Protiv Italije prosli mjesec.....
BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH-Holandija/Poljska-BiH (11.10./14.10)
Dje nadje Fazliju ahahahaahhaha
Oplakah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Chapman1886
- Kontakt:
potencijal za pečenje rakije,seo će cijepati drva a prevljak ozidati kuću,radna akcija nfsbih
Samo Sloboda | COYG
Boli nas Ćuna osigurali smo odbranu u narednih 10 god. Dobili novog beka u rangu Mujdze i napokon zamjenu za Bajramovica u vidu Hadziahmetovica..
Hvala ti Prinče
Hvala ti Prinče
****, čekamo da cuclanje šlaufa postane olimpijski sport.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- egocentrik
- Kontakt:
Da mi je znati kriterij na osnovu kojeg se daju ove ocjene, Seha je jedini zaslužio prolaznu. Ovo ostalo katastrofa, cipelic kriminalan.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- ArtVandelay
- Kontakt:
Svi nabrojani su gofna, svi do jednog. Na svoj način.
Još uvijek pamtimo šušićeve pizdarije s bratovim pulenima i vrlo loše vođenje reprezentacije na svijetskom, kao i neplasiranje na EP 2016.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Pusti bolan, ne znam sta se raspravljas...lik je izgorio davno sto se tice reprezentacije, bljesne tu i tamo, ali generalno vise motivacije nema.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:43U čemu je problem? Džeko se ne smije kritikovati?
Pa jeste li vi svjesni šta nam je uradio ovo reprezentativno okupljanje? Užas mrtvi. Ali ne smiješ ništa pričati jer je to Džeko.
Samo ne smijes to reci, ipak je to Dzeko.
Bilo je to odličnih 14 minuta
jedna izgubljena lopta na 30 metara od gola nam sve uništila 

Samo na pdf FK Sarajevo se smije pozitivno o Dzeki pricati 

- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ma qrac individualna kvaliteta ako nemas selektora/trenera. Najbolji primjer je Barcelona posljednjih sezona, Bayern pod Kovacem i sad Flickom itd itd.JonSnow je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:45Individualna kvaliteta igrača nas je odvela na SP, Safet Sajo je sa svojim VHS taktikama i to uspio obezvrijedit u onoj utakmici s Nigerijom, a poslije nas je posrao.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Daj neko spisak reprezentacija koje 25 godina nisu na Euro otisle

Svi mi znamo za sta sluze okupljanja repke na Ilidzi.Chapman1886 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:45potencijal za pečenje rakije,seo će cijepati drva a prevljak ozidati kuću,radna akcija nfsbih
Ali morate shvatiti da nasa repka zivi od atmosfere, atmosfera mora biti dobra.
Rostilji,narodnjaci, alkohol, hodanje, kurave i naravno kolaci, familija
Ne moze bez atmosfere, da ga hebes, nisu dzaba dosli u Bosnu.
To navijaci podrzavaju i neki forumasi, tako treba da bude.
Smije li iko progovoriti ko su menadzeri bliski savezu i koji se to njihovi igraci guraju na silu???
A mi smo ko navikli da idemo na svjetska i evropska.ArtVandelay je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:47
Svi nabrojani su gofna, svi do jednog. Na svoj način.
Još uvijek pamtimo šušićeve pizdarije s bratovim pulenima i vrlo loše vođenje reprezentacije na svijetskom, kao i neplasiranje na EP 2016.
Tamo sibimao Francusku na strani koju smo usput i nadigrali ovdje ebenu N Irsku kod kuce
-
- Kontakt:
Kritiziram Dzeku, al neka ga jos.
Dodati Demirovica i Turkesa. I nekog od ovih panjeva. Ostalo rastjerati ...
Prevljak konacno dobio priliku i setnja po terenu. Vidi se zasto nije odigrao tri tekme u Aus ....
Dodati Demirovica i Turkesa. I nekog od ovih panjeva. Ostalo rastjerati ...
Prevljak konacno dobio priliku i setnja po terenu. Vidi se zasto nije odigrao tri tekme u Aus ....
oko ili iza njega?ElCartel11 je napisao/la: ↑14 okt 2020, 22:33Kakav zadnji igrač dvojica naših oko njega bila.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denza, Goalgetter i 39 gostiju.