A na drugom pokušaju me levat Dragan obori što nisam gledao u retrovizor, našao mi tri gluposti i čučanj.Maticar je napisao/la:Čuj iz trećeg puta položio
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Ma Mouse, ako hoćeš sa štelom treba ti 150-200 maraka, ali opet imaš ih u komisiji što neće da uzmu pare, bolje ti je fer i pošteno, šta si se prep'o? Ionako se pravi kružni tok kod Mojmila pa ćeš izbjeći one najteže rute.

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlFantasista
- Kontakt:
Kako @legenda priča na viber? Prozove jednom i prekine.
A fakat je ovako bilo jučer. Ja mu se smijao pola sata.
A fakat je ovako bilo jučer. Ja mu se smijao pola sata.
Kun fejekun!
Gdje nestade forumski Majstorović? Kiša je od četvrtka?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nadam se da je u fojnici da je sredio sve to
- IlFantasista
- Kontakt:
Sta je to od 8 do 10 navece
- IlFantasista
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
E cuj pokemoni, ain't got no time fo that.
Ja ne mogu sa mirom sjediti, a tek ispijati kafe, jednostavno ne mogu. Krenuo sam u potragu za poslom. Ja raditi moram. To mi je Alija ostavio u amanet. Neko mora ovu zemlju i graditi
Svako ima pravo da bira religiju, vjera je jedna. Citao sam i ja price onih koji su napustili islam, gledao njihove price, stvarno nemam problema sa tim, ako on vjeruje u svoju odluku. Vidim da se cesto divlja u komentarima na takve stvari, pa zato kazem.
Ali samo bih jednu stvar naglasio ovdje. Ne mogu se oteti dojmu kako brat Mustafa zraci nurom na ovoj slici. Allahova milost. Allah je najveci!
Ja ne mogu sa mirom sjediti, a tek ispijati kafe, jednostavno ne mogu. Krenuo sam u potragu za poslom. Ja raditi moram. To mi je Alija ostavio u amanet. Neko mora ovu zemlju i graditi
Ali samo bih jednu stvar naglasio ovdje. Ne mogu se oteti dojmu kako brat Mustafa zraci nurom na ovoj slici. Allahova milost. Allah je najveci!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
A jel ovaj marijan presao na pravi islam ili na ovaj modifikovani balijski?
This time next year we'll be millionaires.
Re: RE: Re: Chat
Bosniacum Lilium je napisao/la:E cuj pokemoni, ain't got no time fo that.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Svakom svacije, ne teba se mijesati u tudje zivote, time se uvijek vodim. I u ovom slucaju, treba postovati konvertite, bez obzira sa koje na koju stranu presli.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne mogu se oteti dojmu kako brat Mustafa zraci nurom na ovoj slici.
Medjutim, u velikom broju slucajeva su to primjeri ljudi koji ne mogu naci balans i ravnotezu u zivotu, ne mogu smiriti i kontrolisati bujicu rastrkanih misli. To su ljudi koji znaju samo ici iz krajnosti u krajnost, sto i jest psiholoski najlaksi nacin zivota, ali samo prividno i do trenutka dok takvi ljudi ne sazriju i ne skontaju da su energiju trebali uloziti u trazenje ravnoteze. I onda se ubije ili zbog griznje savjesti ili sto opet mora ici u drugu krajnost.
Jucer alkos/narkos, danas vehabija. Nekome je ovo neshvatljiv slijed dogadjaja, ali je sasvim logican i sablonski - nemogucnost pronalaska ravnoteze.
Tako da, M(M)M ce se vratiti drogi/alkoholu ili ce se roknuti pokusavajuci naci balans.
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad se vi juventini niste roknuli, onda neće niko 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Od 0 do 120 za 3 godinerio_Ferdy88 je napisao/la:Kad se vi juventini niste roknuli, onda neće niko
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Od 15 do 90, LP + ZLGefufna je napisao/la:Od 0 do 120 za 3 godinerio_Ferdy88 je napisao/la:Kad se vi juventini niste roknuli, onda neće niko![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To The Seria B And Back. Hajd sad 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tu sam, kako sam u Fojnicu otišao slab internet pa slabo ulazim. Od danas pa do sutra uvečer mogući konvektivni razvoji, moguće i nevrijeme. Vrlo hladno, teško će temp. ići preko +17ºC.High je napisao/la:Gdje nestade forumski Majstorović? Kiša je od četvrtka?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
From February 6th,1958 to top of EuropeGefufna je napisao/la:To The Seria B And Back. Hajd sad
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rio posto navijas za cheatere u Americi mozes onda i na starom kontinentu za nas 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.