FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

izzo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la izzo » 02 mar 2011, 22:36

Jest ispao sebicnjak maloprije, nevjerovatno :x :x Villa sam stoji samo da je dodao i lopta se lagano pospremi u gol...e ybg sad

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 02 mar 2011, 22:37

izzo je napisao/la:Jest ispao sebicnjak maloprije, nevjerovatno :x :x Villa sam stoji samo da je dodao i lopta se lagano pospremi u gol...e ybg sad
slazem se,trebao je dodati Villi da dadne gol... :? :D

P.S.zanimljiva tekma bice golova... :D
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 02 mar 2011, 22:38

Messi se zahebava ko da vodim 3-0,ne domu bog da izgubimo od valencie
MVP - Messi-Villa-Pedro

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 mar 2011, 22:42

Messi kurcina od igraca brate ;) Ne gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno :lol: Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega :D
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napusti ;) Ima on i znanja brate ali ne toliko ...

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 mar 2011, 22:44

bavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brate ;) Ne gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno :lol: Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega :D
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napusti ;) Ima on i znanja brate ali ne toliko ...
Nemogu da vjerujem da si ovo napiso,cuj kurcina od igraca,po čemu si zakljucio po 1 utakmici ?Pogledaj malo vise utakmica barce i bice ti sve jasno.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 mar 2011, 22:44

bavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brate ;) Ne gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno :lol: Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega :D
ti si GENIJE!!!
ser del barça es el millor que hi ha !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 mar 2011, 22:44

Evo Villa promaši zicer, nece kuja u gol i jbg...bojim se kazne zbog ovog.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 mar 2011, 22:45

vidis li ti sta pises...
i vidi se da ne gledas utakmice barce cesto...zato suzdrzi se od nepotrebnih komentara.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 mar 2011, 22:47

Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu :)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 mar 2011, 22:47

bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu :)
pa ko je onda ? badstuber ?

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 02 mar 2011, 22:48

bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu :)
Bravo ;) 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 mar 2011, 22:48

trenutno jeste.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 mar 2011, 22:49

Scof1eld je napisao/la:
pa ko je onda ? badstuber ?
HAHAHHA ! Nasmija me :lol:
Nijedan igrač Bayerna nije trenutno u toj formi da se može reći da je među najboljim igračima svijeta ;)

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 02 mar 2011, 22:50

Kolko si puta gledo messia ? 2 ili 3 puta ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 02 mar 2011, 22:50

Nevjerovatno kako nismo zabili gol u 1. poluvremenu,previse sansi je promaseno.Messi 2 cista zicera,ne mogu da vjerujem da nijedan nije zabio,a 2. sansa trebao je samo dodati Villi,ali sta sad vrijedi.Onda i Villa je imao 2 dobre situacija,pa onda i Adriano...

Strasno,morali su zabiti barem jedan gol.Tesko da ce i do kraja zabiti ako nastave ovako.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 02 mar 2011, 22:51

[youtube][/youtube]

Ovo nisu istine :o :shock: šta se dešava sa njima u zadnje vrijeme :shock: poslije nevjerovatnog promašaja protiv Arsenala sad i ovo :x :x

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 mar 2011, 22:52

fkt nevjerovatno da ne vodimo :o :o odavno nisu igrali sebicnije u napadu... pobjeda za titulu !

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 02 mar 2011, 22:52

Nije to do Messia, nego do igrača i golmana Valencie :P
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 mar 2011, 22:53

3 velike(100%) sanse su propustili igraci barce,samo da im se to ne obije o glavu :(
stvarno im sudija treba nekad svirati "pasivan napad" :) npr. sad ova zadnja prilika kad je adriano prosao dani moze komotno sutati on nece i tako je bilo 1000000000000 puta,opet ponavljam samo da se ovi promasio ne obiju od glavu,jer vidi se da ima prostora na obe strane,bice golova sigurno do kraja...
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 mar 2011, 22:55

eto mnogi su nam prorekli da cemo kiksati kod valencije a vidjeli smo da smo i od njih bolji za tri klase

messi tragicar prvog dijela, neshvatljiv promasaj u prvoj prilici jos iz tri pokusaja, a ona druga situacija kad nije dodao vilji, dobro je to uradio, isfintirao je odbrambenog igrac koji je ocekivao pas za vilju, sve super odradjeno, ali onda opet neshvatljiv promasaj pri pokusaju loba

adriano po lijevoj strani ima dunum prostora, niko ga i ne cuva, odlicno se krece, puno trci, al pred golom se nekako izgubi

trebalo bi sad ubaciti pedra da se ovdje upisu tri nova boda jer steta bi bilo da ne pobijedimo kad smo bolji za tri klase

messi mora nekad i promasivati, nije on klasican spic igrac, dosta se trosi u igri u polju pa ga treba i razumiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.