odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ljudi, gdje ima kupit Fred Perry kod nas?
Nekada su bili dukserice u Juventi, 160-180KM, nestalo ima par dana, od tada i pored ogromnog Mepasa i toliko radnji nigdje nisam naišao na FP.
Hvala.
Nekada su bili dukserice u Juventi, 160-180KM, nestalo ima par dana, od tada i pored ogromnog Mepasa i toliko radnji nigdje nisam naišao na FP.
Hvala.
Nema nigdje zvanično jer ih je GMS Vitez prestao uvoziti od kojeg je i juventa uzimala, tako da se nema mogućnosti da se oni kupe u regulara radnji
Joj kad se sjetim onda potraznje za FP karirani kacket i bijele tene, tinejdzerski san

1946-1987
Gdje bih mogao nabaviti Supremacy collectors edition ?
I na olx skroz slaba ponuda.
I na olx skroz slaba ponuda.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- superFrankie
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jesi to i ti bio "Blago majci, svi smo kežualci"leo1946 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:23Joj kad se sjetim onda potraznje za FP karirani kacket i bijele tene, tinejdzerski san![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
A bilo je brate, pogotovo u srednjoj skolikraljttbvb je napisao/la: ↑15 apr 2025, 17:39Jesi to i ti bio "Blago majci, svi smo kežualci"![]()

1946-1987
- VensanKasel
- Kontakt:
Gdje tene kupujete ? Kontam Asics ili Hoka da uzmem , prije sam većinu kupovao u Astri ili Borovo , haman isto ...
@TefalTava šte veliš ?
@TefalTava šte veliš ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- BlueBosnian
- Kontakt:
Jesi li probao?
Ako voliš miris ananasa (dominira), nećeš pogriješiti..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Ima li neko iskustvo sa reebok nano linijom patika, imaju x2 do x4 modeli i sl. Interesuje me za trcanje, bicikl pomalo, setnja i tako, neka multi-purpose varijanta. Ili neka druga preporuka, ove su mi zapale za oko onako naprvu
Radi li jos uvijek Barbour prodavnica u Sarajevu?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ne bih ti znao odgovoriti na to pitanje, al 99% sam siguran da sam vidio tonu odjece tog brenda u Azelu neki dan, dosta i na akciji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Radi, samo više nije u BBI-ju, nego kod Vatre
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mancera Red Tobacco
Preporuke
Preporuke

-
- Kontakt:
Pa gdje ga sad uze mili moj?
@harden ima li šta onih jeftinoća za ljeta

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- superFrankie
- Kontakt:
E ovako da se citiram, sad kad sam iznosao malo.Huske je napisao/la: ↑06 mar 2025, 22:17Stigla danas narudžba iz Italije sa stranice što harden dao.
Kolekcija obogaćena, a kakva rapsodija mirisa.
Maison Alhambra Jean Lowe Immortal
Maison Alhambra Salvo (Dior Sauvage)
Maison Alhambra Victorioso Myth (Invictus Legend)
Lattafa Suqraat (Aqua di gio profumo)
Lattafa Caprice Al Nashama (YSL Electrique)
Zimaya Treasure (Tygar Bvlgari)
Zimaya Icon
na poklon:
Lattafa Ana Abiyedh (erba pura) nevjerovatan, ide na žensku stranu.
Lattafa Ramz Gold(Alexandria II), dobar prijatan, on isto vuče na ženu, ako su pogodili Xerjoff onda stvarno šta reći. A mirišu bogato i unikatno.
testeri na poklon:
Fragrance World Barakat Satin Oud
Fragrance World La Fleur Narcotique
Fragrance World Hayaati Roayle
Prezadovoljan, ovo je sve bolje od najboljeg, kvalitet neupitan, mirisi bogati, još da vidim kako se ponašaju, koliko su izdržljivi.
A stranica je vrhunska, izbor nevjerovatan svega i svačega.
Jedino Zimaya Icon mi ne godi na prvu, trebam vidjeti kako se razvija, inspiracija je ipak Amouge Epic Man
Definitivno Lattafa i Maison Alhambra su top kvalitet uvijek, neće boliti glava, niti će gušiti, svaki će biti prijatan, i svaki parfem koji sam naručio je bio dobar. ovdje samo može neki više trajati, a neki manje. Ako manje traje našprica se više i to je riješeno.
Zimaya vrlo loš kvalitet. oba ova sam poklonio odmah, jer Icon toliko ružno miriše da to nije miris, a Treasure iako se iz boce doima kao dobar, nakon nanošenja je teško zagušljiv i neprijatan.
Fragrance World, sva 3 ova testera su tolika hemija da boli glava. Barakat Satin Oud se činio iz boce kao dobar, ali nakon nanošenja čista hemija i neprijatan osjećaj. od ova druga dva odmah glava zaboli.
Afnan 9PM sam oprobao, i on mi je isto hemija, neprijatan, industrijski miris, iako popularan i hvaljen.
Armaf je Top, tako da ne treba dalje tražiti od Lattafe, MA i Armafa, a i zašto bih imaju nevjerovatnu kolekciju, i dalje redovno pristižu nova izdanja.
Rekao bih da najmanje traje Suqraat, a najviše Victorioso Myth. Ali svaki miriše perfektno, nije problem našpricavati, poprave dan.
Ako hoces klon ovog onda uzmi Afnan Turathi Blue.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.