Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
sto te toliko cudi? veoma cesta pojava u nasem fudbalu. kao sto je i rastaljivanje preko raskida veoma cesto. ne mogu tvrditi da je to u velezu slucaj sa canadijem, ali ne bi me iznenadilo.
druga stvar je sto se navijacima samo kaze "sporazumni" pa pretpostave da to automatski znaci da se ovaj otjerani odrekao svega, ali to se ne desava skoro nikad.
druga stvar je sto se navijacima samo kaze "sporazumni" pa pretpostave da to automatski znaci da se ovaj otjerani odrekao svega, ali to se ne desava skoro nikad.
Ovo sa Velezom je prolazio Zeljo.
Nesposobni ljudi na funkcijama.
Epilog, sramocenje gdje stignu, nespremna ekipa, promaseni transferi, ludarije sa trenerom, egocentricni lik na celnoj funkcij, otjerat ce covjek navijace sa tribina.
Nesposobni ljudi na funkcijama.
Epilog, sramocenje gdje stignu, nespremna ekipa, promaseni transferi, ludarije sa trenerom, egocentricni lik na celnoj funkcij, otjerat ce covjek navijace sa tribina.
Jesta ovo nema Zelje u kombinacijama za ispadanje a tek 2 kolo.Au sta bi.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
To bi ti tako htio al na tvoju zalost fulio si sve

Bez nervoze molim, nego uzmi maramicu i obrisi se i fino napisi kako smo se dogovorili sad kad si i sam valjda skonto, evo opet buncas i gubis se kakav org kakve informacije sta ti je vise

E sad svi koji su s tobom ulazili u diskusiju neka vide koliko povrsinski plitko donosis zakljucke kako tebi odgovara ne znajuci apsolutno nista o cemu se radi

Nemoj sad jos da ispadas pickica, kreno si postavljati screenshot sad ispostuj

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 avg 2024, 08:05To bi ti tako htio al na tvoju zalost fulio si sve![]()
Bez nervoze molim, nego uzmi maramicu i obrisi se i fino napisi kako smo se dogovorili sad kad si i sam valjda skonto, evo opet buncas i gubis se kakav org kakve informacije sta ti je vise![]()
E sad svi koji su s tobom ulazili u diskusiju neka vide koliko povrsinski plitko donosis zakljucke kako tebi odgovara ne znajuci apsolutno nista o cemu se radi![]()
Nemoj sad jos da ispadas pickica, kreno si postavljati screenshot sad ispostuj![]()

Drago mi je da si uspio i odspavati malo, da ne čekaš. Ni u Sarajevu ne možeš bez foruma ništa saznati, kakav klaun. Bolje po tebe da mi nisi objašnjavao ništa, ovo je još gore

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prestani da se blamiras vise

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zekić je došao samo godinu dana kasno u Sarajevo. Njemu dovode Bubanju i Šarliju, a njegovim prethodnicima ptičije mlijeko.
Šteta što je nestalo para.
Šteta što je nestalo para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ozbiljno, da je došao prošle godine umjesto Rožmana kad se rasipalo, kad se trošilo brdo para i tjerali dobri igrači, danas bi imali ono što čekate 10 godina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Allahu dragi sta bi sa teme
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nisi dva dana napisao post o FK Sarajevo i kako nema para.
Nadam se da je sve uredu?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nisam se nikako mogao uklopiti u ove retardirane rasprave na prethodnih desetak stranica.
Ima para kralju, ali nema kao što je bilo ranije, nema više rasipanja i ludovanja, sad se kao i svaki normalan klub morate uklapati u neki projektovani budžet.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako nema para da pokrenemo kakav humanitarni broj da nam doniraju...
Ima l neki klub iskustva s tim da nam pomogne ??
Ima l neki klub iskustva s tim da nam pomogne ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ima mnogo klubova koje su spasili navijači. Union Berlin, Portsmouth, Reading, Leicester, Željezničar, itd, itd, da ne nabrajam dalje, spisak je predugačak.
Najljepše sportske priče.
Najljepše sportske priče.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E čuj Đuričković, Matanović i Julardžija su ludovanje

Viveros i Peneranda su bili više eksperimenti pa meni i nije iznenađenje da su završili neslavno..
Ti koji su "otjerani" sigurno ne bi bili prevaga (mada je meni lično žao jedino Vrančića).
Znaš i sam da nijedna od tih želja trenera nije koštala klub neku luđačku cifru da bi ih nazvali ludovanjem..
Sad je neko još prije Zekića procijenio i doveo par igrača koji sigurno nisu preskupi.. On je dao istim ljudima profile igrača koji mu trebaju i takve traži "komisija za dovođenje igrača".
I ključna stvar je, da se nikad nisu trošile pare kojih nema pa se samim tim uvijek uklapalo u neki projektovani budžet.. Zato i nije došao Mudražija jer je "u ovom trenutku preskupa priča".
Nema se para zato platitli Turkesa, Jovica i Bubanju 

- feniksptica
- Kontakt:
Ima klubova svakako sto su navijaci spašavali samo ne preko brojeva za gladne i bolesne.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
S boldiranim se slažem. Nadam se da je sve uredu i sa mnom? (složio se s tobom)

A zašto pokušavaš (ili mi se možda samo čini) predstaviti "neki projektovani budžet" kao nešto loše?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Zašto imam neki blesavi osjećaj da si zaboravio jedan klub u BiH, samo da bi izazvao reakciju i gnjev navijača tog kluba?

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Proximic i 19 gostiju.