FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cestitke momcima na pobjedi,ali ne treba se puno zavaravati,Mladost je dosta slabija od nas,ne znam na koju foru su Sarajevu uzeli bod,ali helem nejse,nama pravi test stize naredno kolo kada nam Zeljo dolazi,bod bi bio ravan pobjedi.
Nadam se da uprava radi na dovodjenju igraca,prvenstveno mislim na napadaca,treba neko ko ce odvuc pozornost sa Saida i donekle Mujagica,jer se on ionako sam od sebe spetlja..
Nadam se da uprava radi na dovodjenju igraca,prvenstveno mislim na napadaca,treba neko ko ce odvuc pozornost sa Saida i donekle Mujagica,jer se on ionako sam od sebe spetlja..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Odlicno odradjena akcija kod gola Predragovica. Ima li kakva emisija da radi analizu i pregled kola? Dosad je bila na BHT1 ponedjeljkom ona.
Jedan grad, jedna ljubav!
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Posto je ugovor sa Arenom potpisan 7-10 dana prije pocetka lige, rekli su da imaju u planu emisiju, u izradi je i bit ce nakon 5,6 kola na programu.
Zeljo ima strasno ofanzivne bekove Grado to nekako mora duplirat nazad, da mu Said igra u oba pravca nema sanse, Mujagic na desnoj i moze pokrivati.
Stilica svakako treba markirati.
Stilica svakako treba markirati.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
I mi imamo pravo ofanzivne bekove, sigurno da nece biti lako ni Zeljinoj odbrani, samo ako se ne zatvorimo od prve minute i ljudi nas pojedu na terenu.
Najvise me brine nasa sredina terena.
Najvise me brine nasa sredina terena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Problem tog zadnjeg veznog, ali mislim da Maksimovic moze to trkom pokrit, uglavnom moraju izginut ovde da uzmu bodove, brineme da ta njihova desna strana gdje je Stevanovic igra ofanzivno stalno je na tudjoj polovini, a nas Tomasevic me nije ocarao u defanzivi.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Dovest Grahovca makar na tog zadnjeg veznog jer može odigrati kad je u formi solidne partije, nadam se da ce Bekic sto prije potpisati,naravno da stilica ne treba pustati,gledao sam zelju zadnjih par utakmica i vidio da svaki put koriste istu taktiku kod prekida,nadam se da ce nasi to analizirati dobroi zatvoriti,hajdarevic im dosta probija i izvlaci se po krilu, markirati po najvise Juricica,treba ovo odigrati agresivno posebno a sredini terena gdje zeljo odradi 90% akcija. Kako god izaci hrabro napasti odmah pa sta bude. Sretno momcima. Idemo na brdo 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Citam velez prodao 2000 ulaznica.. 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Mozda je malo glupo ali bio bi zadovoljan bodom, poslije toga kolo protiv Zrinjskog nemas se cemu nadat.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja jedva cekam da korona prodje pa da puste ljude na tribine. da utakmicu odgledamo ko ljudi...
Samo luzeri mogu biti zadovoljni bodom kod kuce. Izbacite taj gubitnicki mentalitet iz sebe. Idemo jako nisu Barcelona pa sva tri boda , kod kuce se ne ide na bod idemo ih razbucati ta ce seljo plitak potok. Trehnute ih idemo u borbu za titulu samo vjera u sebe 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Luzerski mentalitet on popljuvo sve zivo.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- RollingPaper
- Kontakt:
Ko ce na stopera sutra s Jusicem, Karlos? 

-
- Kontakt:
Bod je realan, trica tesko ali nije nemoguce.
Samo ne poraz jbg.
Samo ne poraz jbg.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Mislim da mozemo dobro odigrati, bitno nam je ne primiti rani gol ili neki nas glup gol, kao npr prosle godine kad smo ga primili na ocigledan faul u napadu, nakon cega se raspala igra a uz to imas talente kao nas dragi doktor koji na guzicu pada. Cvrsto uci u mec, imaju dobre pojednice, ali u proslim njihovim utakmicama se vidilo da to ne ide tako lagano, pojedinci uvijek naprave neku razliku. Kako god sretno nam.
-
- Kontakt:
Sorry na upadu,ali mi je jedna stvar kod vas tuzlaka interesantna.Protiv Mladosti ste prije utakmice strepili hocete li pobjediti,a sad pred Zelju najavljujete pobjedu ,jako cudno razmisljanje.Pozdrav i svako dobro u buducnosti.