Ovdje ima nekih diletanata koji bi sve svoje dali samo da ne uspije ova Željina misija sa podmlađivanjem ekipe. On nama, laik obični, dođe ovdje palamuditi da to nije pravi put, da se ne radi kako treba.. Pa šta treba klub uraditi? Ubaciti sve kadete i juniore a sve iole iskusnije igrače otjerati? Pa gdje bi onda bio? U šta bi ti momci izrasli? Pa izrasli bi u ovog @amypitara, tj. neznalice bi postali, diletanti i mogli bi svoju pamet prosipati samo na forumu.
Hvala Bogu pa nije tako, hvala Bogu pa ima nekoliko iskusnih igrača koji će našu mladost dići na noge, hvala Bogu pa će doći pojačanja koja će osvježiti ovu ekipu, samo sabura, nemojte da vas poremete ove pitarske želje, jer želje su jedno a mogućnosti su drugo..
Nedavno sam vadio postove ovog @amypitar u kojima je u januaru najavlljivao šetanje, razvaljivanje, punjenje svakog u ovoj ligi, a šta bi.. Evo opet mu ista priča
Svaki momak koji navija za Sarajevo i koji želi korektnu raspravu, Bujrum, objasnićemo mu kako stvari stoje na najbolji način, zašto se odmah ne ubacuju svi mladi igrači, pa pogledajte samo Manchester United, ili Liverpool od 2009 do početka prošle sezone, pa Milan, Inter i tako dalje, ništa preko noći..
Ali ne možemo objašnjavati jedno te isto likovima koji namjerno potenciraju priču da je ova politika ubleha ( @amypitar ) Zamolio bih administraciju da obrati malo pažnju na ovo jer prelazi granicu svake normalne rasprave i postalo je već odavno j3beno trollanje teme..
Toliko
I da, što se tiče Kajkuta, @super i ja smo ga najavili prije tačno mjesec dana, ja doduše sa inicijalima a @super mi je to potvrdio na PP. Samo lagano

Ja te volim, volim Željo..