Nisam jos nikad igrao fm pa da oprobam.. nasao sam neki torrent al nece nesto da mi ga skine valjda moram biti premium korisnik
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Dajte mi link na pm da skinem fm 2012 za pc..
Nisam jos nikad igrao fm pa da oprobam.. nasao sam neki torrent al nece nesto da mi ga skine valjda moram biti premium korisnik
..
nema premium korisnik veze sa tim.Nadjes brate torrent sa što više seedera kako bi ga mogao ikako skinuti
..I ne zaboravi,kad skineš torrent,samo googlaš crack za FM 2012 ubaciš ga u fajl gdje ti je fm smješten i gotova priča...
Ljudi moji, skinuo sam fm 2012 i instalirao ga.. Crackovao ga. nasao crack neki na torrentima ima dosta seedera..
I sad kliknem 2 x na ikonu ono meni izbaci ono RUN - CANCEL. Odem Run i nista. Nece ni da error izbaci ni da pokrene igru.. Isto kao da nisam ni pritisnuo 2x.
Jel imao iko ovakav problem
I sad kliknem 2 x na ikonu ono meni izbaci ono RUN - CANCEL. Odem Run i nista. Nece ni da error izbaci ni da pokrene igru.. Isto kao da nisam ni pritisnuo 2x.
Jel imao iko ovakav problem
daj mi link odakle si ga skinuo,da vidim nesto...mozda ti uspijem pomoci..
I da..koji OS koristis? Xp,vistu? sedmicu ?....
I da..koji OS koristis? Xp,vistu? sedmicu ?....
Napravio sam 
Sad trebam jedan dan sjest i ici redom da naucim kako se igra
Skines sebi BH LIGU sa FM BOSNIA i uziivaj...soxx je napisao/la:Napravio sam
-
gojzerica
- Kontakt:
Igram sa Šahtarom, prva zvanična utakmica protiv Dynamo K. super kup dobijem 4-2, a gubio 0-2, onda prva utakmica u ligi opet protiv Dynamo K. gubim 0-2 na poluvremenu i preokrenem na 3-2.
Luiz Adriano ušao sa klupe i dao 2 gola.
Doveo sam Giuseppe Rossia i Renata Augusta(Bayer) od ovih boljih igrača.
Doveo sam Giuseppe Rossia i Renata Augusta(Bayer) od ovih boljih igrača.
- franklampard8
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
imam problem. igram sa west hamom, formacija je 4-2-3-1 i ono što mi predstavlja veliki problem je što primam previše golova. u prvih 9 utakmica sam primo 19 golova. slično je bilo i prethodne sezone.
jel ima ko kakav prijedlog?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:imam problem. igram sa west hamom, formacija je 4-2-3-1 i ono što mi predstavlja veliki problem je što primam previše golova. u prvih 9 utakmica sam primo 19 golova. slično je bilo i prethodne sezone.
To ti je do taktike
- Invincibles
- Kontakt:
To je takva taktika,ofanzivno orijentisana...alan_kardec je napisao/la:imam problem. igram sa west hamom, formacija je 4-2-3-1 i ono što mi predstavlja veliki problem je što primam previše golova. u prvih 9 utakmica sam primo 19 golova. slično je bilo i prethodne sezone.
Nije valjda da ocekujes da imas duplo manje primljenih golova od ostalih,a da u ekipi imas najmanje 5 ofanzivno orijetisanih igraca?Btw.kad smo vec kod te taktike ja je igram od tamo 2008(FM08) i pokazala mi se kao najuspjesnija...
Fazon kod nje je da imas kreativna krila(Goetze,Di Maria,sad odavno nisam igrao FM12 pa da ti kazem nekog jeftinijeg,Dries Mertens!,ja ga u Leeds doveo u nakon promocije u Championship,ugl probaj ove izvan Liga petice),a ne letece kokosi i uspjeh je zagarantovan.A sto se odbrane tice imas tamo na fmbosnia moju karijeru sa Dortmundom,gdje sam vazda davao po 40 golova vise od drugih a primao najmanje ako me sjecanje dobro sluzi...Postavi odbranu duboko,nadji dobrog box to box igraca(Martinez,M'villa,razvije se jos jedan nenormalno al' mu se nmg sjetit imena) i na konju si...
Isto tako mozes igrat sa jednim DMF,2 CMF,2 krila i napadacem...Onda ces imat jos stabilniju vezu,samim tim i dobranu,ali manje produktivniji napad...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Evo igram FM12 sa Bosnom protiv Francuske (u Francuskoj) za prolaz dalje na EP.... Kad ono rezultat 1:1, i naravno desi se da Spaha napravi najgluplji prekrsaj i dobije crveni
Tako da me Francuska pobjedila 4:1 radi glupost Spahica... 
- alan_kardec
- Kontakt:
hvala za savjete, evo uzeo sam leeds, pa ćemo vidjeti kako kod njih fercera ova 4-2-3-1. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
možel neki db za fm12,koji sadrži transfere od ove sezone i npr. da bude alen halilović u dinamu. ? Unaprijed zahvalan 
U iscekivanju kreka za 2013 upustio sam se u jos jednu karijeru na 2012. Uzeo sam Ajax sa jednim jasnim ciljem, i razradjenim planom kako da ga ispunim. Cilj je logicno Liga prvaka.
Odlucio sam da u narednih 6 godina razvijam mlade igrace koji su tu i koji ce doci u prve dvije sezone, znaci one sa 16 , 17 i 18 godina. Onda cu neke od njih prodati i skupiti pare za dovodjenje i plate igracima tipa Sneider, Huntelaar i van der Vaart (njega cu ranije dovest). Sa njihovim iskustvom i nadam se kvalitetom ovih mladih nadam se tituli u LP.
Za pocetak sam doveo Matiasa Suareza iz Anderlecha (6 mil) i Musachia iz Villareala (4 mil). Inace koristim onaj update za ove najnovije ljetne transfere. Mens cini da je onaj LFCMarchal update
Odlucio sam da u narednih 6 godina razvijam mlade igrace koji su tu i koji ce doci u prve dvije sezone, znaci one sa 16 , 17 i 18 godina. Onda cu neke od njih prodati i skupiti pare za dovodjenje i plate igracima tipa Sneider, Huntelaar i van der Vaart (njega cu ranije dovest). Sa njihovim iskustvom i nadam se kvalitetom ovih mladih nadam se tituli u LP.
Za pocetak sam doveo Matiasa Suareza iz Anderlecha (6 mil) i Musachia iz Villareala (4 mil). Inace koristim onaj update za ove najnovije ljetne transfere. Mens cini da je onaj LFCMarchal update
- fanatic1991
- Kontakt:
cekajuci fm2013 nastavljam igrati sa Zeljom
evo jedan SS jednog od najboljih igraca kluba
(ujedno i svijeta )

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ajde ako bi mi neko mogao samo poslati najnovi patch sa svim transferima i sve..Evo instaliram FM2012 jer jos cekam CRACK
ajde zivi bili 
Potpuno ista situacija kod mene, sinoc instalirao 12 i da mi je nase lige po mogucnosti sa ovosezonskim transferima.junioR je napisao/la:Ajde ako bi mi neko mogao samo poslati najnovi patch sa svim transferima i sve..Evo instaliram FM2012 jer jos cekam CRACKajde zivi bili
A kakav crack se treba čekat, ja sam danas skinuo FM 2013 i radi mi normalno ? 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.