Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Covjek rekao 7 km, a ja imao 6.80Emir ZENICA je napisao/la:Al od komsije,gdje komsija nadje onih 80 kf matere ti![]()
cuj 6.80 ahahah pa nije FAX
Vidi se na njima da su za planinarenje, "glomazne" su sto jest jest. Al fkt izgledaju mocnothe scouser je napisao/la:Salomon pravi skije, štapove za skije, i generalno planinarsku opremu. Pretpostavljam da je durabilnost jedna od osobina Salomon obuće.
http://www.facebook.com/nikeprodajastvari2Emir ZENICA je napisao/la:Nemoj zajebavat,ne mogu vjerovat da je tako jeftino.Za razliku od nas,jeste.Imal preko neta da se naruci ?Devil je napisao/la:Da te napomenem da su to i gornji i donji deo.
Devil je napisao/la: http://www.facebook.com/nikeprodajastvari2![]()
![]()
To je to.![]()
U poslednje vreme ja i brat trenerke odatle uzimamo.
Pre je radilo ali cini mi se da sada radi za sve.alan_kardec je napisao/la:Devil je napisao/la: http://www.facebook.com/nikeprodajastvari2![]()
![]()
To je to.![]()
ovo mi je trebalo.![]()
reci mi jel` se dostava radi samo za srbiju ili...?
To mi treba,samo da salju u BiH.Vidjet cemoDevil je napisao/la: To je to.![]()
To ti je marka,uglavnom planinarska.kao sto je neko vec rekao...imaju ekstra suksake,skije,pancerice itd...Patike njihove ispod 2,5 glave tesko da se mogu nac'...Kvalitetan brend,sad sve zavisi od modela kakve su...Ako ti se ne svidjaju stavi na pik,ovi planinari ce te "lizat",ako spustit 20-30 kermi od njihove cijene u Intersportu il' negdje drugo..el-fighter je napisao/la:Dobio sam od rodjaka (iz inostranstva) patike marke "Salomon". Posto nikada prije nisam cuo za taj brend, zna li neko kakve su to patike, valjajul sta?.
Ja sam svoje plitke platio 100 km, tako da si prosa i vise nego odlicnoZenichanin je napisao/la:
Danas kupljene, 6,80 km
zamisli hahahaHenry je napisao/la:WTF,koje dizelaske boje.
Sto ne?LenBias je napisao/la:nikad nisam konto ljude koji daju za starke preko 100 maraka, pa brate mili krpa i guma, nista vise
+ svako mjesec dvaTritolone je napisao/la:Sto ne?LenBias je napisao/la:nikad nisam konto ljude koji daju za starke preko 100 maraka, pa brate mili krpa i guma, nista vise
Ljeto, sparine, vrucina ovo ono, najbolje šuze za izac u ljetnu setnju, a i kvalitetne su traju pun krac godina.
Barem su bile takve kad sam ja ima 10-ak godinaJa sam svoje kupio prosle godine i kao nove su.
Meni je recimo cudno kad netko da 50ak maraka za lacoste p'ederusu, al tko sam ja da sudim
I mislio sam ih prodati. Na planinarenje ne idem nikada, a i velike su za mene (48 broj).Invincibles je napisao/la:To ti je marka,uglavnom planinarska.kao sto je neko vec rekao...imaju ekstra suksake,skije,pancerice itd...Patike njihove ispod 2,5 glave tesko da se mogu nac'...Kvalitetan brend,sad sve zavisi od modela kakve su...Ako ti se ne svidjaju stavi na pik,ovi planinari ce te "lizat",ako spustit 20-30 kermi od njihove cijene u Intersportu il' negdje drugo..el-fighter je napisao/la:Dobio sam od rodjaka (iz inostranstva) patike marke "Salomon". Posto nikada prije nisam cuo za taj brend, zna li neko kakve su to patike, valjajul sta?.
Ma naletio sam na nekakve za 40€... poslat ću ti link na PP pa reci šta mislišEmir ZENICA je napisao/la:Gdje ces za rekreaciju danasnja omladina zivi za to da ih obuku,nazalostA ti bi to na rekreaciju
![]()
Trazio sam sliku al ih nema,kozne su crne i ljubicast znak kao i malo na dzonu a pertle ljubicasto crne,otprilike mislim da je to to.Strasne su.Imas u Sport Visionu
70% ti se placa ime..adidas, nike, fred perry, la coste (u ovom slucaju converse)LenBias je napisao/la:nikad nisam konto ljude koji daju za starke preko 100 maraka, pa brate mili krpa i guma, nista vise