Pa kakvi su onda, je li slično ovome što je neko objavio gore ili postoje neki posebni "simboli" ? Ako nije tajna

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa kakvi su onda, je li slično ovome što je neko objavio gore ili postoje neki posebni "simboli" ? Ako nije tajna
Kakav je to brat..MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2024, 16:13Njegova najveća radost je kad mu kupiš Tantuscholsey je napisao/la: ↑06 jul 2024, 16:01Ima da lete k'o brat Gug kad ga povedeš u slastičarnu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 jul 2024, 15:39Jedva čekam da vidim Rogića, Durakovića, Mehmedovića i ove polovnjake iz Srbije u novim dresovima. Ima da lete po terenu k'o PVC kese po Smiljevićima.![]()
![]()
![]()
Loše sam pretpostavio. Jučer su odigrali prijateljsku sa svojim najjačim timom i bilo je 1 1, kao da im je to generalka bila.luckystrike je napisao/la: ↑03 jul 2024, 21:33Aktobe za petak zakazao prijateljsku sa moskovskim Spartakom na svom terenu, dok u subotu idu Tobolu koji im je udaljen oko 800 km. Pretpostavljam da će ovu prijateljsku igrati s nekim rezervnim sastavom...
Neće on da igra ovdje nikako, mislim da ćemo ga prodati za 200-300K
Ništa onda zbog neposlusnosti odbijati mu platu,ne puštati ga nigdje i da nigdje ne smije igrati
Joker je prestao pisati zbog budalastojko je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:27Duska je vuk sa otokemuhamedhulk je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:21Citam ovih dana forum i naumpade mi, nigdje jokera na temi.
A sjecam se kad smo isli na termin, forumasi panto, joker, duska, ajdo mislim ili neko slican i jos par likova..tad sam bio ubijedjen da je duska strumf, i danas mislim da ima nekakve veze sa njimakakve, ne znam.
![]()
Bio je I Rule. Ruleta dugo nisam vidio a baš drag momak sjedili smo 20 puta na kafi išli na tekme. Pravi momak.muhamedhulk je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:45Joker se bio nalozio pravo na terminunezz jel ono i rule bio?
A zato si ti imao info sve iz manjeg Sa kluba..nadam se da si se rijesio nehore![]()
muhamedhulk je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:45Joker se bio nalozio pravo na terminunezz jel ono i rule bio?
A zato si ti imao info sve iz manjeg Sa kluba..nadam se da si se rijesio nehore![]()
Bile 3 ekipe koliko de sjecam...muhamedhulk je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:21Citam ovih dana forum i naumpade mi, nigdje jokera na temi.
A sjecam se kad smo isli na termin, forumasi panto, joker, duska, ajdo mislim ili neko slican i jos par likova..tad sam bio ubijedjen da je duska strumf, i danas mislim da ima nekakve veze sa njimakakve, ne znam.
![]()
Kera poznat po tom sto otkine filter s cigare pa pusi.
Dino u americi vec dugo, ozenjen, djeca, gospodin.jurisicduska je napisao/la: ↑06 jul 2024, 22:26Kera poznat po tom sto otkine filter s cigare pa pusi.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, Haksss, johntravolta123, jurisicduska, keli, muhamedhulk, Pitaristok, Sazg, Seipronto, senad82 i 108 gostiju.