U jbt jest skupo. Prije par dana u Mülleru 1.5e ga platio.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- superFrankie
- Kontakt:
U Njemackoj je kozmetika generalno puno jeftinija nego u BiHMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 apr 2025, 22:53U jbt jest skupo. Prije par dana u Mülleru 1.5e ga platio.
cijene nisu normalne bmisuperFrankie je napisao/la: ↑11 apr 2025, 01:22U Njemackoj je kozmetika generalno puno jeftinija nego u BiHMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 apr 2025, 22:53U jbt jest skupo. Prije par dana u Mülleru 1.5e ga platio.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jel moguce ovo ?

Tacno cu morati obići par radnji po Sa.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Bgm.. Jes da je u malim kolicinama al vrijedi baciti pogledStrikeWarzone je napisao/la: ↑13 apr 2025, 08:52Jel moguce ovo ?![]()
Tacno cu morati obići par radnji po Sa.
1946-1987
Ima i Fred Perrya i Barboura i Lyle&Scotta, ali sve S sto sam vidio, jedna majica M bila, bar u Titovoj, ako ko na vece velicine naleti neka pise 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ide li neko po ovim second hand radnjama, može li se naći nešto? Ima ovih thrift/resell stranica po instagramu, ali i oni već nakucaju poprilično velike cijene.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Među ovom zadnjom narudžbom bila su 2 Zimaya parfema.
Njih zaobilazim, nije to ni blizu kvaliteta Maisona i Lattafe, loši sastojci, jedan više smrdi nego što miriše, a drugi je čista hemija od kojeg glava zaboli odmah.
Zato još jednom veliko poštovanje za Alhambru i Lattafu, svaka vam čast kakav kvalitet pravite. Niti jedan parfem nije razočarao, može se jedan više sviđati od drugog, ali da je kvalitet sastajaka uvijek ne visokom nivou stvarno jeste.
Mnogi su hvalili Afnan 9pm i na dobrom je glasu mase, ali meni je opet i on bio previše hemija, nikako mi nije bio opuštajući prirodan.
Njih zaobilazim, nije to ni blizu kvaliteta Maisona i Lattafe, loši sastojci, jedan više smrdi nego što miriše, a drugi je čista hemija od kojeg glava zaboli odmah.
Zato još jednom veliko poštovanje za Alhambru i Lattafu, svaka vam čast kakav kvalitet pravite. Niti jedan parfem nije razočarao, može se jedan više sviđati od drugog, ali da je kvalitet sastajaka uvijek ne visokom nivou stvarno jeste.
Mnogi su hvalili Afnan 9pm i na dobrom je glasu mase, ali meni je opet i on bio previše hemija, nikako mi nije bio opuštajući prirodan.
Titova, a faza, i dbr kod dine su najbolje sto se tice azela

mercurialke za umjetnu travu 58KM

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Slabo šta, većinom su to već razrađene šeme ovih trift i resell prodavača gdje sve što valja ide kod njih a oni uzimaju duplu ili troduplu zaradu.
Možda po neki zavuceni second hand i tjt.
al su kao gljive poput kise izasli ovi trifteri po Instagramu jbt svaka druga placena objava neki reselleri i to prodaju smece vecinom kao da je aman zamanStrikeWarzone je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:25Slabo šta, većinom su to već razrađene šeme ovih trift i resell prodavača gdje sve što valja ide kod njih a oni uzimaju duplu ili troduplu zaradu.
Možda po neki zavuceni second hand i tjt.

Upratis da sve cijene koje lupe iznad dvije tri glave nista se ne proda
Mnogo lakse mozes naci nesto ako si zensko, ponuda je znatno bolja. Provjeri mozes li naci sta u textile houseu oni redovno imaju snizenja pa spuste sve na 3km, 2km ili na kraju 1km komad nebitno sta je.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Alphin duks s ispucanim i raspalim printom 60KM, nov u Beosportu 130....TefalTava je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:31al su kao gljive poput kise izasli ovi trifteri po Instagramu jbt svaka druga placena objava neki reselleri i to prodaju smece vecinom kao da je aman zamanStrikeWarzone je napisao/la: ↑14 apr 2025, 13:25Slabo šta, većinom su to već razrađene šeme ovih trift i resell prodavača gdje sve što valja ide kod njih a oni uzimaju duplu ili troduplu zaradu.
Možda po neki zavuceni second hand i tjt., uzme majicu u textilu za cetiri mara i onda je prodaje za četrdesetak
Upratis da sve cijene koje lupe iznad dvije tri glave nista se ne proda
Itd milion primjera kamatarenja s ofucanim drešinama...
Eh doslovno, oni raspadnuti dresovi ili dukserice, uz dodatak RETRO - ide preko stoje.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ovakve patike sluze jedino za rad oko kuce...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rasasi Hawas ili armaf mandarin sky
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- superFrankie
- Kontakt:
Zavisi sta volis, to su dva potpuno razlicita parfema. Hawas je svjeziji, laganiji ljetni parfem. Mandarin sky je malo sladji i tezi parfem od Hawasa i rekao bih fleksibilniji, jer ga mozes lagano nositi i kad je hladnije vrijeme. Meni licno se hawas vise svidja, ali neces pogrijesiti za koji god se odlucis
https://www.sportreality.ba/majica/9916 ... -m-bl-sj-t
Uzeo tri ove, plus dodatke neke. Platis sve 316KM a prije par godina bi racun bio max 200. Ovo sa robom nije normalno, kao sa hranom u ovoj drzavi. Materijal nemjerljiv u odnosu na 90te gdje i poslije 100 pranja majica nema problema.
https://www.adidas.com/us/adicolor-clas ... A4845.html
Neunistiva.
Uzeo tri ove, plus dodatke neke. Platis sve 316KM a prije par godina bi racun bio max 200. Ovo sa robom nije normalno, kao sa hranom u ovoj drzavi. Materijal nemjerljiv u odnosu na 90te gdje i poslije 100 pranja majica nema problema.
https://www.adidas.com/us/adicolor-clas ... A4845.html
Neunistiva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.