FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Imao si i strajkove, glumljenje povreda, isto tako besparicu..
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad je znaci Grado dezurni krivac i neznalica ?
pa sa ovom ekipom ni Gvardiola ne bi bio bolji. Ti ondje nemas 4 pristojna igraca
vezni red NE POSTOJI, tebi glavni igrac Predragovic. Mali Maksa izgide van svoje pozicije, umjesto da gurnu dijete naprijed jer je uz Saida jedini igrac u ekipi koji moze nesto uraditi, ali nema igraca , jedina alternativa na sredini je Kurta. Heric se opet pogubi kad krene sezona
onaj lijevi bek, za njega je Subic Franko Barezi u defanzivi, frajer je supalj ko sir
naprijed imas 18 igraca dovedenih, samo Said valja i tacka. Husic totalno van forme, kakav ce biti kad se spremi fizicki vidjet cemo.
Podmladjivanje ekipe, samo 3 u21 igraca pocela, Sale i Karlos usli.
nije ovo ni podmladjivanje , ni nasa djeca, nego nemamo feninga pa daj da nekako upakujemo pricu i probamo prodati.
neko vuce paralelu sa proslom sezonom, pa ljudi liga je toliko losija sad, da si bilo koju sezonu prije usao sa ovakvim igracima ti bi bio gori nego Zvijezda 09
lijevi bek, jedan (a pozeljno i dva vezna) i napadac su hitno potrebni. Rezervnog golmana necu ni spominjati. A skarta ima kamara za rijesiti se
sreca pa je Mladost tropa, ali boga mi Olimpik se ozbiljno pojacao, jos sad sa Sisicem i Milanovicem imaju i novu dimenziju naprijed, a cekaju i napadaca. Mislim da su oni iznad nas . Ostajemo Krupa i mi, a i Krupa ima iskusne PL igrace, nek dovedu 1-2 igraca mi smo donji
mora se na vrijeme reagovati. Nadam se da ce nas demantovati u Banja Luci, gdje ce sigurno i odigrati bolje, samo ako se ne zatvorimo skroz, jer bolji teren, rastereceniji, bice ovim neiskusnim lakse igrati.
ovako ce Grado biti prvi zrtvovan, doci ce novi trener sa pricom kako nije selektovao ekipu i pripremao, kako nema takmicarskih igraca i pojeo vuk magarca
pa sa ovom ekipom ni Gvardiola ne bi bio bolji. Ti ondje nemas 4 pristojna igraca
vezni red NE POSTOJI, tebi glavni igrac Predragovic. Mali Maksa izgide van svoje pozicije, umjesto da gurnu dijete naprijed jer je uz Saida jedini igrac u ekipi koji moze nesto uraditi, ali nema igraca , jedina alternativa na sredini je Kurta. Heric se opet pogubi kad krene sezona
onaj lijevi bek, za njega je Subic Franko Barezi u defanzivi, frajer je supalj ko sir
naprijed imas 18 igraca dovedenih, samo Said valja i tacka. Husic totalno van forme, kakav ce biti kad se spremi fizicki vidjet cemo.
nije ovo ni podmladjivanje , ni nasa djeca, nego nemamo feninga pa daj da nekako upakujemo pricu i probamo prodati.
neko vuce paralelu sa proslom sezonom, pa ljudi liga je toliko losija sad, da si bilo koju sezonu prije usao sa ovakvim igracima ti bi bio gori nego Zvijezda 09
lijevi bek, jedan (a pozeljno i dva vezna) i napadac su hitno potrebni. Rezervnog golmana necu ni spominjati. A skarta ima kamara za rijesiti se
sreca pa je Mladost tropa, ali boga mi Olimpik se ozbiljno pojacao, jos sad sa Sisicem i Milanovicem imaju i novu dimenziju naprijed, a cekaju i napadaca. Mislim da su oni iznad nas . Ostajemo Krupa i mi, a i Krupa ima iskusne PL igrace, nek dovedu 1-2 igraca mi smo donji
mora se na vrijeme reagovati. Nadam se da ce nas demantovati u Banja Luci, gdje ce sigurno i odigrati bolje, samo ako se ne zatvorimo skroz, jer bolji teren, rastereceniji, bice ovim neiskusnim lakse igrati.
ovako ce Grado biti prvi zrtvovan, doci ce novi trener sa pricom kako nije selektovao ekipu i pripremao, kako nema takmicarskih igraca i pojeo vuk magarca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa realno sve si upravu, slabo ko i da bi ozbiljan radio sa ovim igrackim kadrom a Grado ce zaplatiti.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 10:27sad je znaci Grado dezurni krivac i neznalica ?
Danas sutra i ako ga zamjene ne vidim nikog ozbiljnog da mogu dovesti na klupu a da ga plate kako treba.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Sigurno nije selektovao u mene otac ovu ekipu i ostavio Ristica ako mu ne treba ili ostavio Devedzica umjesto na posudbu da ga posalje, ako vec racuna na Karlosa i Salihovica kao opcije sa klupe i eto ti odmah para za Bekica npr, jos ako izostavis Kotarevica ili Husica, cista racunica..
Prosjek godina ispod 23 cini mi se, itekako mlada ekipa, a svi znamo da ovaj tim malo toga moze. Cilj je jasan i zato i ovako sve izgleda. Iskreno se nadam da ce tesko gore od prosle sezone biti.
KUP u startu halalis, gurnes sve koji ne dobijaju priliku i odmaras igrace, uceras kupu.
Prosjek godina ispod 23 cini mi se, itekako mlada ekipa, a svi znamo da ovaj tim malo toga moze. Cilj je jasan i zato i ovako sve izgleda. Iskreno se nadam da ce tesko gore od prosle sezone biti.
KUP u startu halalis, gurnes sve koji ne dobijaju priliku i odmaras igrace, uceras kupu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
U klubu su svi svjesni da nam slijedi borba za opstanak. Ekipa mlada i neiskusna, ali koliko para toliko i muzike.
Sreca je sto prelazni rok traje do oktobra, i sasvim sigurno je da će biti pojačanja ukoliko rezultati budu loši nakon prvih 5-6 kola. Ukolilo ne bude, mislim da nam je svima jasno sta onda slijedi, CVAJTA....
Sreca je sto prelazni rok traje do oktobra, i sasvim sigurno je da će biti pojačanja ukoliko rezultati budu loši nakon prvih 5-6 kola. Ukolilo ne bude, mislim da nam je svima jasno sta onda slijedi, CVAJTA....
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Devedzic ce biti starter, racuna se na njega. Target je napisao da je imao povredu u petak na treningu. Zato ga nije bilo u protokolu. Valjda ce biti spreman sad za petak.Beduin je napisao/la: ↑04 avg 2020, 11:15Sigurno nije selektovao u mene otac ovu ekipu i ostavio Ristica ako mu ne treba ili ostavio Devedzica umjesto na posudbu da ga posalje, ako vec racuna na Karlosa i Salihovica kao opcije sa klupe i eto ti odmah para za Bekica npr, jos ako izostavis Kotarevica ili Husica, cista racunica..
Jedan grad, jedna ljubav!
Nije sve u racunici jesil razmisljao da Bekic nece? Mi smo jos uvjek nezdrava sredina nece ti svako doci koje mi mislimo.Beduin je napisao/la: ↑04 avg 2020, 11:15Sigurno nije selektovao u mene otac ovu ekipu i ostavio Ristica ako mu ne treba ili ostavio Devedzica umjesto na posudbu da ga posalje, ako vec racuna na Karlosa i Salihovica kao opcije sa klupe i eto ti odmah para za Bekica npr, jos ako izostavis Kotarevica ili Husica, cista racunica..
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Koliko ja znam Devedzic nije bio u rosteru u mec jer je navodno bio u izolaciji jer je bio u kontaktu za zarazenom osobom eh sad..
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Bekica sam spomenuo kao primjer jer se njegovo ime provlaci, moze to biti bilo koji iskusan napadac. Eto ako se na Devedzica racuna onda ili ne dovedes Karlosa ili **** napokon Salihovica od kojeg nemas nikakvog hajra, ne dovedes Husica (iako je njegovo dovodjenje sigurno ishitreno, da imas sa kim krenuti u sezonu), pustis Ristica da trazi srecu negdje drugo i to je 3 igraca sa platnog spiska manje, za to mozes dovesti finog napadaca i dodas para za nekog solidnog DMF.Skojevska je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:06Nije sve u racunici jesil razmisljao da Bekic nece? Mi smo jos uvjek nezdrava sredina nece ti svako doci koje mi mislimo.Beduin je napisao/la: ↑04 avg 2020, 11:15Sigurno nije selektovao u mene otac ovu ekipu i ostavio Ristica ako mu ne treba ili ostavio Devedzica umjesto na posudbu da ga posalje, ako vec racuna na Karlosa i Salihovica kao opcije sa klupe i eto ti odmah para za Bekica npr, jos ako izostavis Kotarevica ili Husica, cista racunica..
Iako sam protiv Hadzanovica npr. ali nekad nemas izbora, a kod nas je igrao sasvim solidno u fazi odbrane i destrukciji protivnicke igre. A ima tih Hadzanovica sigurno i u Federalnoj ligi koji bi ginuli da igraju i dokazu se u PL.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije to bas tako jednostavno, nije football manager igrica, nit' smo mi nesto pametniji od struke da oni ne znaju koje se u pozicije u deficitu i slicno, kao 4 otjeraj imas za 1 igraca, nije to samo prekini ugovor i hajde daj drugog.Beduin je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:24Bekica sam spomenuo kao primjer jer se njegovo ime provlaci, moze to biti bilo koji iskusan napadac. Eto ako se na Devedzica racuna onda ili ne dovedes Karlosa ili **** napokon Salihovica od kojeg nemas nikakvog hajra, ne dovedes Husica (iako je njegovo dovodjenje sigurno ishitreno, da imas sa kim krenuti u sezonu), pustis Ristica da trazi srecu negdje drugo i to je 3 igraca sa platnog spiska manje, za to mozes dovesti finog napadaca i dodas para za nekog solidnog DMF.Skojevska je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:06Nije sve u racunici jesil razmisljao da Bekic nece? Mi smo jos uvjek nezdrava sredina nece ti svako doci koje mi mislimo.Beduin je napisao/la: ↑04 avg 2020, 11:15Sigurno nije selektovao u mene otac ovu ekipu i ostavio Ristica ako mu ne treba ili ostavio Devedzica umjesto na posudbu da ga posalje, ako vec racuna na Karlosa i Salihovica kao opcije sa klupe i eto ti odmah para za Bekica npr, jos ako izostavis Kotarevica ili Husica, cista racunica..
Iako sam protiv Hadzanovica npr. ali nekad nemas izbora, a kod nas je igrao sasvim solidno u fazi odbrane i destrukciji protivnicke igre. A ima tih Hadzanovica sigurno i u Federalnoj ligi koji bi ginuli da igraju i dokazu se u PL.
Duzni smo tom proslom igrackom kadru kamaru para za neisplacene plate.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Bio na brdu i gledao utakmicu, lik izvrnuo zglob u petak opravlja se...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ma kruzile su glasine,al eto nadam se da ce se oporaviti do Borca ne mili se nikom gledat Saleta na terenu..
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Da je moglo, bilo bi završeno.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:44Daj Mramore vidi sa ljudima u klubu neka se jave ljudima sa fb, neka se vise ona stranica ili ukloni ako momak ne da ili neka se merge. Pa nije ni cudo sto stojimo evo godinu na 3000 lajkova, sto je sramota za jedan profesionalni klub. Niko nema pravo koristiti ime, ako se vec ne mozete dogovoriti, javite se ljudima sa fb, neka je uklone i neka oficijelna se pocne razvijati konacno.
Mujagic je odigro katastrofa protiv Radnika,i def mislim da nece bit od nekog znacaja jer je to igrac kojeg svaki dan vidam na šišama i tim sranjima nekad dode s onim malim mislim da je Kotarevic i jos nekim s tetovazom na lijevoj ruci. Momak koji zna svakog konobara u čaršiji,cesto sjedi pored Slobode u onom nargila baru nesto na L. Lijepi Petrovicev sistem i kazne..
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Što ne izbacite maske za 3-5 KMNKMramor je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:12Da je moglo, bilo bi završeno.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:44Daj Mramore vidi sa ljudima u klubu neka se jave ljudima sa fb, neka se vise ona stranica ili ukloni ako momak ne da ili neka se merge. Pa nije ni cudo sto stojimo evo godinu na 3000 lajkova, sto je sramota za jedan profesionalni klub. Niko nema pravo koristiti ime, ako se vec ne mozete dogovoriti, javite se ljudima sa fb, neka je uklone i neka oficijelna se pocne razvijati konacno.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Gradi zamjerim uvođenje Saleta i čuvanje remija kući. Postavljanje Maksimovica na neprirodnu poziciji za njega. Igra Husić koji je van svake forme, a pričamo o podmlađivanju ekipe itd.
Daj momcima šansu da igraju, a na klupu Husić, Sale pa i Mujagić ako ne bude odigrao solidno barem protiv Borca.
Daj momcima šansu da igraju, a na klupu Husić, Sale pa i Mujagić ako ne bude odigrao solidno barem protiv Borca.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa jel usao Omerovic od 17 godina na mjesto Husica, Kurtalic - Heric, Zeric - Mujagic?sviunapad1010 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:31Gradi zamjerim uvođenje Saleta i čuvanje remija kući. Postavljanje Maksimovica na neprirodnu poziciji za njega. Igra Husić koji je van svake forme, a pričamo o podmlađivanju ekipe itd.
Ako to nije podmladjivanje ja ne znam sta jest onda.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
dobrih mladih igrača imamo, još samo i da unovčimo koga...Skojevska je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:54Pa jel usao Omerovic od 17 godina na mjesto Husica, Kurtalic - Heric, Zeric - Mujagic?sviunapad1010 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:31Gradi zamjerim uvođenje Saleta i čuvanje remija kući. Postavljanje Maksimovica na neprirodnu poziciji za njega. Igra Husić koji je van svake forme, a pričamo o podmlađivanju ekipe itd.
-
- Kontakt:
Ti što su ušli u startnih 11, a ovi što su izašli klupa to je podmlađivanje i ne bi odigrali ništa lošije sigurno. Možda samo Herića bi ostavio kao startera.Skojevska je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:54Pa jel usao Omerovic od 17 godina na mjesto Husica, Kurtalic - Heric, Zeric - Mujagic?sviunapad1010 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:31Gradi zamjerim uvođenje Saleta i čuvanje remija kući. Postavljanje Maksimovica na neprirodnu poziciji za njega. Igra Husić koji je van svake forme, a pričamo o podmlađivanju ekipe itd.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...