rigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
Kakvo vraćanje,idemo mi do Makarske

rigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
samo da niste na utakmiciGorki je napisao/la:rigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
Kakvo vraćanje,idemo mi do Makarske![]()
Moja konzervo draga....Fukare su vec vracane iz nase drage hercegovine....da si ti meni ziv,zdrav i da malo po tekmama pocnes hodat....makar domace...pozzzrigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
ne toliko puta ko nasistaragarda je napisao/la:Moja konzervo draga....Fukare su vec vracane iz nase drage hercegovine....da si ti meni ziv,zdrav i da malo po tekmama pocnes hodat....makar domace...pozzzrigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše
Ajd pročitat će čojk sutra, šta ga imaš banovataleksandar_veliki je napisao/la:Sedam dana na odmoru zbog krsenja pravila foruma. Molim sviju da dobro procitaju pravila foruma. Hvala...HercUSrcu je napisao/la:Unatoč ovom porazu, mali rezime -
6 utakmica , 4 gostovanja i 2 domaće utakmice.
Od tih 4 gostovanja - Željezničar i Tuzla gdje nitko ne može bodove unaprijed upisati.
Od tih 4 gostovanja - 2 utakmice bez navijača zbog šugave organizacije u šugavoj državi.
13 bodova od 18.
Najmanje primljenih golova imamo.
S obzirom na sve navedeno - zadovoljan!
Šta treba popraviti -
Stvaramo prilike ali možda pre malo zabijamo, po meni treba razmisliti o promjeni sustava protiv nekih protivnika
u 4-4-2.
Uza sve to, dvojica nam najboljih -
Crnov - ozlijeđen, odigrao tek utakmicu i pol i pokazao nam koliko nam znači i koliko nam fali
Simeunović - pre promjenjivo, odigro odlično protiv Želje i Viteza, danas opet loš.
Dobro će nam doći 2 tjedna stanke jer smo ipak jako rano krenuli u pripreme.
Osvježiti se i krenuti u novi super niz nakon stanke.
Samo je jedan Zrinjski iz Mostara!
Pa nismo 20 godina gazili federalnurigotina je napisao/la:ne toliko puta ko nasistaragarda je napisao/la:Moja konzervo draga....Fukare su vec vracane iz nase drage hercegovine....da si ti meni ziv,zdrav i da malo po tekmama pocnes hodat....makar domace...pozzzrigotina je napisao/la:pustit njih do mostara na proljeće i onda ih samo okrenut nazad, ništa lakše![]()
i hodam ja, ne brini ti za mene. jbg sjecanje mi je slabije, ipak ste 2 godine u drugoj ligi proveli
staragarda je napisao/la:Pa nismo 20 godina gazili federalnurigotina je napisao/la:i hodam ja, ne brini ti za mene. jbg sjecanje mi je slabije, ipak ste 2 godine u drugoj ligi proveli....cuj,sjecanje mu slabije....pocni onda rodzace ginkocel pit
On vise prati Zrinjski, navijac Veleza. Smrce belo u Makarskoj, on i da ne radi na bausteli, baustelac u mjazgu, prsti pa ga baca! Docent somnologije.ultrasstyle_tz je napisao/la:
Ne kolutaj ocima. Ispali ste šabani. Ljudi vam bakljom zapale bus a vi ih koktelima gađate. Mentalitet žešci i kakvi najveci navijacki okrsaji s vama u ulozi. Smijesno. Idem Caoultrasstyle_tz je napisao/la:
87-me ste dobili takvih batina u Tuzli da niste znali gdje steRezervniGolman je napisao/la:Ultrastyle sta ti znas sta su najveci navijacki okrsaji. Kad najuris torcidu u sred splita i bacis 30 auta s rive u more ,ili ostavis na podu 100 purgera ko mi 86-te ili mozda srusis tuzlu ko mi 87-me onda dodji pricat. Jedan zapaljen autobus i jedna sutka i ti odmah o nekim najvecim okrsajima. Pa u nas se u mostaru djeca svaki dan marisu kao i u sarajevu izmedju tm i hz. Daj bola okle vas. Bacili koktel na autobus i odma najvece navijacko rivalstvo![]()
daj bola
Kad sam ti odgovarao citav ti se forum pišao od smijeha. Pokemone postedit cu te ovaj putEngland je napisao/la:On vise prati Zrinjski, navijac Veleza. Smrce belo u Makarskoj, on i da ne radi na bausteli, baustelac u mjazgu, prsti pa ga baca! Docent somnologije.ultrasstyle_tz je napisao/la:
Bolje bi bilo da ste dresirali jarca da im rogovima gume probusi na autobusustaragarda je napisao/la:de ne odgovarajte ovom jazavcu ko boga vas molim....frajer se hrani ovim forumom i nekim bolesnim pricama..upalit ce se i onda smo svi j.e.ba.n.i....i mi i vi i torcida i 100 mrtvih purgera![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.