I njegovu babu / nanu dovesti. Da mu bude PR menager, da mu koriguje izjave
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eal se ismija na reakcijuStroj1946 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:23johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:57Dobre provjere i mnogo jasnije SŠ na cemu smi.
Samo polako ...
Dobra slika :
![]()
![]()
Bez zayebancije, ne čudi me ovakva reakcija Zeke, fakat ima igrača u ekipi koji nemaju elementarno znanje u fudbalu ili su glupi, nemaju inteligenciju nikakvu. Ne da su zalutali u ovaj klub, nego općenito neki su postali fudbaleri silom prilika.
Bukvalno moja reakcija citavu proslu sezonu, a i ovu gledam isto
NEMA NAZAD
Bio na tekmi. Dobro se je Zekic razljutio na jednog naseg pred kraj prvog poluvremena, kad je mlitavo isao na loptu.
A ostalo nije bilo vrijedno pomena. Kad imamo loptu bez ikakve ideje sta da urade sa njom. U drugom poluvremenu presing bio dobar u nekim momentima.
Sve u svemu lose.
A ostalo nije bilo vrijedno pomena. Kad imamo loptu bez ikakve ideje sta da urade sa njom. U drugom poluvremenu presing bio dobar u nekim momentima.
Sve u svemu lose.
Tanki ko bašlija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mislim da je godinama problem kod nasih igraca sigurna i velika plata koju imaju za uslove zivota u BiH i uslove vecine klubova u ligu.
Velika vecina njih imaju bogovske plate koje su redovne bilo da zavrse 4- ti ili prvi na tabeli plata ide.
Rijetko kad im se odbija od plate i tu su zasticeni kao polarni medvjedi.
Da ima pameti u klubu prvo sto trebaju uraditi je da plata zavisi od ucinka koji uradis.
Koliko minuta si igrao
Koliko asistencija
Koliko golova
I jos navaljati 100 stvari pa izvoli zasluzi i zaradi platu
Velika vecina njih imaju bogovske plate koje su redovne bilo da zavrse 4- ti ili prvi na tabeli plata ide.
Rijetko kad im se odbija od plate i tu su zasticeni kao polarni medvjedi.
Da ima pameti u klubu prvo sto trebaju uraditi je da plata zavisi od ucinka koji uradis.
Koliko minuta si igrao
Koliko asistencija
Koliko golova
I jos navaljati 100 stvari pa izvoli zasluzi i zaradi platu
Treba ljudi dodati da je ova ekipa Olimpije bas ozbiljna, kako dobro sacuvaju loptu na one visoke presinge, ono se ne vidja u nasoj ligi..
Bubanja,Djordjevic,Hamzic,Krdzalic,Buljubasic,Mustafic,Matanovic,Julardzija,Mehmedovic,Nurkovic,Andjusic i ovaj Gambija...mozda sam i nekog zaboravio helem ali eto na prvu 12 veznjaka,hajd da otpisem Yattu i ova dva juniora opet 9,sta ce jednoj ekipi 9 veznjaka....Zato sam i rekao mislim da ce ovo Zekic dobro skratiti kada se vratimo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Par igrača ovdje nije ni za klupe, Matanović okretan kao autobus, Mehmedovic zna povući loptu ali decision making mu je na nivou koji Kobiljar ima i to dosta govori plus ono osnovno ne zna a to je primiti loptu pa yebemu to se prvo uči...
Duraković nula od njega ništa neće biti ove sezone ako bude bio opcija lijevo.
Golman će nam izgleda biti najveći problem jer Rogic pokazuje da jednostavno nema ono potrebno da bude prvi golman a Rockov vidi se da dugo nije branio tako da Zekić i ja smo imali onu istu reakciju mada sam ja ono više puta morao ponoviti
Duraković nula od njega ništa neće biti ove sezone ako bude bio opcija lijevo.
Golman će nam izgleda biti najveći problem jer Rogic pokazuje da jednostavno nema ono potrebno da bude prvi golman a Rockov vidi se da dugo nije branio tako da Zekić i ja smo imali onu istu reakciju mada sam ja ono više puta morao ponoviti
Bio je i Mirvic na utakmici danas.
Ovome mehmedovicu, matanoviću i durakovicu se treba odma zahvaliti ljudi su nivo prve lige fbih.
Kontam za aktobe da ce igrat Rogić Đuri Čelik Soldo Beganović Kyeremeh Đorđević Bubanja Guli Renan i Hamza.
Mustafic Bulja nisu ni igrali na pripremama vjv ih nece odma stavljati. Škripi najvise golman i lijevi bek
Kontam za aktobe da ce igrat Rogić Đuri Čelik Soldo Beganović Kyeremeh Đorđević Bubanja Guli Renan i Hamza.
Mustafic Bulja nisu ni igrali na pripremama vjv ih nece odma stavljati. Škripi najvise golman i lijevi bek
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ma haj više i neka su menadžerski. Ali daj barem daj da znaju dodati 5 m od sebe a da ne pogriješi, da zna primiti loptu iz prve da je ne mora smiriti iz trećeg dodira, ili da barem može dobaciti sa strane do peterca a ne na tribine nabiti. Ne tražimo puno. Majke mi moje imam osjećaj da će Zekiću pući film i reći odo ja yebo vas ovi, ne možeš raditi sa njima, valja mi gledati ove debile svaki dan.Pantelija je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:29Nisu oni zalutali.Stroj1946 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:23johntravolta123 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:57Dobre provjere i mnogo jasnije SŠ na cemu smi.
Samo polako ...
Dobra slika :
![]()
![]()
Bez zayebancije, ne čudi me ovakva reakcija Zeke, fakat ima igrača u ekipi koji nemaju elementarno znanje u fudbalu ili su glupi, nemaju inteligenciju nikakvu. Ne da su zalutali u ovaj klub, nego općenito neki su postali fudbaleri silom prilika.
Oni su dosli u Sarajevo, plaćeni, plaćena menadzerska provizija, predstavljeni kao pojačanja i neko je odgovran za njih.
Bubanja po pricama prvi tim, Hamzic posudba najbolje, Krdzalica nema jos 2-3mj pa onda dok se pomalo uvodi eto polusezona, Buljubasic i Mustafic prva, Matanovic Mehmedovic cao, Julardzija rotacija, Nurkovic posudba, Andjusic rotacija, Jatta posudba.miky_hz je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:53Bubanja,Djordjevic,Hamzic,Krdzalic,Buljubasic,Mustafic,Matanovic,Julardzija,Mehmedovic,Nurkovic,Andjusic i ovaj Gambija...mozda sam i nekog zaboravio helem ali eto na prvu 12 veznjaka,hajd da otpisem Yattu i ova dva juniora opet 9,sta ce jednoj ekipi 9 veznjaka....Zato sam i rekao mislim da ce ovo Zekic dobro skratiti kada se vratimo.
Znaci mozes racunat na bubanju, buljubasic, mustafic, julardzija, andjusic realno na njih dodas desetku i amin.
Ko je sve igrao u drugom pol, moze li neko napisati.
Kako si bio na utakmici zatvorenoj za javnost?Lavcina je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:39Bio na tekmi. Dobro se je Zekic razljutio na jednog naseg pred kraj prvog poluvremena, kad je mlitavo isao na loptu.
Sve u svemu lose.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Nisam ovog virtuala vidio prije ne pratim ostale teme, brat je najludji ikad Allaha mi, nije mi dobro bilo 5 min se smijem, covjek svako 2 min post objavi.nokee je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:15Najaci brat. On Virtuala uzeo za ozbiljnoMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:10Jarane i ti se zamaras ovim otpadom. Stipu majke t’![]()
![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Jel trolas?
Izjave da Knin nije Hrvatska, da je rodjen u srpskoj Dalmaciji, majica "srpska Krajina"...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- luckystrike
- Kontakt:
kako sam i očekivao, večerašnji susret više kao još jedna ogledna utakmica nego generalna proba.luckystrike je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:42manite se šuplje i licitacija, šta očekujete od večerašnje utakmice? hoće li to biti jedna u nizu pripremnih ili ipak generalka?
s obzirom na nešto slabiji prikaz ne bi me čudila još jedna prijateljska u Sarajevu, iza zatvorenih vrata, za uigravanje prvih 11 za meč s Aktobeom.
helem, nakon odigranih pripremnih susreta niže je moje viđenje ove ekipe, c-p sa teme za članove.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kako smo prošle pripreme igrali, a kako igramo ove. Šta nam je uradio posrani skijas. Vratio nas je 7-8 godina unazad. Ne pravi se sad od govana pita.
Glavna prekretnica je bilo ispadanje od Gruzijaca iako smo tu prvu utakmicu bili dobro otvorili. Jedini krivac za taj poraz je naš dobri brat Roga ocm
Glavna prekretnica je bilo ispadanje od Gruzijaca iako smo tu prvu utakmicu bili dobro otvorili. Jedini krivac za taj poraz je naš dobri brat Roga ocm
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kako brate nisi upratio najveceg navijaca Sarajeva, e slabo ti onda pratis. Frajer prati i voli Sarajevo vise nego svi mi ovdje zajedno, vjeruj mi.bvsic je napisao/la: ↑02 jul 2024, 21:31Nisam ovog virtuala vidio prije ne pratim ostale teme, brat je najludji ikad Allaha mi, nije mi dobro bilo 5 min se smijem, covjek svako 2 min post objavi.nokee je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:15Najaci brat. On Virtuala uzeo za ozbiljnoMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:10
Jarane i ti se zamaras ovim otpadom. Stipu majke t’![]()
![]()
since 1973
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.