prvi u grupnoj fazi LP da,ali nikako nije prvi što se tiće LP.sjeti se 4-tog pretkola i Anderlehta.kada je zabio za vodstvo od 1:0 iz slobodnjakaVirtu4l je napisao/la:Naravno da jeste, prvi Miralemov gol u ligi prvaka. Respekt.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ne leti pred ruduVirtu4l je napisao/la:Naravno da jeste, prvi Miralemov gol u ligi prvaka. Respekt.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ersin Mehmedović
Gledao sam na rumunskim sportskim kanalima nekoliko puta Unireu i zapazio ovog momka.Znam da je po državljanstvu Srbijanac, ali nije nastupao za Srbiju, tako da nebi trebao biti problem da igra za nas.Momak je iz Novog Pazara, 1981 je godište i mislim da bi se rado odazvao našoj repki.Obzirom da igra na mjestu stopera, gdje smo mi najdeficitiarniji, bilo bi dobro pridobiti ga za reprezentaciju.Znam da je naš savez nikakav, a i Vijeće ministara(rukometaš Skoko čeka državljanstvo gotovo 2 godine), ali ako se Ćiro zaista zainteresuje za ovog momka koji igra Ligu prvaka, mislim da bi se uz njegov angažman mogle biti riješene administrativne prepreke.Interesuje me i vaše mišljenje o ovome.
Novopazarac Ersin Mehmedović fudbaler rumunske Unire, možda najvećeg ovogodišnjeg iznenađenja, igrace ligu šampiona ove sezone. Ersin je igrao za Novi Pazar, kao i za Remont iz Čačka.
Inostrana karijera :
2000-2001 MND Tabor Sežana
2002-2003 KAA Gent
2003-2004 KV Mechelen
2004-2005 KAA Gent
2004-2005 FCU Poli Timişoara
2005-2006 FC Naţional Bucureşti
2006-2007 FCU Poli Timişoara
2007-2008 Unirea Urziceni
2008-2009 Unirea Urziceni
2009-2010 Unirea Urziceni
Trenutno igra u Rumuniji,inache za aktuelnog prvaka te drzhave Unireu. Prvak Rumunije se u kvalifikacijama izborio za ucesce u Ligu Sampiona.
Trenutna vrednost naseg zemljaka je 1.000.000 Euro po proceni Nemackog sajta transfermarkt.de
Grupa G
1.FC Sevilla;
2.Glasgow Rangers;
3.VfB Stuttgart
4.FC Unirea
Novopazarac Ersin Mehmedović fudbaler rumunske Unire, možda najvećeg ovogodišnjeg iznenađenja, igrace ligu šampiona ove sezone. Ersin je igrao za Novi Pazar, kao i za Remont iz Čačka.
Inostrana karijera :
2000-2001 MND Tabor Sežana
2002-2003 KAA Gent
2003-2004 KV Mechelen
2004-2005 KAA Gent
2004-2005 FCU Poli Timişoara
2005-2006 FC Naţional Bucureşti
2006-2007 FCU Poli Timişoara
2007-2008 Unirea Urziceni
2008-2009 Unirea Urziceni
2009-2010 Unirea Urziceni
Trenutno igra u Rumuniji,inache za aktuelnog prvaka te drzhave Unireu. Prvak Rumunije se u kvalifikacijama izborio za ucesce u Ligu Sampiona.
Trenutna vrednost naseg zemljaka je 1.000.000 Euro po proceni Nemackog sajta transfermarkt.de
Grupa G
1.FC Sevilla;
2.Glasgow Rangers;
3.VfB Stuttgart
4.FC Unirea
-
- Kontakt:
mozeli mi neko reci da li je ona reportaza ZDF o nasoj repki citava ili ima jos...i hoceli biti ako ima jos prevedena da se pogleda do raja...sto se mene tice pravo je realna i zanimljiva
ŽELJO ZA ZIVOT CIJELI
evo je prevedena
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
treba pozvat momka ako nista onda na probu...emchoz je napisao/la:Ersin Mehmedović, 28 godina, Štoper za Unirea-u! Iz Sandžaka doduše!
-
- Kontakt:
jeli citava....ili ce biti jos jedan diofazlaaaa je napisao/la:evo je prevedena
[youtube][/youtube]
ŽELJO ZA ZIVOT CIJELI
Denis Halilović (born March 2, 1986) is a Slovenian football player currently playing for FC Saturn in Russian Premier League.
ko je ovaj znal ko
ko je ovaj znal ko
cuj ko!bubooty je napisao/la:Denis Halilović (born March 2, 1986) is a Slovenian football player currently playing for FC Saturn in Russian Premier League.
ko je ovaj znal ko

Raja sta je sa Saidom Husejnovicom,gledam nema ga ni na klupi Werdera veceras u Evropskoj Ligi,sta je sa njim,jel prijavljen za to,jel nastupao ove godine u kojem takmicenju...znal neko vise o njemu,sta bi sa njim...znam samo da trenira u Werdru,i da ga ja Vranjes neki dan udarioo
- Stone Island
- Kontakt:
Htio Vranješ da ga bije.deda je napisao/la:Raja sta je sa Saidom Husejnovicom,gledam nema ga ni na klupi Werdera veceras u Evropskoj Ligi,sta je sa njim,jel prijavljen za to,jel nastupao ove godine u kojem takmicenju...znal neko vise o njemu,sta bi sa njim...znam samo da trenira u Werdru,i da ga ja Vranjes neki dan udarioo

http://www.****/content/view/38216/159/
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 17 sep 2009, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
kaze vadi pare il pucam........i ovaj pucoo...Stone Island je napisao/la:Htio Vranješ da ga bije.deda je napisao/la:Raja sta je sa Saidom Husejnovicom,gledam nema ga ni na klupi Werdera veceras u Evropskoj Ligi,sta je sa njim,jel prijavljen za to,jel nastupao ove godine u kojem takmicenju...znal neko vise o njemu,sta bi sa njim...znam samo da trenira u Werdru,i da ga ja Vranjes neki dan udarioo
Taj gol sto je Pjanic dao Anderlehtu se nebroji kao pogodak u ligi prvaka jer nije u grupnoj fazi lige prvaka, zvanicni prvi Pjanicev gol u ligi prvaka je protiv Fiorentine, znaci gol protiv Anderlehta je u 4 pretkolu lige prvakaTMovac je napisao/la:prvi u grupnoj fazi LP da,ali nikako nije prvi što se tiće LP.sjeti se 4-tog pretkola i Anderlehta.kada je zabio za vodstvo od 1:0 iz slobodnjakaVirtu4l je napisao/la:Naravno da jeste, prvi Miralemov gol u ligi prvaka. Respekt.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
ja kako znam imaju 3 pretkola Lige Prvaka a 4 nisam siguran.amir je napisao/la:Taj gol sto je Pjanic dao Anderlehtu se nebroji kao pogodak u ligi prvaka jer nije u grupnoj fazi lige prvaka, zvanicni prvi Pjanicev gol u ligi prvaka je protiv Fiorentine, znaci gol protiv Anderlehta je u 4 pretkolu lige prvakaTMovac je napisao/la:prvi u grupnoj fazi LP da,ali nikako nije prvi što se tiće LP.sjeti se 4-tog pretkola i Anderlehta.kada je zabio za vodstvo od 1:0 iz slobodnjakaVirtu4l je napisao/la:Naravno da jeste, prvi Miralemov gol u ligi prvaka. Respekt.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ma da i najbolje stvari koje se dese imaju dozu srece i 'slucajnosti', jer da nije tako, kako bi preponosni bosnjo rekao 'svaka mu cast' ??Stone Island je napisao/la: Ibričić samo dao gol u te dvije utakmice.Našao se na pravom mjestu i to je to.
Ostalo,nije pasa kako treba dao.Sebičan previše ali zamaza nam gol oči svima.
Supić je imao dobar dan.Da je tako dobar ne bi tek jučer našao novi klub a toliko mu godina.
I ko ti garantuje da ne bi Begović i bolje branio ?
MOZDA bi neki drugi igrac odigrao bolje od Ibrcicia i zabio tri gola, MOZDA bi Begovic branio bolje od Supica, MOZDA bi skinuo onu loptu i nebi primili gol, ali MOZDA !
MOZDA vi nemate pojma? MOZDA...
potpisujem
MOZDA ce ipak ovaj selektor neznalica odvesti Bosnu u baraz... MOZDA...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Slabo znasBIHfan je napisao/la:
ja kako znam imaju 3 pretkola Lige Prvaka a 4 nisam siguran.

4 pretkolo, ili ti ga razigravanje....kako kome pashe
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ja kako znam ide 3 knock out kola pa grupna faza,neznam o cem ti pricas,jedino u Europa Ligi ima 4 pretkola.neko_iz_mase je napisao/la:Slabo znasBIHfan je napisao/la:
ja kako znam imaju 3 pretkola Lige Prvaka a 4 nisam siguran.![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Od ove godine imaju 4 pretkolaBIHfan je napisao/la:Ja kako znam ide 3 knock out kola pa grupna faza,neznam o cem ti pricas,jedino u Europa Ligi ima 4 pretkola.neko_iz_mase je napisao/la:Slabo znasBIHfan je napisao/la:
imaju 3 kvalifikacione runde i cetvrta koja se zove play off.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 17 sep 2009, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Od ove sezone imaju 4 pretkola.BIHfan je napisao/la:Ja kako znam ide 3 knock out kola pa grupna faza,neznam o cem ti pricas,jedino u Europa Ligi ima 4 pretkola.neko_iz_mase je napisao/la:Slabo znasBIHfan je napisao/la:
Prvo pretkolo, ekipe iz drzava tipa Malte,Estonije,San Marina.....tj. ne znam po cemu odredjuju to,ali uglavnom ekipe cije su drzave u samom dnu europskog fudbala.
Ove godine su cak i klubovi iz BiH preskocili prvo pretkolo, i isli direktno u drugo.
Volio bi da i meni neko ovo pojasni, jer nije mi bash jasno sve.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Evo i slikovitog primjera
Ekipa Sant Julia iz Andore igrala prvo pretkolo protiv ekipe iz San Marina,pobijedila i prosla u drugo pretkolo.
U drugom pretkolu Sant Julia igrala sa Levski Sofija i izgubila.
Levski Sofija igrao u trecem pretkolu protiv Baku-a iz Azerbejdzana i pobijedio.
U cetvrtom pretkolu, ili ti ga razigravanju Levski igrao protiv Debrecena i izgubio.
Debrecen prosao , sto bi rekao Boris Bilic, u skupnu fazu grupne lige prvaka

Ekipa Sant Julia iz Andore igrala prvo pretkolo protiv ekipe iz San Marina,pobijedila i prosla u drugo pretkolo.
U drugom pretkolu Sant Julia igrala sa Levski Sofija i izgubila.
Levski Sofija igrao u trecem pretkolu protiv Baku-a iz Azerbejdzana i pobijedio.
U cetvrtom pretkolu, ili ti ga razigravanju Levski igrao protiv Debrecena i izgubio.
Debrecen prosao , sto bi rekao Boris Bilic, u skupnu fazu grupne lige prvaka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.