Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 avg 2024, 16:06

jurisicduska je napisao/la:
13 avg 2024, 15:28
Otišli Ara Coca Štila Buba Jaha Benjo Šeha Baja Meka
Sad imamo Mufta Cavna Danguba(Danga) Krpa Gala itd itd

Jedno vrijeme kako su bili loši rezultati Krpa bio Krpić sve bilo ok čim dobiješ jednu u gostima ide Danguba

Šta je sa Radovcem što nije ok Rada il Samke il neki sličan **** i može li neki nadimak za najboljeg igrača lige?
Ma nece tebi niko reci da si opsjednut majstore, samo lagano ti
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 avg 2024, 16:14

KONTRASVIH je napisao/la:
13 avg 2024, 16:06

Jedno vrijeme kako su bili loši rezultati Krpa bio Krpić sve bilo ok čim dobiješ jednu u gostima ide Danguba

Šta je sa Radovcem što nije ok Rada il Samke il neki sličan **** i može li neki nadimak za najboljeg igrača lige?
Ma nece tebi niko reci da si opsjednut majstore, samo lagano ti
Hahahahah sta mu je sa glavom :lol:

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 13 avg 2024, 16:40

Oikamid je napisao/la:
13 avg 2024, 15:32
Što je banovalO Borac sa Instagrama? :think:
Napravili su novi profil. Priznali poraz i ajmo Jovo na novo, al stare objave postavljaju opet :rol:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 13 avg 2024, 16:41

Evo demagoga :rol: sa ovim si prekuco i miljacku :rol:

Kakav uhljup sa dva zuba, ogavan fuj fuj

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 13 avg 2024, 16:44

Admir Adzem novi trener Veleza.

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 13 avg 2024, 16:45

Camo Cloga Dzemat Cpasava

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 13 avg 2024, 16:48

Semper je napisao/la:
13 avg 2024, 16:44
Admir Adzem novi trener Veleza.
prica se i da bi im samir topuzovic mogao pojacati uo, mada sumnjam. sto se igraca tice, navodno cibru dovode.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 13 avg 2024, 17:02

killafrommanilla je napisao/la:
13 avg 2024, 13:30
Odgrizli bi pojedini sebi muda kad bi doveli Sopica :mrgreen:

Ali nema sanse naravno, fine rezultate ima iza sebe, trazio ga je Aberdeen nedavno i sigurno ne bi ni za kakve pare dosao u ovu kaljuzu, ni u jedan klub
Killa majstore vjerujes da mi je počelo nedostajati kurcenje Velezovih navijaca u zadnje vrijeme :mrgreen:

Mada se moglo ocekivati u kojem smijeru plovi brod cim se predsjednik upetlja u pricu oko trenera i igraca. To se nama dogodilo i debelo smo ga popusili, nije samo to razlog al je jedan od bitnijih momenata. Dodje kes, sve se fino poslozi i umjesto da krenes naprijed ti se strovalis na glavu ko zadnji mrmot. Ono sto ljudi ne razumiju ill ne vide jeste da vam je selekcija igraca katastrofalna, a nekoliko proslogodisnjih prvotimaca je jal palo u formi, jal pomislilo da su igraci nakon fino odigrane sezone. Zajebana situacija, al bas zajebana.

Ne zalim vas, da me neko pogresno ne razumije :mrgreen:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 avg 2024, 17:06

RatoborniMrmot je napisao/la:
13 avg 2024, 17:02

Ali nema sanse naravno, fine rezultate ima iza sebe, trazio ga je Aberdeen nedavno i sigurno ne bi ni za kakve pare dosao u ovu kaljuzu, ni u jedan klub
Killa majstore vjerujes da mi je počelo nedostajati kurcenje Velezovih navijaca u zadnje vrijeme :mrgreen:

Mada se moglo ocekivati u kojem smijeru plovi brod cim se predsjednik upetlja u pricu oko trenera i igraca. To se nama dogodilo i debelo smo ga popusili, nije samo to razlog al je jedan od bitnijih momenata. Dodje kes, sve se fino poslozi i umjesto da krenes naprijed ti se strovalis na glavu ko zadnji mrmot. Ono sto ljudi ne razumiju ill ne vide jeste da vam je selekcija igraca katastrofalna, a nekoliko proslogodisnjih prvotimaca je jal palo u formi, jal pomislilo da su igraci nakon fino odigrane sezone. Zajebana situacija, al bas zajebana.

Prvi i najveci problem im je sto je Guli bio pola Veleza, znas da ide na kraju sezone i ti ne pripremas se za to. Klafuric europu izbori i onda 10 dana prije ti ode, truhlo je nesto tamo i to dobro

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 avg 2024, 17:08

FK Borac je bio meta hakerskog napada, zvanično je objavljeno od strane Banjalučana.

Borčev Instagram nalog je deaktiviran, a saopštenje aktuelnog šampiona Premijer lige BiH prenosimo u cijelosti:

“Dragi naši Borčevci,

Dosadašnji Instagram profil našeg kluba je deaktiviran nakon hakerskog napada i velikog broja prijava koje su dovele do brisanja naloga.

Nastavljamo borbu za povratak našeg starog naloga i ne želimo, tek tako, preko noći, da izgubimo foto i video materijal koji smo godinama stvarali i koji nam je od velikog značaja.

Ipak, u ovom trenutku, ne preostaje nam ništa drugo nego da nastavimo tamo gdje smo stali na našem novom Instagram profilu.

Borčevci, možemo li zajedno da budemo jači nego prije?

Ajde da u rekordnom roku, i na ovaj način, pokažemo ljubav ka našem Borcu!

Zaprati novi nalog FK Borac i budi u toku sa svim dešavanjima u crveno-plavom taboru”.
:lol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 13 avg 2024, 17:09

DamirT je napisao/la:
13 avg 2024, 17:08
FK Borac je bio meta hakerskog napada, zvanično je objavljeno od strane Banjalučana.

Borčev Instagram nalog je deaktiviran, a saopštenje aktuelnog šampiona Premijer lige BiH prenosimo u cijelosti:

“Dragi naši Borčevci,

Dosadašnji Instagram profil našeg kluba je deaktiviran nakon hakerskog napada i velikog broja prijava koje su dovele do brisanja naloga.

Nastavljamo borbu za povratak našeg starog naloga i ne želimo, tek tako, preko noći, da izgubimo foto i video materijal koji smo godinama stvarali i koji nam je od velikog značaja.

Ipak, u ovom trenutku, ne preostaje nam ništa drugo nego da nastavimo tamo gdje smo stali na našem novom Instagram profilu.

Borčevci, možemo li zajedno da budemo jači nego prije?

Ajde da u rekordnom roku, i na ovaj način, pokažemo ljubav ka našem Borcu!

Zaprati novi nalog FK Borac i budi u toku sa svim dešavanjima u crveno-plavom taboru”.
:lol:
Sprdnja od kluba.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 avg 2024, 17:10

Evo ga i zvanicno, dobar posao. Jos ako bude neka klauzula da moraju igrati bice odlicno
Nego ko je ova sad nije je bilo prije?
slika

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 avg 2024, 17:15

bvsic je napisao/la:
13 avg 2024, 17:10
Evo ga i zvanicno, dobar posao. Jos ako bude neka klauzula da moraju igrati bice odlicno
slika
Generalni sekretar, Jasmila Hodžić.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 13 avg 2024, 17:16

bvsic je napisao/la:
13 avg 2024, 17:06

Prvi i najveci problem im je sto je Guli bio pola Veleza, znas da ide na kraju sezone i ti ne pripremas se za to. Klafuric europu izbori i onda 10 dana prije ti ode, truhlo je nesto tamo i to dobro
velezu se ne desava nista sto se nije ranije desavalo mnogim drugim klubovima, pogotovo sarajevskim. cim se pocelo botovati po forumu, praviti podjele medju navijacima (satro telegram grupa) i nametati jednoumlje, svakome je bilo jasno gdje plovi taj brod.

njima dodju ovi iz kluba i bezocno lazu 2-3 mjeseca u kontinuitetu, za sve od banalnih do jako vaznih stvari, a botovi pravdaju, kriju, sire dezinformacije, svjesno ili nesvjesno to rade nahajcani od strane nekoga iz kluba. u medjuvremenu sva ona bagra koja ih je strovalila ranije na mala vrata ulazi u klub.

necu reci da sam neki ljubitelj veleza, ali bilo bi mi zao da se vrate na ono od prije. iako mislim da nije moguce da ispadnu i raspadnu se, puno posla je pred ljudima kojima je stalo do tog kluba, jer su im se nagomilali problemi koje je nemoguce rijesiti preko noci.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 13 avg 2024, 17:22

svemalim1 je napisao/la:
13 avg 2024, 17:16
bvsic je napisao/la:
13 avg 2024, 17:06

velezu se ne desava nista sto se nije ranije desavalo mnogim drugim klubovima, pogotovo sarajevskim. cim se pocelo botovati po forumu, praviti podjele medju navijacima (satro telegram grupa) i nametati jednoumlje, svakome je bilo jasno gdje plovi taj brod.

njima dodju ovi iz kluba i bezocno lazu 2-3 mjeseca u kontinuitetu, za sve od banalnih do jako vaznih stvari, a botovi pravdaju, kriju, sire dezinformacije, svjesno ili nesvjesno to rade nahajcani od strane nekoga iz kluba. u medjuvremenu sva ona bagra koja ih je strovalila ranije na mala vrata ulazi u klub.

necu reci da sam neki ljubitelj veleza, ali bilo bi mi zao da se vrate na ono od prije. iako mislim da nije moguce da ispadnu i raspadnu se, puno posla je pred ljudima kojima je stalo do tog kluba, jer su im se nagomilali problemi koje je nemoguce rijesiti preko noci.
Ma nece ispasti zbog Nermina Njive Niksica, Stete i kompanije, al da ce napraviti neki iskorak nece, odnosno hoce al u rikverc :mrgreen: i tako ce biti dok ima para iz budzeta, kad to presusi onda dolaze problemi.

Vidjecemo koliko ih zaista ima na stadionu ako krenu losi rezultati. Manje od milje je moja prognoza. Nekad 300, a nekada 900 :mrgreen:

Ps. Botovi se u glavu isto ponasaju, al u glavu.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 13 avg 2024, 17:26

bvsic je napisao/la:
13 avg 2024, 17:10
slika
A valjda bi po kvalitetu trebali igrat :D

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 avg 2024, 17:59

U krizi smo ali sigurno mogu obecati da cemo dati sve od sebe da nas Vlado Jagodic ne ostavlja u ligi sklanjanjem, i da cemo u slucaju finala kupa gledati da ne oborimo rekord za najmanji kop dosada u finalima.

Ne mozemo obecati puno ali ove dvije stvari mozemo, mirno spavajte :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 13 avg 2024, 18:06

Zato ste oborili rekord za najvise izgubljenih zastava, ako ko nema pravo da prica o kopovima i ultra grupama to ste vi i vase komsije, i jedni i drugi ste pokazali da ste nesposobni sto se toga tice. Mi mozemo mirno spavat, al zato vi u iznajmljenim apartmanima ne mozete.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 13 avg 2024, 18:08

Manijakalnost pregorio.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 13 avg 2024, 18:14

13 avg 2024, 17:59
U krizi smo ali sigurno mogu obecati da cemo dati sve od sebe da nas Vlado Jagodic ne ostavlja u ligi sklanjanjem, i da cemo u slucaju finala kupa gledati da ne oborimo rekord za najmanji kop dosada u finalima.

Ne mozemo obecati puno ali ove dvije stvari mozemo, mirno spavajte :mrgreen:
Zaboravio si kako ste ulazili u PL i kako ste se sklanjali jel ono bese Zepcu ili Gosku kad ste naguzili Slobodu, o pitarima da ne govorim :urnebes:

Neka, ne pretjeruj sa mitomanijom, ne prilici ti :mrgreen:

Dje je ostatak ekipe, nesto ne zalaze na temu, sta je rec ?

:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 11 gostiju.