kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 14:46
Pa sto ova kurceva korona nije dosla kad smo mi bili 5 bodova ispred 2 kola do kraja... ma fuj, nadam se da se nece ovako zavristi ova sezona, a oni se toliko boje novog karanja gore na lavoru... fuj fuj fuj
Zip je napisao/la: ↑16 mar 2020, 16:22kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 14:46
Pa sto ova kurceva korona nije dosla kad smo mi bili 5 bodova ispred 2 kola do kraja... ma fuj, nadam se da se nece ovako zavristi ova sezona, a oni se toliko boje novog karanja gore na lavoru... fuj fuj fuj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta kazu, mi ovo nebi nikad ovako...
Ja bih samo onom klocu Admiru ispunio zelju da se liga nastavi![]()
![]()
TO je ta prica, mi ne bi tu titulu ne bi je slavili..vecih mitomana svijet vidio nijeZip je napisao/la: ↑16 mar 2020, 16:22kerimatomic1921 je napisao/la: ↑16 mar 2020, 14:46
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta kazu, mi ovo nebi nikad ovako...
Ja bih samo onom klocu Admiru ispunio zelju da se liga nastavi![]()
![]()
Inače ne vrijeđam ljude, kako na forumu tako i u realnom životu, ali zbog tebe ću napravit izuzetak.
Ulažemo, jer smo tako u mogućnosti.
To je ok.
Sto nam se neko isfrustrirao...Goodman je napisao/la: ↑16 mar 2020, 17:31Inače ne vrijeđam ljude, kako na forumu tako i u realnom životu, ali zbog tebe ću napravit izuzetak.
Prije x godina tikvan je ejakulirao u vaginu kuje koja te okotila.
Hahahahahahahahahahhahahhahah e jesi mi šukn'o..Goodman je napisao/la: ↑16 mar 2020, 17:31Inače ne vrijeđam ljude, kako na forumu tako i u realnom životu, ali zbog tebe ću napravit izuzetak.
Prije x godina tikvan je ejakulirao u vaginu kuje koja te okotila.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bhfanatic14, Hajdeee, jurisicduska, KarlMarx, kontra, OsmanhodzicBuco, Tatamata1946, VolimBiH96 i 33 gosta.