]()
![]()
![]()
23 gola sad bježi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kane
sa žutim kartonom pravi prekršaje u napadu
rijedak debil
sa žutim kartonom pravi prekršaje u napadu
rijedak debil
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Stones
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Andy Robertson
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Miralem Grlica Pjanic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fudbalska reprezentacija Engleske
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kostic
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
-
- Kontakt:
Jovic
Tadic
Milenkovic
Tadic
Milenkovic

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Kimich, Tadić.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
još jedan trofej s repkomBosniaBoston je napisao/la:Protiv superkvalitetne svicarskeDenchi je napisao/la:evo jarane, sa Nevesom(wolves),Carvalho(Betis),Fernandes(Sporting) i Silvom(Mcity) ubi hljeb u švicarcima...samPetardaa je napisao/la:Vidjet ćemo kako će se Ronaldo sada opet snaći u takvoj situaciji i kada više nema toliko kvalitetan vezni red iza sebe. Ako bude davao golove kao onda kada je u Realu igrao sa Khedirom, Lass Diarom, Ozilom, Higuainom crno vam se piše.![]()
![]()
![]()
23 gola sad bježi

Još jedno finale koje je izdominirao.Denchi je napisao/la:
još jedan trofej s repkom

Recimo, Messiju osporavaju zlato s Olimpijskih igara. A vidimo vć su počeli uzdizati ovo takmičenjeBosniaBoston je napisao/la:Jako bitan trofej.A i messi je uce osvojio San Juan Cup tako da...

Zadnja izmjena: Mokes, dana/u 09 jun 2019, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jako bitan trofej.A i messi je uce osvojio San Juan Cup tako da...
#Punoljetstvo
je 2 više od 1BosniaBoston je napisao/la:Jako bitan trofej.A i messi je uce osvojio San Juan Cup tako da...

taj jose je ekvivalent ovome s nacijama?
- BosniaBoston
- Kontakt:
I zlato na Olimpijskim igrama znaci 2-2Denchi je napisao/la:je 2 više od 1BosniaBoston je napisao/la:Jako bitan trofej.A i messi je uce osvojio San Juan Cup tako da...![]()
![]()
![]()

#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.