FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kako smo prošle pripreme igrali, a kako igramo ove. Šta nam je uradio posrani skijas. Vratio nas je 7-8 godina unazad. Ne pravi se sad od govana pita.
Glavna prekretnica je bilo ispadanje od Gruzijaca iako smo tu prvu utakmicu bili dobro otvorili. Jedini krivac za taj poraz je naš dobri brat Roga ocm
Glavna prekretnica je bilo ispadanje od Gruzijaca iako smo tu prvu utakmicu bili dobro otvorili. Jedini krivac za taj poraz je naš dobri brat Roga ocm
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako brate nisi upratio najveceg navijaca Sarajeva, e slabo ti onda pratis. Frajer prati i voli Sarajevo vise nego svi mi ovdje zajedno, vjeruj mi.bvsic je napisao/la: ↑02 jul 2024, 21:31Nisam ovog virtuala vidio prije ne pratim ostale teme, brat je najludji ikad Allaha mi, nije mi dobro bilo 5 min se smijem, covjek svako 2 min post objavi.nokee je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:15Najaci brat. On Virtuala uzeo za ozbiljnoMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:10
Jarane i ti se zamaras ovim otpadom. Stipu majke t’![]()
![]()
since 1973
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jos mi nije jasno sto se raja toliko uzbudjuje oko pripremnih utakmica. I ne znam koja je poenta ovdje prenositi postove lika koji trola na PLBiH temi.
Bespotreban komentar, zahvaljujuci skijasu imamo Hamzu i Kerima mozda najbolji duo lige, ostavio je formaciju i kostur ekipe kojem treba jos lijevi bek i mozda desetka na ovo trenutno i vrh smo.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑02 jul 2024, 21:53Kako smo prošle pripreme igrali, a kako igramo ove. Šta nam je uradio posrani skijas. Vratio nas je 7-8 godina unazad. Ne pravi se sad od govana pita.
Da dodam na post luckystrikea, Unusic mi izgleda defanzivno bas siguran zna se postavit, nijednom ga nisu pokusali predriblat one gazele njihove, ofanzivno cudan nesiugran nekako imao par pokusaja ali se zbuni nekako. Da nam je spojit begana i njeg u jednog bilo bi top

S obzirom ko je prošao pripreme i igrao u prijateljskim, te da je prva utakmica za 9 dana, ocekujem da ce izaci sa ovih 11 (nisu najkvalitetniji koje imamo ali su trenutno najspremniji s obzirom na broj treninga i pripremnih utakmica)
Rogic
Celik - Djurickovic - Soldo
Beganovic - Julardzija- Djordjevic - Kyeremeh
Guliashvili
Catakovic-Oliveira
S obzirom da se dovodi jos veznjaka, vjerujem da ce biti i izlaznih transfera jer trenutno imas centralnih veznjaka na izvoz, neovisno o kvaliteti svi su na
platnoj listi i to s ozbiljnim ciframa tako da mislim da se ozbiljno priprema teren za prodaju Buljubasica (tek je juli krenuo, evropski klubovi su tek poceli kupovine)
Cak mislim da i prodaja Mustafica nije iskljucena.
Rogic
Guliashvili
Catakovic-Oliveira
S obzirom da se dovodi jos veznjaka, vjerujem da ce biti i izlaznih transfera jer trenutno imas centralnih veznjaka na izvoz, neovisno o kvaliteti svi su na
platnoj listi i to s ozbiljnim ciframa tako da mislim da se ozbiljno priprema teren za prodaju Buljubasica (tek je juli krenuo, evropski klubovi su tek poceli kupovine)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ma nema hljeba ovako da izađe pogotovo ne nakon današnje utakmice. Samoubistvo bi bilo, ofanzivno nemaš nikoga sa klupe ama baš nikog. Kyeremeh danas očajan bio na poziciji LM._weella_ je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:12S obzirom ko je prošao pripreme i igrao u prijateljskim, te da je prva utakmica za 9 dana, ocekujem da ce izaci sa ovih 11 (nisu najkvalitetniji koje imamo ali su trenutno najspremniji s obzirom na broj treninga i pripremnih utakmica)
Rogic
Guliashvili
Catakovic-Oliveira
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ovo je najbolje sto imas, a da najmanje trpis.
Ja bi iskreno poceo defanzivnije, sa Kyeremehom i Hamzom, jer se Kyeremeh hoce i vratiti nazad. Renan nece.
Ali lijeva strana je ocajna.
Jovic je igrac samo za zadnju nuzdu, nadam se da nece morati igrati kad bude bitno ove godine.
Durakovic pogubljen, kad bi vratio i 40% igara iz Igmana bio bi nam koristan. Ovako indisponiran, ne vjerujem da ce se Zekic kockati.
Ne kazem da je bolje sa Francisom lijevo al je on sada najmanje zlo na toj poziciji dok se nesto ne rijesi ili dok se mali Tarik ne oporavi.
Ali bez priprema od njega nema ozbiljne price do proljeca.
Ja bi iskreno poceo defanzivnije, sa Kyeremehom i Hamzom, jer se Kyeremeh hoce i vratiti nazad. Renan nece.
Ali lijeva strana je ocajna.
Jovic je igrac samo za zadnju nuzdu, nadam se da nece morati igrati kad bude bitno ove godine.
Durakovic pogubljen, kad bi vratio i 40% igara iz Igmana bio bi nam koristan. Ovako indisponiran, ne vjerujem da ce se Zekic kockati.
Ne kazem da je bolje sa Francisom lijevo al je on sada najmanje zlo na toj poziciji dok se nesto ne rijesi ili dok se mali Tarik ne oporavi.
Ali bez priprema od njega nema ozbiljne price do proljeca.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Tako su pisali, no u praksi je mogao gledati ko god je htjeo. Dosta raje je bilo.JVVVST je napisao/la: ↑02 jul 2024, 21:30Kako si bio na utakmici zatvorenoj za javnost?Lavcina je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:39Bio na tekmi. Dobro se je Zekic razljutio na jednog naseg pred kraj prvog poluvremena, kad je mlitavo isao na loptu.
A ostalo nije bilo vrijedno pomena. Kad imamo loptu bez ikakve ideje sta da urade sa njom. U drugom poluvremenu presing bio dobar u nekim momentima.
Sve u svemu lose.
Santa Fe posalo dvije ponude za Viverosa, obe odbijene jer su obe bile pozajmice
P.S. Atletico Nacional poslao je zvaničnu ponudu.
P.S. Atletico Nacional poslao je zvaničnu ponudu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jel se meni čini, ili sam upratio da Pena individualno trenira u kampu ?
-
- Kontakt:
johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:31Da hoce i otici ...
Sta ce biti sa Penerandom ?
Da li je sutra izvlacenje rasporeda za PL ?
Jeste sutra u 12h, a cuo sam za Penu da je imao neku povredu. Sad dal je true ili ne ne znam samo prenosim
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Ne znam ništa šta se dešava samo prenosim od novinara iz J. Amerike.johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:31Da hoce i otici ...
Sta ce biti sa Penerandom ?
Da li je sutra izvlacenje rasporeda za PL ?
Peneranda trenira u TC.
Jeste, sutra je izvlačenje u 12h.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma ko ce vise moj Napoleone to pohvatati, ja mrzim politiku, slabo to pratim, poludio bi. Znam da za BiH nikad nista lose nije rekao, bio je svakako pred potpisom za nas prije 10 godina.
Ja vjerujem samo u crnu mambu iz Gambije... 

-
- Kontakt:
Kad se sjetim da sam ovog @lukasa uzimao za ozbiljno i odgovarao na postove... I ond vidim da predlaže Slavišu Bogdanovića za golmana
Jedini golman iz naše lige koji bi bio pojačanje je Hadžikić i trebali su na sve načine pokušati ga dovesti. Dati Mehića/Mušiju i još nekog od ovih igrača koji nisu prvi izbor i eventualno nešto para, potpuno bi se isplatilo za školovanog golmana kakav je Osman.

Jedini golman iz naše lige koji bi bio pojačanje je Hadžikić i trebali su na sve načine pokušati ga dovesti. Dati Mehića/Mušiju i još nekog od ovih igrača koji nisu prvi izbor i eventualno nešto para, potpuno bi se isplatilo za školovanog golmana kakav je Osman.
Sta ce mu viza frajer ima spanjolski pasos
- TurkishAirlines
U svim opcijama kvakitetnije i povoljnije rjesenje.bavarian_bk je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:41Kad se sjetim da sam ovog @lukasa uzimao za ozbiljno i odgovarao na postove... I ond vidim da predlaže Slavišu Bogdanovića za golmana![]()
![]()
Al dobro, ko nam dovodi igrace ovo mozda i izadje na dobro. Samo zahvaljujuci treneru.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Bio je dobar u Velezu, maltene sam izbacio AEK iz Evrope i nas sprijecio da osvojimo kup. Ti si ga to detaljno pratio i znas za neke njegove greške i kikseve ?bavarian_bk je napisao/la: ↑02 jul 2024, 22:41Kad se sjetim da sam ovog @lukasa uzimao za ozbiljno i odgovarao na postove... I ond vidim da predlaže Slavišu Bogdanovića za golmana![]()
![]()