FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imao sam neki osjecaj da Kvesa jos nece biti spreman, opet Bucan na lijevom beku 

FKŽ !
Nema ni jamaka! Ova postava meni ne ulijeva nadu ... Dado igra ko curica, pod ručnom. Ako je šut jedino što zna Bajić onda mi imamo igrača manje. Bogdanović ("kvalitet") ????? Nama treba (ofanzivno i defanzivno) drskost u sredini te krilo koje će napraviti višak nekim eventualnim driblingom ili brzinom, daleko su oni od toga. Sa ovim trenutnim sastavom nisam optimista za Evropu (jedino ako su baš preloši u odnosu na nas, mada sumnjam) a ni za PLBiH (iznad 5-og mjesta)!
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 24 jun 2014, 18:29, ukupno mijenjano 4 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Hajde da malo diskutujemo.Sta mislite o mom komentaru da ako treba posudimo da kupimo 2-3 igraca jer mislim da bi onda garant prosli do 3 kola.Kad se to sve sabere lova od uefe tv prava ulaznice mislim da bi se lova vratila i plus ostaju ti igraci.ja ovdje nevidim u ovom sastavu ko ce dat go ljudi.Nije valjda da cemo sa ovim sastavom pocet evropu i premijer ligu.Ne kukam samo sam realan i probam nac rjesenje.
- zubanovic89
- Kontakt:
Zabio je Tomic, vodimo 1:0, vrati se u mišiju rupu, bacaj negativu odatle i čekaj izvlačenje za treće kolo pa se javi opet.Alipasino je napisao/la:Hajde da malo diskutujemo.Sta mislite o mom komentaru da ako treba posudimo da kupimo 2-3 igraca jer mislim da bi onda garant prosli do 3 kola.Kad se to sve sabere lova od uefe tv prava ulaznice mislim da bi se lova vratila i plus ostaju ti igraci.ja ovdje nevidim u ovom sastavu ko ce dat go ljudi.Nije valjda da cemo sa ovim sastavom pocet evropu i premijer ligu.Ne kukam samo sam realan i probam nac rjesenje.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Bucana na lijevo krilo, Stanica na desno krilo. Umjesto Dade igraju ili Jamak ili Svraka i to je ekipa za sami vrh tabele. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
1. Sastav je ovo prijateljske utakmice!!!! Shvatate li sta to znaci ne igra najboljih 11 sta fali sto ne igra Kvesić, jamak, svraka ući ce u drugom vjerovatno...
2. Pojačanja ce biti sigurno 3-5 neki ce doc sad neki do drugog pretkola, odlasci ce najviše to diktirat
2. Pojačanja ce biti sigurno 3-5 neki ce doc sad neki do drugog pretkola, odlasci ce najviše to diktirat

Valja vraćati ranije dugove, lako je dovesti igrače, al' ih valja plaćati, a to baš ne ide sa trenutnim načinom rada u klubu, a svakako u 3. pretkolo idemo aBd vjerovatno, pa nam samo trošenje i ne treba...Alipasino je napisao/la:Hajde da malo diskutujemo.Sta mislite o mom komentaru da ako treba posudimo da kupimo 2-3 igraca jer mislim da bi onda garant prosli do 3 kola.Kad se to sve sabere lova od uefe tv prava ulaznice mislim da bi se lova vratila i plus ostaju ti igraci.ja ovdje nevidim u ovom sastavu ko ce dat go ljudi.Nije valjda da cemo sa ovim sastavom pocet evropu i premijer ligu.Ne kukam samo sam realan i probam nac rjesenje.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Tomo 1:0
Nemojte ovoga majke vam, vazda su ovi što se raspadaju najyebenijiraaymoon je napisao/la:Sedam fudbalera napustilo Metalurg prije prvog pretkola kvalifikacija za EL.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- zubanovic89
- Kontakt:
Mi živi primjerFaraonTM je napisao/la:Nemojte ovoga majke vam, vazda su ovi što se raspadaju najyebenijiraaymoon je napisao/la:Sedam fudbalera napustilo Metalurg prije prvog pretkola kvalifikacija za EL.

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Pa jazubanovic89 je napisao/la:Mi živi primjerFaraonTM je napisao/la:Nemojte ovoga majke vam, vazda su ovi što se raspadaju najyebenijiraaymoon je napisao/la:Sedam fudbalera napustilo Metalurg prije prvog pretkola kvalifikacija za EL.

A ovi što imaju velike novce vazda se oprže protiv takvih

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Danas su Plavi u Međugorju odigrali pripremni susret protiv hrvatskog prvoligaša Istre 1961. Jedini gol za tim sa Grbavice postigao je Tomislav Tomić u 45. minuti.
Izabranici Admira Adžema su odigrali jedan dobar meč, peh je zadesio Srđana Stanića koji je poslije jednog duela ostao bez dva zuba.

Izabranici Admira Adžema su odigrali jedan dobar meč, peh je zadesio Srđana Stanića koji je poslije jednog duela ostao bez dva zuba.

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
-
- Kontakt:
Na hajrk3lla je napisao/la:Danas su Plavi u Međugorju odigrali pripremni susret protiv hrvatskog prvoligaša Istre 1961. Jedini gol za tim sa Grbavice postigao je Tomislav Tomić u 45. minuti.![]()
Izabranici Admira Adžema su odigrali jedan dobar meč, peh je zadesio Srđana Stanića koji je poslije jednog duela ostao bez dva zuba.![]()

Grbavica naš je Hram!!!
Stana izdrazi
)...Danas korektno bilo...ovaj zeljo sad igra drugacije...sve se svodi ja brze kontranapade iz jednog takvog vrhunska akcija sadikovic za turkovica koji izbacuje tomica samog za 1 0...do kraja jos dvije sanse turkovic i bajic...za njih jedna 100% sansa al ostalo 1 0...veoma bitna pobjeda protiv neugodne istre....volik te zeljo

-
- Kontakt:
Ma nije to nikakav problem,samo ako su u potpunosti izbijeni 
Samo se vrate na svoje mjesto,fiksiraju i pusti da zarastu. Najozbiljnije.

Samo se vrate na svoje mjesto,fiksiraju i pusti da zarastu. Najozbiljnije.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- zubanovic89
- Kontakt:
Jesi to gledao? Moze malo po igracima kako je ko igrao, jel Adzem ubacivao ove sto su na probi imal kakvog hajra od njih?tmtmtmtm je napisao/la:Stana izdrazi)...Danas korektno bilo...ovaj zeljo sad igra drugacije...sve se svodi ja brze kontranapade iz jednog takvog vrhunska akcija sadikovic za turkovica koji izbacuje tomica samog za 1 0...do kraja jos dvije sanse turkovic i bajic...za njih jedna 100% sansa al ostalo 1 0...veoma bitna pobjeda protiv neugodne istre....volik te zeljo
Hocel stana biti spreman do evrope ?
http://www.transfermarkt.co.uk/haris-ko ... ler/282579Plavi su igrali u sastavu: Antolović, Bučan, Bogdanović, Zeljković, Čolić, Tomić, D. Sadiković, Hasanović, Bajić, Stanić, Turković. Još su igrali: Svraka, Jamak, Količić , Bašić, Alibašić.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 24 jun 2014, 21:08, ukupno mijenjano 4 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.