Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
slazem se,trebao je dodati Villi da dadne gol...izzo je napisao/la:Jest ispao sebicnjak maloprije, nevjerovatno![]()
Villa sam stoji samo da je dodao i lopta se lagano pospremi u gol...e ybg sad
Nemogu da vjerujem da si ovo napiso,cuj kurcina od igraca,po čemu si zakljucio po 1 utakmici ?Pogledaj malo vise utakmica barce i bice ti sve jasno.bavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brateNe gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega
![]()
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napustiIma on i znanja brate ali ne toliko ...
ti si GENIJE!!!bavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brateNe gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
Kod onog prvog gola mu se lopta odbi na glavu a zelio je primiti , onda dribla dribla i odbi mu se lopta pred njega
![]()
Nebi se cudio da on padne u formi iduce sezone , samo ako ga sreca napustiIma on i znanja brate ali ne toliko ...
vidis li ti sta pises...bavarian_bk je napisao/la:Messi kurcina od igraca brateNe gledam cesto tekme Barce ali sam danas imao priliku gledati snimak utakmice protiv Mallorce ... Pa koliko taj momak ima pameti to nije normalno
![]()
pa ko je onda ? badstuber ?bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
Bravobavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
trenutno jeste..bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
HAHAHHA ! Nasmija meScof1eld je napisao/la:pa ko je onda ? badstuber ?bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
Kolko si puta gledo messia ? 2 ili 3 puta ?bavarian_bk je napisao/la:Dobro , hajd pretjerao sam , ali stojim iza toga da nije najbolji na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.