Ma znam da ostaje on jos 99%, ali eto za nadat se postoji taj 1%

mirvah glas razumaIsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:48Postoje li ikakvi dokazi da ti igraci "setaju gradom"? U doba smartphohnes, niko ih nije uslikao? Ne mozemo se oslanjati na glasine bez dokaza.brig je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:32Kad su isli onoliko za onaj teren, kiseline i ostalo sto ne bi i ovo. Nabrajaju se igrači virozni koji ne igraju svakako radi ozljede a uz to isti ti igrači uredno šetaju gradom "virozni". Široki je prosle sezone izlazio u susret i prije je, od Želje, Zrinjskog itd i sam upadne u problem posle. Bili smo u naletu, odgodimo, pa ih dočekamo bez pola ekipe, ozljede i kartoni. Uz to ne moze se mjeriti ovo i korona. Ono su bile posebne okolnosti i čak tada smo igrali sa 13 igrača (Sarajevo, mislim cak 2x), sa juniorima (TC) itd. A kad je Velež odgodio u kupu opet je ŠB bio desetkovan i bez treninga.IsmirMirvic je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:24Razumijem odakle skepticism, ali ne mislim da bi Velez isao toliko daleko da lazira nesto ovako. Zbog cega bi to uradili?
Za Klub kao što je Sarajevo svaka pozicija na tabeli izuzev prvog mjesta je katastofalna, taj izlazak u Europu je neki minimum minimuma koji se jednostavno mora ostvariti, uostalom cijenu tog "uspjeha" kako ga ti nazivaš platio je Rozman i ekipa oko njega.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 avg 2024, 17:51Plod jako dobre igre itekako, s prosjecnim igracima, Velez je igrao izuzetno lijep fudbal. To ne mozes osporiti ako imalo razumijes to. A i ako si bio na Kosevu kad ste nas fino pokrali za onaj penal, izgledali smo kao Barcelona protiv vas.AVNOJ je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:56Velež, prvo su sebe lagali skoro cijelu godinu da su rezultati plod jako dobe igre i organizacije a stvarni razlog je bio u katastrofalnoj sezoni Sarajeva i zeljezničara.
Kad im je onaj cuger rekao i dao pet igrača i to imenom i prezimenom koji mu trebaju da bi ponovio treće mjesto iz prošle sezone oni ga "patosirali" i logično je da je doživio "emotivno pražnjenje" jer je znao da ga čeka ova situacija i poniženja koja priređuju svojim navijačima.
Uostalom, od uprave koja u toku sezone priča o nekim milionima i budžetu sa narednu ništa drugo nije bilo ni za očekivati tako da ova situacija ne treba nikoga da čudi.
Stvari su otisle u krivom smjeru zbog nekih vanfudbalskih okolnosti i ni zbog cega drugog. Veze nemas sta pricas, mogu te uputiti od pocetka do kraja gdje je pocelo da puca, ali nema potrebe ni smisla.
Nemoj pretjerano gubiti san oko toga. Nego gledaj da svojim trenerima ne dajes pogrdne nadimke za pocetak, da vas ne bi i to ove godine sjebalo. Postavili ste cilj prosle godine Evropu, izasli ste u istu, kako je sezona katastrofalna? I dalje mislis da ste bh. Dinamo?
Kako niste ako vam je svaka sezona osim one u kojima ste prvaci katastrofaAVNOJ je napisao/la: ↑17 avg 2024, 18:51Za Klub kao što je Sarajevo svaka pozicija na tabeli izuzev prvog mjesta je katastofalna, taj izlazak u Europu je neki minimum minimuma koji se jednostavno mora ostvariti, uostalom cijenu tog "uspjeha" kako ga ti nazivaš platio je Rozman i ekipa oko njega.
Prošle sezone Velež, Zvijezda, lištica pa i zeljezničar koji se borio za opstanak su izgledali kao Barcelona protiv nas i to nje bilo zaista teško.
Ponavljam, Vaš uspjeh trećeg mjesta iz prošle sezone je ostvaren prvenstveno što su sarajevske klubove tamburala neka etno-sela i klubovi sa 500 gledatelja i onakva sezona teško da će im se više ponoviti isto kao i Vama.
Ne, mi nismo "bh. Dinamo" niti smo to bili, niti želimo da ikad budemo.![]()
Sjećam se tamo 2020-2021 tako nešto Široki je tražio odgodu protiv Sarajeva i nisu je dobili..došli sa 13 igrača na Koševo..realno sad ne bi bilo pošteno da velež dobije odgodu baš protiv tog Širokog..Lewy21 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:55Mislim da se Veležu ovdje trebalo izaći u susret kao što se izlazi i učesnicima kvalifikacija za europska takmičenja. Izlazilo se i mom klubu u susret kada je igrao kvalifikacije, a mišljenja sam da se domaći fudbaleri moraju naučiti na srijeda-vikend ritam. A ovo je već nešto na što se ne može uticati.
Sta je to bilo?newton_heath_lyr je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:32Kad neće oni koji trebaju sugerirati na favorizivanje klubova iz RS,neka bar publika kaže ono što i ptice na grani znaju. Bravo za Posuške navijače.
Malo manje foruma a više stvarnog života i bit imati ćeš malo šire vidike. Hrkac je inače momak iz Širokog koji je jučer viđen da šeta po gradu. Ali dobro proći će sve i ušutiti će se ljudi, kao i za ono famozno prosipanje terena sa dronovima...DamirT je napisao/la: ↑17 avg 2024, 17:08Pa ovdje Siroki nije prihvatio odgodu. Ne vjerujem da je do saveza. Kad je bila ova situacija za Siroki, morao je Velez da prihvati odgodu, sto su i uradili. Ne treba ovdje savez kriviti jer su ovi iz Sirokog ispali piccke.Lewy21 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:55Mislim da se Veležu ovdje trebalo izaći u susret kao što se izlazi i učesnicima kvalifikacija za europska takmičenja. Izlazilo se i mom klubu u susret kada je igrao kvalifikacije, a mišljenja sam da se domaći fudbaleri moraju naučiti na srijeda-vikend ritam. A ovo je već nešto na što se ne može uticati.
Kiselina je isto tako štetna to vi najbolje znate....
cuj hoda po gradu. jesi ga ti vidio svojim ocima? to ako je istina znaci sa se velez igra sa suspenzijom iz takmicenja, bio bi presedan da izmisljaju i lazu u ovom slucaju. stvarno ne vjerujem da bi to uradili.Vjeverica777 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:53Malo manje foruma a više stvarnog života i bit imati ćeš malo šire vidike. Hrkac je inače momak iz Širokog koji je jučer viđen da šeta po gradu. Ali dobro proći će sve i ušutiti će se ljudi, kao i za ono famozno prosipanje terena sa dronovima...DamirT je napisao/la: ↑17 avg 2024, 17:08Pa ovdje Siroki nije prihvatio odgodu. Ne vjerujem da je do saveza. Kad je bila ova situacija za Siroki, morao je Velez da prihvati odgodu, sto su i uradili. Ne treba ovdje savez kriviti jer su ovi iz Sirokog ispali piccke.Lewy21 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:55Mislim da se Veležu ovdje trebalo izaći u susret kao što se izlazi i učesnicima kvalifikacija za europska takmičenja. Izlazilo se i mom klubu u susret kada je igrao kvalifikacije, a mišljenja sam da se domaći fudbaleri moraju naučiti na srijeda-vikend ritam. A ovo je već nešto na što se ne može uticati.
Ako ništa, barem obriši ovaj prvi post.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:51NijePendulum je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:12Jel te sramota nazivati se navijačem Sarajeva a u isto vrijeme čestitati klubu (na običnoj gluposti) čiji su navijači ubili pokojnog Vedrana?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:25Svaka cast listici sto nisu nasjeli na vrabcicke lazi![]()
Izgledala je. Prije i poslije gola su promašili brdo zicera.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:21i PS. Zvijezda nije izgledala kao Barcelona, nego vas je dobila iz dvometarskog ofsajda.
Ima ih ovdje koji glume navijace Sarajeva.Pendulum je napisao/la: ↑17 avg 2024, 20:28Ako ništa, barem obriši ovaj prvi post.![]()
Upravu si. Stalno na to zaboravljam.
Da, za uslove, novac, broj navijača...svaka zezona bez titule je neuspjeh. Ne postoji niti jedan navijač koji je zadovoljan tim izlaskom u Europu, jer, općenito niko normalan se ne zadovoljava sa minimumom.killafrommanilla je napisao/la: ↑17 avg 2024, 19:21Kako niste ako vam je svaka sezona osim one u kojima ste prvaci katastrofaAVNOJ je napisao/la: ↑17 avg 2024, 18:51Za Klub kao što je Sarajevo svaka pozicija na tabeli izuzev prvog mjesta je katastofalna, taj izlazak u Europu je neki minimum minimuma koji se jednostavno mora ostvariti, uostalom cijenu tog "uspjeha" kako ga ti nazivaš platio je Rozman i ekipa oko njega.
Prošle sezone Velež, Zvijezda, lištica pa i zeljezničar koji se borio za opstanak su izgledali kao Barcelona protiv nas i to nje bilo zaista teško.
Ponavljam, Vaš uspjeh trećeg mjesta iz prošle sezone je ostvaren prvenstveno što su sarajevske klubove tamburala neka etno-sela i klubovi sa 500 gledatelja i onakva sezona teško da će im se više ponoviti isto kao i Vama.
Ne, mi nismo "bh. Dinamo" niti smo to bili, niti želimo da ikad budemo.![]()
Rožman je platio cijenu jer se pojavio bolji trener u maju, a to je Zoran Zekić. Ako se ne varam isti dan je s ovim raskinuto, a s Zekićem potpisano. Nikako zbog neuspjeha jer je čovjek ostvario ono što mu je UO zacrtao pred sezonu - izlazak u Evropu. I to je uspješna sezona, s obzirom da u zadnje četiri godine niste bili prvaci, a jednom ste ostali i bez Evrope direktno od tog slabašnog Veleža.
I da, češće se Veležu ponovila ovakva sezona u zadnjih pet godina nego li vama titula ukazala, a isto tako vam je češće prvak pobjegao 30+ bodova nego što ste osvojili titulu. Tako da, rekao bih da vas čeka još jedan period katastrofalnih sezona prije nego li se pomirite da te sezone nisu katastrofalne, nego realnost. A sve dok se ne budete pomirili da je to proces da se napada svake godine titula, očekujemo i Zekića da prozoveš cuger jer ni njemu nije ono crvenilo od šaha
i PS. Zvijezda nije izgledala kao Barcelona, nego vas je dobila iz dvometarskog ofsajda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.