Čuj Murillo 17,a Skriniar 30
Murillo ispod 20 ne smije ni u ludilu.25 je ok cifra ako ga se bas zeli prodati iako ne vidim ni jedan razlog za to ako sam ne zeli otic ili nije jedan od onih iz svlačionice.Doveo si mu konkurenciju u Skriniaru i sad fino ostavis i njega jer ga Spaletti moze vratiti na igre zbog kojih je i dosao u Inter i one iz veceg dijela prve sezone kada se i Real zanimao.Plus Miranda tesko da moze cijelu sezonu izgurat na potrebnom nivou i jos nekog da im da konkurenciju bi ovdje trebalo uzeti.
Malo previse za Skrinara bojim se ako je 15 + Caprari (15).Iako opet,jedino 15 ide u kešu,a za Caprarija pitanje bi li sada nasli kupca koji bi dao 15 tako da ovo ipak ispada nesto ispod 30.A nije mi neka šteta sto se Caprarija ne zadrzava.
Denno je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Ne,nego je "problem" što se za igrača kojeg se u strani klub prodaje za 30 od Intera traži 10-20m više.Tako da što se mene tiče cijena Romi za Jovetića ne bi bila ispod 30m.Pa hoces-neces.
Posljednje informacije govore da bi Manolas u Zenit trebao skupa sa Paredesom i da bi Roma trebala dobiti za taj dvojac 70m gotovine, no treba jos sacekati da vidimo sta ce biti. A Inter se prethodno mogao samo raspitivati za Manolasa, vi prije jula ne bi mogli ni tih 30m uplatiti.
Pa raspitivali su se jos u kasnu zimu-rano proljece i izvjestavali su da je cijena 40-50m.
Jericho je napisao/la:Kakva sirovina je lik

Još zguren nakav, šlampav, užasna kontrola lopte, paničar, a ni brzine nema. Osim skoka ne vidim da ima ijedan kvalitet da obuce dres Intera.
To si ti Ranocchiu na posudbi u Sampdoriji gledao
Iako je Ranocchia uvijek imao dobru kontrolu lopte sto su svi kod njega podcjenjivali jer je bio slampav i psihički na dnu.A ovo sto si za Skriniara napisao ovi koju su ga gledali na U21 su pisali skroz suprotno
Jericho je napisao/la:s toga i ovo vrednovanje Caprarija za 15mil je wtf
Caprari hladno 15ak m vrijedi.Najbolji strijelac i asistent Pescare (koliko god losi bili) prošle godine (9,4),mlad još,moze igrat vise pozicija naprijed,Talijan...kakve se sve ojebine danas prodaju za 15 Caprari hladno ide za tu cifru.
Jericho je napisao/la:Driussija
Pao na doping testu.Joma iskazala interes.Novi Davids.Agricola trlja ruke.
Poligon10 je napisao/la:Ne znam, ybg. Utd vjerovatno nije spreman ići preko 40 mil eura, a vi želite 50-ak. Što je puno - puno je. Zahvalan je igrač, mogao bi nam koristiti, ali da se većina nas pita s našeg podforuma, ili bi se doveo za 30-ak mil, ili nikako. Ne vrijedi više, realno. Ovako bi nama bio u užim kombinacijama za normalne pare, al' već sa cifrom koju vi tražite sumnjam da će doći.
Ni bi ni ja nikad dao za njega vise od 30,ali Interu vrijedi 50 tako da ga nema smisla puštat ispod te cifre.Najbolje prodat za 30,a za ove precijenjene mlade Talijane klubovi traze 50

Nisi nista napravio time.
Eto vam Retard za 25 umjesto Fabinha pa njega nosite
Mago je napisao/la:Walter Sabatini: "L'Inter sta lavorando bene e in silenzio, non vi preoccupate".
Suning's first purchase this summer will be Milan.