Uvijek se pitam kako je moguce da netko nosi ovakve patikeb00t je napisao/la: ↑04 jan 2025, 13:35https://shorturl.at/ZkkfO roba iz Njemacke.. Ja godinama uzimo od Disszze/ta isto iz Zenice,kad u pricu s likom udjoh,da on DissZe/u preprodaje i ovaj buba cijene
Nike AM1 u Disszea 250km,kupim jucer od brata za 150![]()
![]()
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Takodjer, pogotovo sto meni ovo izgleda kao fake roba.
AM 90 puno bolje izgleda od AM1.
AM 90 puno bolje izgleda od AM1.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Je li probao neko LV Ombre Nomade, imam priliku uzeti dekant za okej novac, pa ne znam isplati li se
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Najbolje da kupis sam i probas, samo pazi da je provjereno, ima puno fakeova tog parfema jer ga je tesko kupiti... Lako ces ga prodati ako ti se ne svidi, nisi na nekom gubitku bas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U Mistu na Ilidži su nabavili nekih novih Arapa, doslovno je sad još jedna čitava polica - samo arapski
Uzeo Lattafa Ramz SIlver, prije toga sam imao Afnan 9PM, svega mi isto mirišu, samo je eto jeftiniji 20ak maraka. Lijep miris, dobra trajnost. Preporuka.
Uzeo Lattafa Ramz SIlver, prije toga sam imao Afnan 9PM, svega mi isto mirišu, samo je eto jeftiniji 20ak maraka. Lijep miris, dobra trajnost. Preporuka.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Koliko si platio taj silver, ja u mileru u Austriji 17 eura 100 ml. Ne sumnjam da je kod nas bar dupla cijena 
Inace dobar parfem.
Inace dobar parfem.
60 markica u Mistu, sad mi krivo
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma ja, znao sam
Jel koristio neko ovaj parfem?
- AshburtonG
- Kontakt:
Jedan drug mi uvijek u mileru kupuje, pretpostavio sam da je i njega tamo kupio. Pitacu ga pa napisati ovdje, uglavnom znam da je 17 eura bio
Ipak nije miler, moja greska.enobarca je napisao/la: ↑13 jan 2025, 00:36Jedan drug mi uvijek u mileru kupuje, pretpostavio sam da je i njega tamo kupio. Pitacu ga pa napisati ovdje, uglavnom znam da je 17 eura bio
https://www.notino.at/lattafa/ramz-silv ... um-unisex/
Eto linka gdje je narucen, sad je 20 eura.
Gdje naruciti dresove, fan verziju? Ima ova neka stranica tvojdres ali se ceka po mjesec dana, ima li sta brze
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ima Total Fotball Shop ja sam kod njega narucivao , ali isto se ceka 20-ak dana , jbg dok on to naruci i uglavnom javi privatno da je stiglo, top mu je kvalitet.
Ima fan i player verziju , ja uvijek fan jbg 105kg
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Hvala, pogledacu 
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 13 gostiju.