Nisu to ti od jučer oni su protiv ovih odigrali prije par dana uzeli 2:1, gledao sam tekmu ništa specijalno iskreno ni jedni ni drugi nisu bili

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pratio sam Zrinski prošle sezone, najdominantnija ekipa u ligi, napadački fudbal, brz protok lopte, u našoj ligi bi bili u top 4 bez sumnje, a Unušić im je najbolji igrač uz napadača Dogana, košta 400k na TM, brz i prodoran a tek 22 godine, taman pojačanje.
Zrinski košta 5 miliona euraSeipronto je napisao/la: ↑28 jun 2024, 15:37Pratio sam Zrinski prošle sezone, najdominantnija ekipa u ligi, napadački fudbal, brz protok lopte, u našoj ligi bi bili u top 4 bez sumnje, a Unušić im je najbolji igrač uz napadača Dogana, košta 400k na TM, brz i prodoran a tek 22 godine, taman pojačanje.
Tako nekako bi trebao izgledati normalan kom na nekog igraca koji dolazi (i ja sam dobio i vece pohvale za ovog momka, uglavnom ozbiljan potencijal)Seipronto je napisao/la: ↑28 jun 2024, 15:37Pratio sam Zrinski prošle sezone, najdominantnija ekipa u ligi, napadački fudbal, brz protok lopte, u našoj ligi bi bili u top 4 bez sumnje, a Unušić im je najbolji igrač uz napadača Dogana, košta 400k na TM, brz i prodoran a tek 22 godine, taman pojačanje.
Ko je to u našem trenutnom rosteru, bolji zadnji vezni od Zeljkovića ?GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:15Kažu Zeljković igračina, ogriješili se itd. To kad čita neko ko ne zna, mislio bi da je Busquets. Uđeš i vidiš da čitavu karijeru tovari po ovoj ligi, da je poslije nas otišao u Uzbekistan i upisao 7-8 nastupa. Sada potpisao za prosječni tim u Srbiji.
Kako da neko nije skautirao takvu igračinu i da nije završio barem u drugoj ligi Turske nego otišao u ebeni Uzbekistan.
Upravo tako, imaš uvijek njega kao rezervu i radi kartona da igra a kao što kažeš ako de pokaže dobar u ovoj formaciji kao wing back lahko može Begana na klupu prebacitijurisicduska je napisao/la: ↑28 jun 2024, 16:26Unušić sigurno smislen potez.
Mulalić nema šta raditi u Sarajevu a ne možeš dovest boljeg beka od Beganovića tako da je ovo odlično, mali ako se pokaže Began na klupu i to je to.
I gol i asistencija lijevom nogom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.