Jeste šaljivdžije, čudo jedno. Brinuti tuđu brigu, vrlo korisno. Smijati se njima kako oni nemaju para, a mi se kupamo u kešu...Ja sam oduševljenTrigger je napisao/la:Ma ni ćorci nisu od koristi....Gazi je napisao/la:Iz prazne se ne puca

Moderator/ica: vlakanje
Jeste šaljivdžije, čudo jedno. Brinuti tuđu brigu, vrlo korisno. Smijati se njima kako oni nemaju para, a mi se kupamo u kešu...Ja sam oduševljenTrigger je napisao/la:Ma ni ćorci nisu od koristi....Gazi je napisao/la:Iz prazne se ne puca
zeljovac87 je napisao/la:Jeste šaljivdžije, čudo jedno. Brinuti tuđu brigu, vrlo korisno. Smijati se njima kako oni nemaju para, a mi se kupamo u kešu...Ja sam oduševljenTrigger je napisao/la:Ma ni ćorci nisu od koristi....Gazi je napisao/la:Iz prazne se ne puca
SrdjanBL je napisao/la:
A nas najveci konkurent prosle godine Zeljo je ostao bez: Markovica, Popovica, Vasilica i Sehica, a doveli su Drakula koji je zadnju zvanicnu utakmicu igrao prije dvije godine, i jos neke igrace tipa Kovacevic, Savic, znaci vise prinove nego pojacanja, a oni su boze moj u sjajnim uslovima, sve je bajno itd.
Lijepo ti ispisa što ti bi na umu. Aferim!SrdjanBL je napisao/la:Nije mi samo jedno jasno, kako to da je Borac u jadnom stanju nema para itd. a napustili su ga od "znacjanih igraca" Nikolic (trazio vece uslove nego prosle godine i uprava je procjenila da ne vrijedi toliko, koliko je to nemam pojma, necu da nagadjam kao neki), Coric (zahvalio mu se trener, nije mi samo jasno zasto i to mi nikad nece biti jasno, jer i dalje tvrdim da je jedan od tri najbolja stopera lige BIH) a doveli su Kovacevica iz Rudara i Savica iz Olimpika (vise su prinove nego pojacanja) a prelazni rok zavrsava krajem avgusta, trebalo bi jos biti igraca dva ili tri sasvim sigurno.......
....Cist primjer, evo Triger kaze Ljubojevic samo odmahnjuje rukama kada je rijec o pojacanjima, a to je procitao od jednog padobranca na banjaluka forumu, znam nije on to zna![]()
![]()
![]()
![]()
Ali dobro, valjda je to izvor informacija...
![]()
![]()
![]()
![]()
....Opet se vracam na naseg konkurenta, kod njih je prestavljena MAKETA i oni su sigurno u boljem stanju nego FK Borac. Ali dobro necu nikome da namecem svoje misljenje, kao neki, nego samo baratam podatcima i cinjenicama......
SrdjanBL je napisao/la:Ma 100% poslovni partneri, a napisao lik istu recenicu ka na banjaluka forumu sto napisao neki padobranac![]()
![]()
![]()
![]()
Opet si provaljen
Hoću, ali kad me ADMIN otjera sa ove ili bilo koje teme....a ono što te smara - ne obraćaj pažnnju, čuvaj zdravlje...Lepinja je napisao/la:Trigger smaras i okani se ove teme imas temu o Rukometu tamo si mnogo bolji
Smem pokusati da vidim jesam li upravu o kojima se pojacanjima radi.VAM je napisao/la:kako je moguće da nam u sve upućeni trigger ne javlja da je njegova rak-rana Borac u pregovorima sa dva vrhunska igrača
Ma jbm li ga svuda to pricaju,ko god spomene Borac odmah se spominje nedostatak para,ovo ono ne znam vise ni kome da verujem.SrdjanBL je napisao/la:Ma normalno dok se ne potpise nista, ni ja ne vjerujem, polako samo, daleko je kraj avgusta bice igraca.![]()
A ko je rekao da nema para, neko zvanicno iz kluba ili ovde na forumu neko?![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.